Kas vastab tõele mingil määral?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kas vastab tõele mingil määral?
- This topic has 15 replies, 12 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
zon.
-
AutorPostitused
-
veebruar 20, 2008 at 4:45 p.l. #10446
ristokru
MemberHakkasin huvipärast mõtlema, et olen kuulnud ,et räägitakse kui peale trennipäeva lihas mida treenisid ei valuta siis ka lihas eriti ei kasva!
veebruar 20, 2008 at 4:49 p.l. #141752SHOXi
MemberSee nüüd küll tõsi pole, juba enda kogemusest, sest mul valutavad suht harva.
veebruar 20, 2008 at 7:34 p.l. #141774Capricorn
MemberValu oli vist pigem lihasrakkude mikrorebenditega seotud, mitte piimhappega? Miks see piimhape peaks alles järgmisel päeval lihasesse kogunema, ta läheb hoopis trenni ajal.
Ma arvan, et mingil määral peaks ikka treenitud lihas valulik olema järgmisel või (ja) ülejärgmisel päeval, kui kohe üldse ei ole, siis pole järelikult korralikult trenni teinud. Mul on tavaliselt ikka lihased jõhkralt haiged u. 2-3 päeva peale igat trenni, eriti õla esiosa, rind, käsivars, lailihas, selja sirutajalihas, reie kakspea. Reie nelipea, säär, biitseps jms harilikult vähemal määral.
veebruar 20, 2008 at 7:43 p.l. #141775Existence
MemberMingi teema siin foorumis seletas väga hästi ja spetsiifiliselt lihastest (lihase ehitus,mikrorebendid,lihasvalu,piimhape jms) aga kahjuks ei leia seda enam üles
veebruar 20, 2008 at 8:06 p.l. #141781SHOXi
MemberValu oli vist pigem lihasrakkude mikrorebenditega seotud, mitte piimhappega? Miks see piimhape peaks alles järgmisel päeval lihasesse kogunema, ta läheb hoopis trenni ajal.Ma arvan, et mingil määral peaks ikka treenitud lihas valulik olema järgmisel või (ja) ülejärgmisel päeval, kui kohe üldse ei ole, siis pole järelikult korralikult trenni teinud. Mul on tavaliselt ikka lihased jõhkralt haiged u. 2-3 päeva peale igat trenni, eriti õla esiosa, rind, käsivars, lailihas, selja sirutajalihas, reie kakspea. Reie nelipea, säär, biitseps jms harilikult vähemal määral.
ma pigistan küll ikka viimase välja, terve päev jalad värisevad ja jõudu ei ole pärast jala päeva, aga lihasvalu ise ei tunne küll…
veebruar 20, 2008 at 8:18 p.l. #141782Capricorn
Memberma pigistan küll ikka viimase välja, terve päev jalad värisevad ja jõudu ei ole pärast jala päeva, aga lihasvalu ise ei tunne küll…Kui tihti jalgade trenn kordub (mitme päeva tagant)?
veebruar 20, 2008 at 8:21 p.l. #141784Sarge
MemberMikrorebenditega tekib põletus ja haigus. Et ikka asi piimhappes.
No.. See piimhape koguneb, siis kui pole kaua aega trenni teinud teatud osale.
veebruar 20, 2008 at 9:19 p.l. #141796tomster
MemberNo.. See piimhape koguneb, siis kui pole kaua aega trenni teinud teatud osale.no nii must-valge see asi ikka pole küll
veebruar 21, 2008 at 12:24 e.l. #141821AlanBStard
ModeratorMikrorebenditega tekib põletus ja haigus. Et ikka asi piimhappes.Lihase areng (ületaastumine) ongi põletikuline protsess, mida valuvaigistavad ja põletikku alandavad ained, ka C-vitamiin, takistavad.
Nii et jah, mida valusam seda parem areng. Algajatel on väga valus, ja väga kiire areng.
veebruar 23, 2008 at 10:39 e.l. #142132Liinu
MemberNo kui pärast trenni ikka lihaseid korralikult venitada, siis järgmine päev nad nii valusad ei ole või pole üldse valusad.
veebruar 23, 2008 at 11:08 e.l. #142133Taavi701
MemberIsiklikult küll väga valus pole, pigem on lihased järgmine päev kanged, kuid mitte valusad.
veebruar 23, 2008 at 11:16 e.l. #142134punu
MemberNohh, ma arvan samamoodi kui Liinu. Valu hoiab ära üks korralik venitus. Lisaks hoiab see ära ka invaliidistumise (nt et jalad on nii kanged, et sõber üeab trepist üles aitama
veebruar 23, 2008 at 11:23 e.l. #142135UmbIsik
MemberEi ole kunagi märganud, et venitamine kuidagi lihasvalu vähendaks.
veebruar 23, 2008 at 11:47 e.l. #142142daman
MemberSama siin, suhtun venitusse skeptiliselt. Pole need mind kunagi aidanud ega ka valu vähendanud.
veebruar 23, 2008 at 12:01 p.l. #142145UmbIsik
MemberSama siin, suhtun venitusse skeptiliselt. Pole need mind kunagi aidanud ega ka valu vähendanud.Mina ei suhtu venitamisse skeptiliselt. Venitamine on vajalik painduvuse säilitamiseks.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.