Mina treenin 5 korda nädalas. kolme suurema lihasgrupi kaupa. 1 päev rind+kõht+selga
2 päev biitseps+kõht+selg
3 päev õlad+kõht+selg
4 päev kõik hakkab jälle ringi ratast käima.
P.s seljale teen ainult ühte harjutus( kere tõste maast lahti raskus kuklal ). Targemad palun andke nõu kas mul tasub nimodi jõusaalis käia ja teha. Ja andke ka sõõvitusi mida peaxin muutma.
Ette tänades ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma säärt ja jalga eriti ei tee kuna pühendun ülakehaosade treeningule. küll aga teen seeriate vahel kogu trenni jooksul hüppenööriga kokku u 1500 või enam hüpet. Ja üx küsimus veel kas kui ma teen seeriaid siis tuleb need järjest teha natuke aega puhates või tasub sinna vahele teha kõhtu ja hüpenööri või teistsugust sama lihase harjutust Kuidas on kasulikum?
kõigepealt tuleb sul selgeks teha mida sa saavutada tahad. näit kas lihasmassi juurde võtta või rasva alla võtta sest hüppenöör ja kang on kaks eri asja. mina soovitan sul kere tõsted asendada jõutõmbega ja selga treenida üks kord tsükli jooksul. teistel päevadel treenida selja asemel midagi muud näit triitsepsit ja jalgu.
seeriate vaheline puhkus sõltub jällegi sellest mida sa saavutada tahad. kui tahad alla võtta rabele nii palju kui jaksad. lihasmassi lisamiseks oleks soovitatav 1-2 min seeriate vahel puhata.
ma pole küll mingi proff aga minu teada korraga sa mõlemat teha ei saa – rasva vähendada ja lihast suurendada. rasva vähendamiseks pead sa kulutama rohkem kaloreid kui sööd ehk piltlikult öeldes räigelt dieetima ja aeroobset lahmima. lihasmassi kasvatamiseks on aga vastupidi just energiat ja kaloreid vaja-muidugi mitte liigselt.