Kas TÕESTI?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kas TÕESTI?
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
Archangel1.
-
AutorPostitused
-
september 26, 2008 at 5:37 p.l. #15052
Kaupmees
Member26. september 2008 18:22
Musklimägi Arnold Schwarzenegger mängis naljaviluks kuulsuste järeltegemise konkursil iseennast, kuid paraku ei kukkunud see tal eriti hästi välja.
Vancouveris filmivõtetel viibinud Arnie otsustas raadiomängus õnne katsuda.
“Ma helistasin raadiojaama, aga ma ei öelnud, kes ma olen. Ma ütlesin vaid, et tahan teha järele toda austerlast. Mis ta nimi nüüd oligi?”
Lootes kõik konkurendid põrmu trampida, lasi Arnie kuuldavale oma lööklause filmist “Terminaator”: “I’ll be back!”.
Saatejuht meelest oli katsetus küll “kergelt autentne”, aga aktsent ei olnud siiski piisavalt sarnane.
Arnie töötab praegu uue projektiga, mil nimeks “Bonsuna: Ruthless & Uncompromising-2”.
Kes Eesti filmiuudistega kursis siis neile ütleb see pealkiri nii mõndagi.
september 26, 2008 at 7:00 p.l. #167084SanderR
Memberootan ise ka ülima põnevusega, kas uudisel ka tõepõhja all ?
september 26, 2008 at 8:08 p.l. #167091Bonsuna
MemberEi no loomulikult, eile just käisime Soomes lepingule alla kirjutamas. Kõik sujub, Joker oli ka seal võib kinnitada, sai veel kobeda tšeki idee müügi eest. Ma loodan , et sellel on ikka katet, sest Jok lubas pea poole mulle. Kui ei peaks olema siis krt Jok… Ma ju ütlesin, et peab kontrollima.
Ei tea, Jokeri telef ei vasta terve tänase päeva………??? ju ikka tšekk kattega oli ja…………..!!!Mees kui see on tõsi mis ma arvan siis………… ma leian su maaalt ka ülesse krt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 26, 2008 at 8:38 p.l. #167093Capricorn
MemberVenemaa luureagendid röövisid ja hävitasid esimese osa materjalid ja see film ei jõuagi avalikkuse ette, nüüd Joker otsustas, et ei viitsi enam selle asjaga jamada ning müüb filmi tegemise õiguse ameeriklastele (Schwarzenegger-ile) maha ning film antakse hoopis ameerikas välja ning seda siis juba 2. osa nime all. Venelased said sellest haisu ninna ja olid vihased, et Joker idee ameerikasse (kuhu nende käpp ei ulatu) müüs ning nad võtsid Jokeri pantvangiks…
september 26, 2008 at 8:50 p.l. #167094Archangel1
MemberVenemaa luureagendid röövisid ja hävitasid esimese osa materjalid ja see film ei jõuagi avalikkuse ette, nüüd Joker otsustas, et ei viitsi enam selle asjaga jamada ning müüb filmi tegemise õiguse ameeriklastele (Schwarzenegger-ile) maha ning film antakse hoopis ameerikas välja ning seda siis juba 2. osa nime all. Venelased said sellest haisu ninna ja olid vihased, et Joker idee ameerikasse (kuhu nende käpp ei ulatu) müüs ning nad võtsid Jokeri pantvangiks…

nutan…5+
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)- You must be logged in to reply to this topic.