Kas teen midagi valesti? Palun aidake!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kas teen midagi valesti? Palun aidake!
- This topic has 50 replies, 19 voices, and was last updated 19 years, 5 months tagasi by
alr89.
-
AutorPostitused
-
august 18, 2006 at 11:14 e.l. #89118
Kuup
MemberMinuarust täitsa normaalselt kasvanud.
august 18, 2006 at 12:54 p.l. #89124alr89
MemberDude19
Memberolen trenni teinud 2 kuud, alguses küll biitsepsi ära ei mõõtnud, mõõtsin kuskil siis kui olin 1 kuu käinud olid 29 ja nüüd mõõtsin uuesti ja oli 32
august 18, 2006 at 3:27 p.l. #89126eintsius
MemberRäägin vähe rohkem siis,Kaalusin algel 74 , praegu 77
Biitseps oli 33,5 kaks nädalat hiljem 34,5 ja siis jäi ka seisma ja vikselt läks 35,5-le
august 18, 2006 at 5:42 p.l. #89135jrx
MemberKui mina surusin 7x70kg siis samal ajal oli mu max 95. (Lihtsalt näitamiseks, et need valemid tihti ei tööta.)
august 19, 2006 at 4:52 e.l. #89155ristokru
MemberKui ikka niivõrd alguses oled, siis unusta lisandid ära. Kreatiin kohe kindlasti. See Gain Fast on ka liiast natuke(Gain Fastis on vist üldse kerged anaboolsed lisandid sees?). Üldiselt sinu vanuses peaks rinnalt kuskil 100…110 ringis suruma(eeldades, et see sa treenid ka muud peale surumise) enne lisanditele minemist. Valgu võiks esialgu kõik kanafileega asendada ja kreatiini üldse ära unustada, nagu varem mainitud. Süsivesikuid peaks saama ka piisavalt tavatoidust.kreatiini võin ju kõrvale jätta aga valgusheike vahetada välja, ei tea, sest mul poleks aega hommikul, enne trenni ja pürast trenni kogu aeg aega fileed süüa juba rahaliselt võttes
august 19, 2006 at 8:33 e.l. #89161jrx
MemberPäris toitu peaksid igal juhul rohkem sööma sellise koormuse juures. Ja süsivesikuid just. Pudrud, võileivad, aedviljad. Valguallikateks kodujuust ja kohupiim ka head…
august 19, 2006 at 11:37 e.l. #89167ristokru
MemberPäris toitu peaksid igal juhul rohkem sööma sellise koormuse juures. Ja süsivesikuid just. Pudrud, võileivad, aedviljad. Valguallikateks kodujuust ja kohupiim ka head…Kas aedviljad on siis süsivesiku rikkad? Siiani arvasin et puuviljad.
Kus on veel hästi palju süsivesikuid? Kui ma panen iga söögi korra kõrvale ühe banaani kas sellest siis piisab?
Kas tasub siis valgu sheigid ära jätta?Peale trenni oleks ju vaja et saaks lihased kohe midagi ja süüa ju ei tohi kohe peale trenni? Äkki peale trenni ikkagi peaks võtma?
Ja enne trenni võttes annab gain fast ju lisa võimsust et teha suuremate raskustega?
august 19, 2006 at 11:41 e.l. #89168eintsius
MemberEks see valk hea ole küll rahakotile, aga antud Gain Fast on vale asi, mida suhteliselt algaja tarbima peaks. Proovi lihtsalt rohkem valgurikkaid asju süüa:kohupiim, piim, kodujuust, lihatooted jms. Raske töö on kahjulik vormile. Pead pidevalt peale passima, et valku saad iga 3h tagant ja süsivesikuid ka pidevalt sööd, muidu töö ajal hakkab organism valelt asjalt(loe: lihasmassilt) energiat ammutama
august 19, 2006 at 1:25 p.l. #89170ristokru
MemberEks see valk hea ole küll rahakotile, aga antud Gain Fast on vale asi, mida suhteliselt algaja tarbima peaks. Proovi lihtsalt rohkem valgurikkaid asju süüa:kohupiim, piim, kodujuust, lihatooted jms. Raske töö on kahjulik vormile. Pead pidevalt peale passima, et valku saad iga 3h tagant ja süsivesikuid ka pidevalt sööd, muidu töö ajal hakkab organism valelt asjalt(loe: lihasmassilt) energiat ammutama
august 19, 2006 at 3:54 p.l. #89172painkiller
MemberArvesta valgu võtmist umbes nii et 2g valku ühe kilogrammi kohta oma kaalus. Kui juba valk ära ostetud siis pole küll mõtet seda minema visata, kasuta peale trenni. See 1 banaan toidukorras midagi ikka annab juurde aga kuna sa tahad lihast kasvatada, siis on valgud väga tähtsad. Kui sa sööd liiga palju valku siis osa tuleb sul teisest otsast välja ja osa ladestub rasvadeks.
august 21, 2006 at 7:02 e.l. #89243greenu
MemberKui mina surusin 7x70kg siis samal ajal oli mu max 95. (Lihtsalt näitamiseks, et need valemid tihti ei tööta.)uusn et surusid 10×65
ühe valemi järgi on selliste väikeste raskuste juures nii et võtad raskuse millega surud 10 korda ja siis lisad sellele 30 kilo ja see on sinu potensiaalne max raskus … endal on mul see siiamaani töödanud …. iseasi kas selle max üles ka surud … minul oli mingi emotsionaalne piir 100 juures … kuid kui 100 üles läks siis 2 nädalat hiljem läks ka 110 ….. seega jõust alati ei piisa
august 21, 2006 at 9:16 e.l. #89257Creek
MemberArvesta valgu võtmist umbes nii et 2g valku ühe kilogrammi kohta oma kaalus. Kui juba valk ära ostetud siis pole küll mõtet seda minema visata, kasuta peale trenni. See 1 banaan toidukorras midagi ikka annab juurde aga kuna sa tahad lihast kasvatada, siis on valgud väga tähtsad. Kui sa sööd liiga palju valku siis osa tuleb sul teisest otsast välja ja osa ladestub rasvadeks.Üleliigselt valke tarbida ka hea ei ole.
august 21, 2006 at 2:14 p.l. #89290