Kas teen õigesti
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kas teen õigesti
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
sirliste.
-
AutorPostitused
-
september 1, 2009 at 10:04 e.l. #18251
sirliste
MemberMida arvatakse sellisest treening kavast.
Jooksen nädalas 3x õhtuti (umbes 7 ajal) 5 km (ajaga u 36 min).
2 korda käin jõusaalis
Toitun tavaliselt s.t. ei mingit dieeti. Hommikuks paar võileiba, hommiku kohv, lõunaks u 100g liha koos salatiga ja viilu leivaga, õhtuks tavalist kodutoitu. kõik kogused on mõistlikud. Vahest luban ooteks ka mõne puuvilja vms.
Eesmärk oleks esialgu kaalust 2-3 kg alla saada ja lihastele hea toonus anda.
Olen 33a naine ja hetkel kaalun 67,2 ( rasva % oli täna 23.7 ja vesi 53,3)
Ainuke peavalu on nädalavahetused, kus ei suuda söögile joogile ei öelda kui on istumine…….
Mis te arvate, kas ja mida peaks muutma?
september 1, 2009 at 10:42 e.l. #216657Aimuu
MemberAlkoholis on palju energiat – 1 gramm sisaldab 7 kalorit. Lisaks veel magusates alkohoolsetes jookides sisalduv suhkruenergia. Alkohol soodustab ka söödud toidu ladestumist rasvana. Kuna on teada ka veel negatiivsed mõjud lihaskasvule, taastumisele, hormoonitasemele, siis on tõesti tõhus seda hoopis vältida. Kaalu langetades ei tuleks alkoholi üldse tarvitada.
1’sõnaga tuleks alkole mingiks ajaks piir peale panna siiski.
september 1, 2009 at 10:49 e.l. #216658Nesatur
MemberAlkoholis on palju energiat – 1 gramm sisaldab 7 kalorit. Lisaks veel magusates alkohoolsetes jookides sisalduv suhkruenergia. Alkohol soodustab ka söödud toidu ladestumist rasvana. Kuna on teada ka veel negatiivsed mõjud lihaskasvule, taastumisele, hormoonitasemele, siis on tõesti tõhus seda hoopis vältida. Kaalu langetades ei tuleks alkoholi üldse tarvitada.1’sõnaga tuleks alkole mingiks ajaks piir peale panna siiski.
Kes siin üldse alkost rääkis?
september 1, 2009 at 10:57 e.l. #216660sirliste
MemberAimuu sai õieti aru, kui ma kirjutasin söögi -joogi nädala vahetusell patustan s.t. ikka mingit alkoholsest jooki. Üritan ma muidugi vältida igasugu magusaid siidreid ja muud sellist aga ega vist ei tohiks üldse.
september 1, 2009 at 12:57 p.l. #216671kimmel
MemberMida arvatakse sellisest treening kavast.Jooksen nädalas 3x õhtuti (umbes 7 ajal) 5 km (ajaga u 36 min).
2 korda käin jõusaalis
Toitun tavaliselt s.t. ei mingit dieeti. Hommikuks paar võileiba, hommiku kohv, lõunaks u 100g liha koos salatiga ja viilu leivaga, õhtuks tavalist kodutoitu. kõik kogused on mõistlikud. Vahest luban ooteks ka mõne puuvilja vms.
Ainuke peavalu on nädalavahetused, kus ei suuda söögile joogile ei öelda kui on istumine…….
september 1, 2009 at 1:50 p.l. #216675Vilps
MemberMida arvatakse sellisest treening kavast.Jooksen nädalas 3x õhtuti (umbes 7 ajal) 5 km (ajaga u 36 min).
2 korda käin jõusaalis
september 1, 2009 at 2:02 p.l. #216679matroxx
Memberteema pealkiri peaks olema ÕIGESTI mitte õieti.
september 1, 2009 at 2:24 p.l. #216680Xero
MemberKuidas mõista kodutoitu ? Õhtuti võiksid süüa sihukest toitu, kus oleks valku vähe rohkem sees, süsivesikutega ära õhtuti liialda. Rasvu pole sul praktiliselt üldse sees. Kui nädalavahetused lähevad söögi-joogiga nii, et järgmine päev on mõnus olla, peaks kõik ok olema. Katki ennast ei tasu süüa ja juua. Mõõdukas jook ei tee midagi. Aga nagu eelmised postitused ütlesid, peaksid veidi rohkem sööma – see ka minu arvamus, et toitud kehvasti. Nii kaotad ehk rasva (kui joppab) ja ka lihast (kui ei joppa).
september 2, 2009 at 11:04 e.l. #216874sirliste
MemberKoduse toidu all pean silmas a`la hakklihakaste, kartul heeringa ja kodujuustuga, makaron millegagi, jne.
Üks mure on mul veel, kuna kui ma lõunaks söön liha ja salatit siis minu seedimisele see hästi ei mõju. Ainevahetus muutub olematuks, kuidas seda parandada?
september 2, 2009 at 1:19 p.l. #216885Istuv Sõnn
MemberEt asjast õiget pilti saada, on vaja teada ka inimese pikkust. Lisaks ka söögiaegasid, et ei oleks pärast trenni söömata ja seda mõttetut “pärast kuut õhtul ei söö” värki. Kes siin räägib, et õhtul süsikaid ei tohi tarbida, lugegu Fred Antsoni “Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus” läbi. Hommikul peaks küll sööma kas omletti, neljaviljaputru vmt., sest alustada päeva ilma valgu ja rasvata on jama.
september 3, 2009 at 6:41 e.l. #216997sirliste
MemberPikkust on mul 165 ja antud hetkel hakkab motivatsioon kuhugi kaduma, kuna kaal langemise asemel tõuseb.
Eile nägi välja päev nii:
Hommik (06.50) – kolm viilu saia kahel juust katteks, ühel kala, kohv
Lõuna (11.45)- Sealiha grillitud, tomat, hiinakapsa salat shampinjoniga, teraleib, keefir, nektariin
Hiljem juustupikukesest tükike
Õhtusöök (18.30)- 1 rakvere perepihv, peotäis kartult, 2 spl heeringa salatit
Jooksin 5 km ja pärast käisin saunas
Kuna kõht oli meeletult tühi sõin 3 krabipulka
Mida ma tegin valesti, et kaal ja rasva % suurenesid hommikuks? Tean et juustupikuke oli vale ilmselt aga kas see mõjub koheselt kaalule nii.
Tänan, kes viitsivad kommenteerida ja nõuandeid jagada.
AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)- You must be logged in to reply to this topic.