Kas teen midagi valesti? Palun aidake!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kas teen midagi valesti? Palun aidake!
- This topic has 50 replies, 19 voices, and was last updated 19 years, 5 months tagasi by
alr89.
-
AutorPostitused
-
august 21, 2006 at 4:24 p.l. #89304
alz1
Memberminu soovitus on et kella kahene väike jogurt asenda suure 1 liitrise jogurtiga( alma metsmaasika jogurt) sealt saad kätte 35 g valku .Kuna sul on töö kus lähebki palju enrgiat vaja sis lihtsalt söö rohkem( ei ole vaja kogeda olekut kus tunned et kõht on tühi
august 21, 2006 at 5:23 p.l. #89308Creek
MemberAga kui kahjulik on kui mõnikord jääb mõni nädal trenn tegemata ja ku teen trenni siis mõnikord tulevad sõbrad ja teed paar õlle
august 21, 2006 at 10:58 p.l. #89325Dude19
Membermotivatsiooni puudus..
august 22, 2006 at 3:32 p.l. #89375ristokru
MemberTänud kõigile kes aitasid!!
Proovin nüüd siis teist moodi aga praegu olen teinud paar päeva suurema söögiga ja kaalun praegu 79kg
Kas oleks mõtekas võtta valgusheiki peale trenni või enne magama minekut või tasub üldse midagi muud enne magama minekut võtta? Kas kõhulihaste jaoks on ka mõnda head nippi? Mul ei taha kõhulihased üldse kasvada.
august 22, 2006 at 3:43 p.l. #89376ROtter
MemberTänud kõigile kes aitasid!!Proovin nüüd siis teist moodi aga praegu olen teinud paar päeva suurema söögiga ja kaalun praegu 79kg
Kas oleks mõtekas võtta valgusheiki peale trenni või enne magama minekut või tasub üldse midagi muud enne magama minekut võtta? Kas kõhulihaste jaoks on ka mõnda head nippi? Mul ei taha kõhulihased üldse kasvada.
august 22, 2006 at 5:18 p.l. #89388Creek
MemberTänud kõigile kes aitasid!!Proovin nüüd siis teist moodi aga praegu olen teinud paar päeva suurema söögiga ja kaalun praegu 79kg
august 22, 2006 at 7:07 p.l. #89401ristokru
MemberKas oleks mõtekas võtta valgusheiki peale trenni või enne magama minekut või tasub üldse midagi muud enne magama minekut võtta?
august 22, 2006 at 7:36 p.l. #89407alr89
MemberKas oleks mõtekas võtta valgusheiki peale trenni või enne magama minekut või tasub üldse midagi muud enne magama minekut võtta?
august 23, 2006 at 7:00 e.l. #89425greenu
Memberkõhulihaseid lisaks sellele et ülevalt kuni 45 kraadi kuid alt maha ka ei lase seega 10 kraadi juures hakkad jälle ülakeha tõstma … siis kõtu ilusti kogu aeg pinges …
august 29, 2006 at 2:43 p.l. #89888ristokru
MemberIgaks juhuks panen ka oma uue toitumis kava
“>Söömine:
8.00- hommiku helbed ja banaan
10.00- 220g kohupiima tavaliselt
11.30-kanafileed, salatit,kartul ,0,5l piim jne.
14.00- banaan ja 220g kohupiima
19.30- banaan, jälle kohupiima või kana fileed, pasteedi saiad jne.
õhtul tavaliselt jäätist, mõnikord kartuli krõpse ja paar võileiba
Arvan et midagi on ikkagi puudu aga ootan ära asja tundjate arvamused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AAA, valgu sheikid jätsin nüüd täitsa välja.
august 30, 2006 at 5:36 e.l. #89923Mr.Y
MemberNo kui ta tahab kaalus jurde võtta, siis ta peab õhtul korralikult sööma. Töö on ju füüsiline ja trenn ka, siis õhtul vaja kõvasti süüa. Päeval ta ju nagu nälgiks, mingi salat ja banaan + valk. Selliste minimaalsete süsivesikute kogustega ei õnnestu küll kaalu lisada, vähemalt siis õhtul saagu oma kalorid kätte, mis vaja. Kas just nendest, see on tema otsustada, aga peaasi et sööb. Muidu ta lihtsalt raiskab raha kogu selle valgu (kohupiim, kana) söömiseks, aga kaal ei tõuse, võibolla isegi langeb.
august 30, 2006 at 3:25 p.l. #89962ristokru
MemberNo kui ta tahab kaalus jurde võtta, siis ta peab õhtul korralikult sööma. Töö on ju füüsiline ja trenn ka, siis õhtul vaja kõvasti süüa. Päeval ta ju nagu nälgiks, mingi salat ja banaan + valk. Selliste minimaalsete süsivesikute kogustega ei õnnestu küll kaalu lisada, vähemalt siis õhtul saagu oma kalorid kätte, mis vaja. Kas just nendest, see on tema otsustada, aga peaasi et sööb. Muidu ta lihtsalt raiskab raha kogu selle valgu (kohupiim, kana) söömiseks, aga kaal ei tõuse, võibolla isegi langeb.Ma sain nii aru et valkust praegu piisab aga süsivesikute puudus on kindlasti!
Seega äkki saad aidata midagi süsivesiku rikkast soovitada aga midagi suurt pole mõttet sest tööl paus ainult 10 min.
Kas ka shokolaad aitab?Kas siis valgust ei piisa lihase kasvatamiseks, sest kaal pole kõige tähtsam vaid tahaks ka lihast vähe saada ja praegu kaalun 80
Väikselt kaal tuleb 
Tänud vastajatele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 30, 2006 at 5:42 p.l. #89970aries
Membereee,
toitumise koha pealt peaks ma kyll ytlema, et väga nigel v6rreldes sellega mis mulle Kiivikas koostas

selles suhtes et ikkagi mega nigel.
Mulle määrati umbes 5x selline ogus nagu sa sööd :S
ja ära iga päev sellise kava järgi trenni tee, mul endal kogmust kyll vaid pool aastat, kuid siiski julgen soovitada, et toit peab olema mitmekesine
august 31, 2006 at 8:50 e.l. #89990ristokru
Membereee,toitumise koha pealt peaks ma kyll ytlema, et väga nigel v6rreldes sellega mis mulle Kiivikas koostas

selles suhtes et ikkagi mega nigel.
Mulle määrati umbes 5x selline ogus nagu sa sööd :S
ja ära iga päev sellise kava järgi trenni tee, mul endal kogmust kyll vaid pool aastat, kuid siiski julgen soovitada, et toit peab olema mitmekesine
Sa oled vist rahaliselt mega hästi varustatud

Võiks parem soovitada mis on süsivesiku rikkas? Midagi lihtsat mida süüa tööl?
september 3, 2006 at 5:54 p.l. #90194kiirus
MemberMotlesin et ytlen ka midagi sekka. Ma pole mingi proff aga fitness.ee on mind 6petanud ja olen koik omalkael pusind ja olen suht rahul endaga.
Olin kleenuke suht,aga mitte vaga.Minu viga on see, et ma pole teinud viimased 2a pidevalt trenni, ikka holiday’de aeg ja muud jamad,aga alati olen saanud trenni tagasi.esimest korda siis olen kindla sihi v6tnud pidevalt teha,et ikka 3-4 korda nadalas trenn 70min ja ikka dieediperioodid ja massiperioodid.
Olin kunagi,nii 2a tagasi 67kg jne.Rinnalt olen ikka suutnud 50-60kg teha.Hetkel edusammud on suht kiired seega arvan et olen oigel teel.Laiskuse perioodi loppedes m66tsin rasva % ja see oli 14. Tana 12nadalat hiljem on see 8,5% max( aitas mind ka fat burner3000 igal trennil) ja kaalu kukutasin 82kg alla 76-le. 12 ndalat oli vaga raske trenn,laisklemist polnud.Kehalt kadus palju rasva ja lihased tulid ilusti valja. 1 sept alustasin massiperioodi ja teen seda seekord kvaliteetselt ja kavatsen 6gida 8 nadalat.S66n 6 korda paevas ja koos sheikide ja kreatiiniga ja kuni 10 munavalget paevas. Kui tulemustest raakida siis rinda 12 nadalat tagasi alustasin 65kg,tana teen trenni lopus 92,5kg 3-4 korda. Lendasin haltitega 17,5kg ,tana 30kg. Biitseps oli 37cm,tana on 40cm.
Eesmark on massiperioodil +10kg juurde v6tta.
Meeletut tahtej6udu vaja ja palju pappi.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.