Skip to main content

Kas trenni aeg mõjutab trenni?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kas trenni aeg mõjutab trenni?

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • Autor
    Postitused
    pkwild618
    Member

Toiduga on otseselt seotud energia… Kui sa teed kell 9 trenni, kell 10 sööd ja kell 11 lähed magama, siis avastad järgmise päeva hommikul eest kuubiku. Sa kulutad kell 9 eelnevat energiat, kell 10 tarbid uut energiat ning kella 11 -ks pole veel vana energia kadunud. Kui liiga harva süüa, siis kasvab ka kuubik. Selles suhtes ma peaks ka enda söögiharjumusi igaks juhuks muutma, sest harrastan süüa harva ja siis ka mitte väga palju…

Hellboy
    Member

Toiduga on otseselt seotud energia… Kui sa teed kell 9 trenni, kell 10 sööd ja kell 11 lähed magama, siis avastad järgmise päeva hommikul eest kuubiku. Sa kulutad kell 9 eelnevat energiat, kell 10 tarbid uut energiat ning kella 11 -ks pole veel vana energia kadunud. Kui liiga harva süüa, siis kasvab ka kuubik. Selles suhtes ma peaks ka enda söögiharjumusi igaks juhuks muutma, sest harrastan süüa harva ja siis ka mitte väga palju…

Peaksid oma teadmisi ja praktikat natuke täiendama enne, kui nõu hakkad andma, sest sinu info on väga ebatäpne ja enamus jutust on lihtsalt tühi loba ja postituste arvu suurendamine!

pkwild618
    Member

Puht praktika põhjal räägin…. Tädimees lõpetas peale kella kuut söömise ja võttis ilma trennita ka julmalt kilosid alla. Tihedamini söömine ei ole ka lobajutt.

NOT
    Member

Puht praktika põhjal räägin…. Tädimees lõpetas peale kella kuut söömise ja võttis ilma trennita ka julmalt kilosid alla. Tihedamini söömine ei ole ka lobajutt.

see meenutab juba näljutamist kui 14 tundi söömata olla.

pkwild618
    Member

Ta peab õhtuti minema kell 10 magama ni, et 4 tundi… Sa lähed kell 8:00 hommikul siis magama?

Hellboy
    Member

Ok, aga õpi lisaks teooriat ka, siis saad ise ka aru, mis praktikas täpselt toimub ja enamus soovitused ei ole tervise seisukohalt väga head(ebatäpne info või lausa vale info) ja ürita oma postitus kirja panna niimoodi, et kõik saavad selgelt aru, mida sa öelda tahad, mitte ära jäta mõtet poolikuks ja hüppad juba uue juurde!

builder
    Member

ma ei tea kas õige aga kella aeg minule suurt ei loe kui ikka tahtmine töesti suur ,siis ma tegelikult lähen kasvoi kell kolm öösel,voimalust pole seni olnud ja organis mil seni sellist tunnet veel tekkinud pole. ikka olen püüdnud siis minna ,kui tunnen ,et olen suuteline maksimaalselt seda treeningut . isegi olen mitu mitupäeva treeninguid edasi lükanud. magamata oleks ka saanud treeningut teha ,heas konditsioonis peab olema,aga siis juba organism suurt seal vastu ei pea ,treeningmaht siis väiksem

pkwild618
    Member

Ok, aga õpi lisaks teooriat ka, siis saad ise ka aru, mis praktikas täpselt toimub ja enamus soovitused ei ole tervise seisukohalt väga head(ebatäpne info või lausa vale info) ja ürita oma postitus kirja panna niimoodi, et kõik saavad selgelt aru, mida sa öelda tahad, mitte ära jäta mõtet poolikuks ja hüppad juba uue juurde!
    someday
    Member

Eks see dieedi värk ole üldse üks suur tervisele kahjulik asi minu arust.

Mis dieeti sa silmas pead? mingit õunaäädika dieeti?

Mina aga leian, et selline dieet, mis on spetsialistidega koostatud, ei ole kohe kuidagi kahjulik. Seal arvestatakse ikka kõiki faktoreid, alates su veregrupist lõpetades sellega palju sa päevas liigud. Pole kuulda olnud, et keegi oleks ära surnud.

Kui sa aga ise mingit pa*ka hakkad korraldama, siis võib asi muutuda isegi eluohtlikuks.

Niiet ära pritsi niisama sülge.

pkwild618
    Member

Ma ei pritsi sülge nii, et ära hakka kohe lambist kasutama seda väljendit. Kui süüa kõike rahulikult on see anyway parem. Kulturismi jaoks dieet on rohkem nagu “õige toitumine”.

someday
    Member

Hea, et sa sellest nüüd ise ka aru said

pkwild618
    Member

Minu arust ei olnud dieet üldse siin millegagi seotud… Lihtsalt keegi sai valesti aru ja ajast…

peeter88
    Member

Rääkige mida räägite aga ikka teemasse tuleks rääkida.

punu
    Member

Hm, mul on nii, et hommikul enne kella 14 on suht raske ennast üldse liigutada. Kui muul ajal pole võimalik treenida, siis tuleb kofeiinitablett hinge alla panna (muidu kofeiini ei tarbi mingil kujul). Samas kell 22 õhtul pole mingi probleem. Aga kell 20.00 on parim aeg. Lihtsalt tunde järgi on nii. Teaduslikust aspektist ma ei tea

Autor
    Postitused
Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.