Skip to main content

Kas teen midagi valesti? Palun aidake!

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kas teen midagi valesti? Palun aidake!

Viewing 6 posts - 46 through 51 (of 51 total)
  • Autor
    Postitused
    Creek
    Member

Trenni teen 3päeva järjest, siis vaba päev jne. Jõusaali kava pole sest nii olen nagu paremaid tulemusi saanud :cool:

Ok, oled 6 kuud käinud ja treening päevad jaotuvad 3+1.

Äkki on sul ületreening? :ph34r:

Sest kui sa oled 6 kuud jõusaalis käinud ja käid nädalas 5-6 korda, siis ma arvan, et see võib olla liig, ma küll ei tea kui intensiivsed su trennid on, kuid see oleks üks võimalus?

ristokru
    Member

Ok, oled 6 kuud käinud ja treening päevad jaotuvad 3+1.

Äkki on sul ületreening? :ph34r:

Sest kui sa oled 6 kuud jõusaalis käinud ja käid nädalas 5-6 korda, siis ma arvan, et see võib olla liig, ma küll ei tea kui intensiivsed su trennid on, kuid see oleks üks võimalus?

Enam jaolt teen trenni praegu esmap, teisip,kolmap. ja siis neljap,reede ja laup. puhkan kuna nädala vahetustel vaja käia igal pool.

!!! Kui ma söön kõigi arvates nii vähe kas äkki ma peaks ikkagi hakkama kasutama valku ja süsivesikuid??

Või pole mõttet enam üldse trenni teha :cool:

Creek
    Member

Enam jaolt teen trenni praegu esmap, teisip,kolmap. ja siis neljap,reede ja laup. puhkan kuna nädala vahetustel vaja käia igal pool.

!!! Kui ma söön kõigi arvates nii vähe kas äkki ma peaks ikkagi hakkama kasutama valku ja süsivesikuid??

Või pole mõttet enam üldse trenni teha :ph34r:

Õige mõte oleks hoopis toitumis kava muretseda. Telli Kiivikaselt!… või oma jõusaali treenerilt.

Raul1
    Member

6 kuuga 2 kilo juurde ja 2 cm biitsepsi mõõdu suurenemist on väga hea tulemus. Algajatel tuleb väga kiiesti, ja paari aasta pärast enam nii lihtsalt midagi ei tule, siis peab iga cm jaoks rohkem vaeva nägema. Ja toitumine peab siis ideaalses korras olema.

ristokru
    Member

6 kuuga 2 kilo juurde ja 2 cm biitsepsi mõõdu suurenemist on väga hea tulemus. Algajatel tuleb väga kiiesti, ja paari aasta pärast enam nii lihtsalt midagi ei tule, siis peab iga cm jaoks rohkem vaeva nägema. Ja toitumine peab siis ideaalses korras olema.

Aga kas siis peaks äkki hakkama valku kasutama uuesti?

alr89
    Member

Aga kas siis peaks äkki hakkama valku kasutama uuesti?

Aga eks sa kasuta siis.

Viewing 6 posts - 46 through 51 (of 51 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.