Kas treenin õieti?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kas treenin õieti?
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 21 years, 3 months tagasi by
Mossemeez.
-
AutorPostitused
-
oktoober 29, 2004 at 2:15 p.l. #3084
Anonüümne
GuestNii minul probleem selline,et ei tia kas treenin õieti.Praegu olen 20a vana ja kaalun umbes 70kg.Siiani on maximum rinnal 80.Varem käisin kah jõusaalis umbes 2 aastat aga siis mingi korda või kaks nädalas,mõnikorda vähemgi.
See aasta hakkasin korralikult treenima, käin kolm korda nädalas iga nädal.
Kava on mul siis selline.
Rinnalt surumine 3*10
Kaldpingil surumine 3*10
Hantlitega lendamine 3*10
Siis teen mingi vene aparaadiga(nime ei tia)nagu kokku surumist või nii.Käib nii,et istud seal ja siis kätega surud raskusi,mis on ploki peal(tunde järgi treenib rinda).Sry aga täpsemalt ei oska nagu seletadag:(3*10
Hantlitega käte kõverdamine(Käed küljepeale sirgu ja siis kokku tagasi)3*10
Plokiga tõmbed 3*10(triitsepsile)
Biitsepsitele: seistes kangiga küünarvarte kõverdused3*10
Triitsepsile pea tagant selle mingise erilise kangiga tõsted3*10
Randmetele 3*10
Nuh ja kõhulihast teen kah.
Öelge mulle kas ma teen midagi valesti või mitte.Peale trenni olen kyllaltki läbi.Enne trenni söön kohupiima,joon carbococi spordijooki.Eriti mingit spets toitumist ei ole.Olen küllaltki kiire seedimisega.
Tahaks oma käsi ja rinda jämedamaks saada,muidu yldjoontes olen oma arenguga rahul.Präägu olen teinud nii,et iga kuu panen kangile 5kg raskusi juurde.
Mõtlesin,et küsin?Äkki targemad oskavad aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2004 at 6:39 p.l. #41482Iron
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rinnalt surumiseks tuleb kasutada meetodit 4*6-8 v6i 10, 8 , 6 e pyramiidi!!!
yldiselt … kui tahad rinda suuremaks , tuleb ka selga treenida!!! muidu j22b silikoonrinna omaniku mulje
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!! Treeningkava(ideaalse alustajale) siit samast amazoni lehelt! t2psemalt pealehelt , lingi alt t88riistad ja selle alt treeningkavad… 3 p2evane kava edasij6udnutele peaks j6udu m88da olema , kui tahad t6siselt tegeleda!!! Ja see nn ,,vene rinnalihaste masin“ on pec-deck!!!PS! V2ike n6uanne : treeni vaba raskustega (hantlid, sangpommid ja kangid)-suurendab massi paremini kui isoleeritud harjutused masinatel…
J6UDU TREENIMISEL…
oktoober 30, 2004 at 12:35 p.l. #41492hatebreed
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Rinnalt surumiseks tuleb kasutada meetodit 4*6-8 v6i 10, 8 , 6 e pyramiidi!!!
Püramiid pole mitte ainus võimalus rinda suureks saada. võimalusi on kümneid nii et tuleks eksperimenteerida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 1, 2004 at 4:39 p.l. #41570Mossemeez
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Rinnalt surumiseks tuleb kasutada meetodit 4*6-8 v6i 10, 8 , 6 e pyramiidi!!!
yldiselt … kui tahad rinda suuremaks , tuleb ka selga treenida!!! muidu j22b silikoonrinna omaniku mulje
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!! Treeningkava(ideaalse alustajale) siit samast amazoni lehelt! t2psemalt pealehelt , lingi alt t88riistad ja selle alt treeningkavad… 3 p2evane kava edasij6udnutele peaks j6udu m88da olema , kui tahad t6siselt tegeleda!!! Ja see nn ,,vene rinnalihaste masin“ on pec-deck!!!PS! V2ike n6uanne : treeni vaba raskustega (hantlid, sangpommid ja kangid)-suurendab massi paremini kui isoleeritud harjutused masinatel…
J6UDU TREENIMISEL…
Äkki saaksin siis mõned näited vaba raskusega treenimise kohta?
Et nagu milliseid harjutusi tegema peaksin.
Tänud ette!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.