Kas teen midagi valesti? Palun aidake!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kas teen midagi valesti? Palun aidake!
- This topic has 50 replies, 19 voices, and was last updated 19 years, 5 months tagasi by
alr89.
-
AutorPostitused
-
august 17, 2006 at 4:51 e.l. #8194
ristokru
MemberTere,
Tekkis selline küsimus et olen teinud jõusaali peaaegu 6 kuud ja näiteks biitsepi ümbermõõt on kasvanud selle ajaga 2cm? Juurde ka eriti ei võtta, selle ajaga olen juurde võttnud 2 kilo
august 17, 2006 at 6:03 e.l. #89005SHOXi
Memberei oska muud soovitada kui, et harjutused soorita võimalikult aeglaselt ja puhtalt. Treening hoia võimalikult intensiivne. Endal seee viimane ka just vaatluse alla võetud, kipun puhkama liiga palju. See on minu arvamus. Ja kui sa võtad ainult valku, siis soovitan segada mingi banaani ka sisse, annab süsivesinikke.
ei oska hästi kommenteerida, aga kui sa võtad 2kg lihast juurde 6 kuuga, siis see suht hästi ju?
august 17, 2006 at 9:48 e.l. #89021olli
MemberTere,Tekkis selline küsimus et olen teinud jõusaali peaaegu 6 kuud ja näiteks biitsepi ümbermõõt on kasvanud selle ajaga 2cm? Juurde ka eriti ei võtta, selle ajaga olen juurde võttnud 2 kilo
august 17, 2006 at 12:01 p.l. #89025Creek
MemberNo kuigi iga inimene on erinev tuli minul alguses ikka mõne kuuga kohe mitu senti biitsepsi ja kaalu tuli ka ikka mõni kilo.
Aga mind üllatas kõige rohkem et vaid kuus kuud käinud aga juba kasutad valke, kuigi see ju halb ei ole siis mina küll juba niivara valke ei võtaks, käiks enne vähemalt regulaarselt aasta või kakas.
august 17, 2006 at 12:08 p.l. #89040jrx
MemberNo kuigi iga inimene on erinev tuli minul alguses ikka mõne kuuga kohe mitu senti biitsepsi ja kaalu tuli ka ikka mõni kilo.Aga mind üllatas kõige rohkem et vaid kuus kuud käinud aga juba kasutad valke, kuigi see ju halb ei ole siis mina küll juba niivara valke ei võtaks, käiks enne vähemalt regulaarselt aasta või kakas.
Ega enne kakas käimist jah valke ei tasu võtta
august 17, 2006 at 12:13 p.l. #89042greenu
Membertrennis peaks käima hommikuti … siis pidi inimese testosteroon olema kõrgeim… testo aitab kaasa lihase kasvule …
paljud inimesed teevad iga trenn jõutõmmet või kükke et testo üles lüüa vott…
vastupidiselt õhtule kui on jõud max ….
august 17, 2006 at 2:15 p.l. #89053ristokru
MemberRäägin vähe rohkem siis,
Kaalusin algel 74 , praegu 77
Biitseps oli 33,5 kaks nädalat hiljem 34,5 ja siis jäi ka seisma ja vikselt läks 35,5-le
august 17, 2006 at 5:59 p.l. #89073olli
MemberSöömine:8.00- hommiku helbed ja siis valgu sheik
10.00- 220g kohupiima tavaliselt
11.30- tükk kanafileed, salatit,kartul jne.
14.00- banaan ja väike jogurt
17.00- tavaliselt valgu sheik enne trenni
19.30- valgu sheik+kreatiin peale trenni ja banaan
õhtul tavaliselt jäätist, mõnikord kartuli krõpse jne.
Kuna koguseid ei tea, siis kaloreid lugema ei hakanud, aga tundub, et süsivesikuid ja rasvu peaks rohkem olema! Praegune dieet meenutab enam-vähem võistluseelset toitumist, massi kogumiseks tuleks ikka täiega süüa. Võrdluseks sulle – alustades olin ka 74, praegu 89-90 vahel. Trenninud 2a2k. Kasv on tulnud just neil perioodidel kui õgin niipalju kui magu normaalselt kannatab, rasvu ja süsivesikuid ei visaka menüüst välja. Valgu sheike võtsin ka 2-3 korda päevas. Ca 1+ kg kuus oli normaalne juurdekasv neil perioodidel.
Olen proovinud ka “täpselt” kaloerid ja valku/rasvu/s.vesikuid süüa… ei tulnud jõudu ega lihast juurde.
Olgem ausad, need tüübid, kes aasta läbi enam-vähem vormis on, ega nad ikka ei kasva eriti. Veen on pidevalt väljas, aga ümbermõõdud on aastast aastasse samad.
august 17, 2006 at 6:06 p.l. #89074Alexander Andrusenko
ModeratorSa ju süsivesikuid praktiliselt üldse toidust ei saa! Sellise toitumisega ei saa massi kogumisest juttugi olla. Söö süsivesikuterikkaid aineid ja küll sa kasvad. Aga 2 kilo võib muide täitsa normaalne tulemus olla, juhul kui sul on 6 kuu jooksul rasva vähemaks läinud ja lihast juurde kasvanud, siis tegelik massi kasv võib olla suurem kui 2-3 kilo.
august 17, 2006 at 6:30 p.l. #89076alr89
MemberTean ,et sa kava järgi ei tee aga ega sa vist päris huupi ka ei tee? Äkki paneksid oma harjutused siia ülesse.
august 17, 2006 at 7:06 p.l. #89079ristokru
MemberKuna koguseid ei tea, siis kaloreid lugema ei hakanud, aga tundub, et süsivesikuid ja rasvu peaks rohkem olema! Praegune dieet meenutab enam-vähem võistluseelset toitumist, massi kogumiseks tuleks ikka täiega süüa. Võrdluseks sulle – alustades olin ka 74, praegu 89-90 vahel. Trenninud 2a2k. Kasv on tulnud just neil perioodidel kui õgin niipalju kui magu normaalselt kannatab, rasvu ja süsivesikuid ei visaka menüüst välja. Valgu sheike võtsin ka 2-3 korda päevas. Ca 1+ kg kuus oli normaalne juurdekasv neil perioodidel.Olen proovinud ka “täpselt” kaloerid ja valku/rasvu/s.vesikuid süüa… ei tulnud jõudu ega lihast juurde.
Olgem ausad, need tüübid, kes aasta läbi enam-vähem vormis on, ega nad ikka ei kasva eriti. Veen on pidevalt väljas, aga ümbermõõdud on aastast aastasse samad.
Äkki saad aidata mida peaks veel söömise kavasse tooma?
Sa ju süsivesikuid praktiliselt üldse toidust ei saa! Sellise toitumisega ei saa massi kogumisest juttugi olla. Söö süsivesikuterikkaid aineid ja küll sa kasvad. Aga 2 kilo võib muide täitsa normaalne tulemus olla, juhul kui sul on 6 kuu jooksul rasva vähemaks läinud ja lihast juurde kasvanud, siis tegelik massi kasv võib olla suurem kui 2-3 kilo.Kust saab veel hästi süsivesikuid? Ja kui on tulnud nii vähe nt. biitsepi ümbermõõtu kas se ongi siis tekkitatud sellest et pole saanud süsivesikuid? Või on need tulemused normaalsed?
august 17, 2006 at 7:20 p.l. #89081Bulletproof
MemberKust saab veel hästi süsivesikuid?Banaan on väga hea ja pane valgujoogi sisse ka glükoosi
august 17, 2006 at 9:40 p.l. #89091jrx
MemberRämedalt halvasti ja vähe toitud ju
august 18, 2006 at 4:51 e.l. #89096ristokru
MemberBanaan on väga hea ja pane valgujoogi sisse ka glükoosiAga kas mitte gain fastis ei pidanud olema juba hästi palju süsivesikuid?
171 g sheiki kohta peaks olema gain fastis.
Palju neid banaane siis sööma peaks? Kas tooks iga söömise korra sisse ka ühe banaani?
august 18, 2006 at 8:03 e.l. #89104olli
MemberÄkki saad aidata mida peaks veel söömise kavasse tooma?Kust saab veel hästi süsivesikuid? Ja kui on tulnud nii vähe nt. biitsepi ümbermõõtu kas se ongi siis tekkitatud sellest et pole saanud süsivesikuid? Või on need tulemused normaalsed?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.