Skip to main content

Kas võib trenni teha 19,00 ja hiljem

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kas võib trenni teha 19,00 ja hiljem

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Kas trenni teha on normaalne 19,00 õhtul ja lõpetad kuskil 20,30 ja siis väike valgu jook. Magama lähen tavaliselt 23,00-24,00 vahel. Küsimus siis selline et kas kõik vajalikud ained jõuavad ära imenduda mis peavad

Don Diablo
    Member

Ei saa hästi aru mida küsid. Mõtled, et kas ained jõuavad imenduda enne kui magama lähed?

Kui nii siis jõuavad küll. Vadak hakkab imenduma poole h pärast, glükoos jms imendub kohe peale manustamist.

Kuid parem oleks ööseks kah laks sisse panna, et lihas nälga ei jääks. Eriti hea oleks Kaseiin mis hommikuni imendub. Siin poeski seda vist saadaval

M.M.
    Member

Eks kõige sobivam aeg treeninguks on päevasel ajal, kui organism on saanud juba piisavalt toitaineid ning vaim ja füüsis pole ka veel nii väsinud, kui õhtul. Teiseks saab organism pärast treeningut veel taastumiseks küllaldaselt toitaineid. Näiteks kui süüa 6 korda päevas siis 3 toidukorda-trenn-3 toidukorda oleks üsna ideaaalne.

hugo boss
    Member

enne õhtust trenni kui see suht hilja on võib olla väga hea idee väike uinak. see lööb kohe pildui selgeks ja energialeveli üles. aga mitte rohkem kui tund. siis tuleb juba unekas ja tahab veel ja võibola ei jõuagi trenni.

kame
    Moderator

tegelikult valgud imenduvad ju koguaeg (ka öösel) nii et imendumise pärast pole vaja muret tunda!

-zeec-
    Member

kui ma tavaliselt jõusaali lähen siis ma jõuan trenni alles kell 18.008hiljen(hiljemalt)kas see teeb kasu või kahju sest lõpetan tavaliselt kell 20 .00 no erinevalt

hugo boss
    Member

minuarsut on õhtul trenn just hea. trenn sehik siis söök ja siis lamp looja. parim taastumine on ju uni. öösel ka sheik et keha nälga ei jääks. minul töötab.

joey
    Member

minuarsut on õhtul trenn just hea. trenn sehik siis söök ja siis lamp looja. parim taastumine on ju uni. öösel ka sheik et keha nälga ei jääks. minul töötab.

mul sama süsteem, aint shaket õhtul ei võta. mulle meeldib

caur
    Member

Päeval enne trenni ei soovitaks uinakut teha. Ärgates on unekas ja minul isiklikult läheb vähemalt tund, et sellest üle saada. Ja unekaga ei tule jõusaalis midagi välja..

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.