Käsivarre-randmevalu
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Käsivarre-randmevalu
- This topic has 184 replies, 96 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
joonast.
-
AutorPostitused
-
märts 31, 2006 at 2:42 p.l. #78163
muskel12
MemberAga proovi randmed sirgena hoida! Ise kunagi surusin muide kunagi sama moodi. Algul võib natuke imelik olla, aga sellega harjub ära.
märts 31, 2006 at 2:42 p.l. #78164stainless
MemberKui randmeluud ära lõhkusid, kas hiljem õieti kokku kasvasid?
Kas valu ei tee, tunda üldse ei anna?
märts 31, 2006 at 2:45 p.l. #78165alr89
MemberTeil on küüned mustad.Ei ole ju tal midgai need nii mustad, soovita parem midagi ei tasu ju kohe mölisema hakata.Ära väida et sa ei mölisenud
märts 31, 2006 at 2:45 p.l. #78166MuskulaarKobras
MemberTeil on küüned mustad.Täitsa puhtad on, mida sa seletad siin!!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga jah, proovi jälgida, kuidas randmeid hoiad, alguses on tõesti imelik, aga kõik võtab harjumist.märts 31, 2006 at 2:52 p.l. #78167PuReSuruja
Memberei tundu küll et midagi viltu oleks..vb olen mina loll.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kui valu ei tee siis pole ju hullu.märts 31, 2006 at 2:55 p.l. #78168LendurLeo
MemberMul olid ka randmed p*rses vahepeal, a siis ostsin randme tugevndusega jõusaalikindad aitasid märgatavalt.
märts 31, 2006 at 3:04 p.l. #78171gmaster
Memberäkki sa lased nukid liiga taha?
kui sa aru saad mis ma öelda tahan
et tundub, et “proobleemsel” pildil oleks justkui sul käsi “gaasi andmise” asendis, kuigi vbl peaksid proovima eespool hoida?
märts 31, 2006 at 3:04 p.l. #78172Mr.Y
MemberMul on ka surumisel randmed 90 kraadi all käsivarrega. Olen proovinud küll sirgena hoida kuid ikka vajuvad ära. Praegu mingit jama pole kuid kui raskused suuremad lähevaks siis pidi see lõhkuma rannet ja võivad valutama hakata. Plaanis on randmesidemed muretseda mis neid sirgena hoiaksid.
märts 31, 2006 at 3:23 p.l. #78177sass_s
Memberkasvasid ikka vast õigesti kokku,ainult vasak käsi raksub kui teha randmega ringe,arstid küll röntgenit ei teinud kui kipsid eemaldati, aga ütlesid et kui valu ei tee siis korras,valu ei tee surudes,
surumise ajal käsi ei vaju nagu otseselt taha ka vaid nagu veidike diagonaali,järgmine kord üritan siis nukke eespool hoida,gaasi andmise asend tundub jh, vahepeal sai natuke asjaga tegeltud ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>huvi pärast küsiks, et palju need randme tugevndusega jõusaalikindad maksvad ka?
PS!Omale küll küüned väga mustad ei tundunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2006 at 3:24 p.l. #78178jrx
MemberEndal kipuvad ka randmed ära vajuma. Kui teen randmetele sooja korralikult, siis veel pole sellest probleemi tulnud… aga noh eks üritan vormi parandada seda rohkem mida suuremaks raskused lähevad.
märts 31, 2006 at 6:21 p.l. #78197halfbeer
MemberJõusaalikindad randmetugevdusega Robocop 140.00EEK – 159.00EEK +postikulu 39 siitsamast ostes.
märts 31, 2006 at 7:10 p.l. #78202Alexander Andrusenko
Moderatormul on ka randmetega mitu aastat probleeme olnud. Algul ostsin randmetugevdusega jõusaalikindaid. Kasutasin, aga need ei olnud eriti tõhusad. Siis hakkasin veel lisaks nendele elastsidet peale kerima. See hoidis rannet küll, aga siiski jättis veel soovida. Nüüd ostsin lõpuks amazon poest hardcore wrist wraps ja olen väga rahul nendega. Kõige paremad asjad, mida ma iial proovinud, näppinud olen. Olen jõusaalis teistelt meestelt palju nende sidemeid küsinud ja proovinud. Mitte ükski neist rannet piisavalt hästi ei hoidnud. Aga need, mis mul praegu on, on küll väga head.
Kellel on randmetega probleeme – soovitan soojalt. 160 krooni selliste asjade eest ei ole väga suur raha ja selle pealt ei maksa raha kokku hoida.
aprill 1, 2006 at 6:00 e.l. #78232sass_s
MemberKas Hardcore Wrist Wraps välistab täielikult selle, et ranne ei vajuks taha ära?Või ainult osaliselt toestab?
aprill 1, 2006 at 6:32 e.l. #78235carbo
MemberMHmmm!!
Ise ei ole kasutanud kuid arvan, et ikka osaliselt!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi võin ma ka eksida….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 1, 2006 at 9:35 e.l. #78269maximus89
MemberEga see, et sul areng seisab ei ole põhjustatud randme asendist.Kui sul areng seisab, siis oleks vast targem midagi oma treeningus muuta.Teed sa ikka jõukava mitte massikava?Tavaliselt alguses tulebki jõudu mühinal, aga siis jääb seisma ja enamikel minuvanustel (16) on see ka seal 50kg kandis.Siis on aeg hakata intensiivsemalt treenima ja treeningut muuta.Randmetest niipalju, et mul vajusid ka randmed ära, see on tingitud sellest, et nii noorelt pole randmed veel piisavalt tugevad ja randmete tugevus ei jõua triitsepsi ja rinna arenguga kaasas käia.Ma hakkasin siis rannet ka eraldi treenima gripperitega ja nüüd on ranne ikka tunduvalt tugevam.Nõrga randmega suurte raskuste surumine võib ohtlik olla – see lõhub rannet ja kang võib ka kätelt maha libiseda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.