Skip to main content

Kas teate kes on nii öelnud?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kas teate kes on nii öelnud?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused

“Siin seisab Herakles teelahkmel: Ühel pool meelitavad teda ilma lõbud kuristikku, teisel pool avaneb tee, mis ehk küll okkaline, siiski aga sportlikule surematusele viib.”

Existence
    Member

ei oska öelda ,eks kangelane oli oma vägitegusi tegemas ,neid raskeid ülesandeid mis talle anti <_<“>

anelka
    Member

pakun Erki Nool <_<“>

Kurakin
    Member

Aristoteles ?

Capricorn
    Member

Prodicus? (tegelikult vist ikka mõni uuema aja tegelane)

QWE8
    Member

Mart Viisitamm?

jaykobe
    Member

Pakuks Arniet

Aah, ma ei hakka salatsema. Nii ütles oma artiklis “Võitlus – tervise allikas” Georg Lurich. Miks ma sellest vaimustun? Selleks, et see ütlus võtab väga lühidalt kokku oma tegemistele tõsiselt pühendunud spordimehe filosoofia, mõttemaailma ja valikute olemuse. Sport, iseäranis tippsport tähendab suurt loobumist. Kindlasti on paljud suured spordimehed oma treeningute, punnimiste ja pingutuste keskel seisatanud ja küsinud endalt, et kas see mis ma teen on seda pingutust ja neid loobumisi väärt – või elaks nii nagu elavad “tavalised inimesed” – teatud mõttes oht anduda ilma lõbudele, vähemasti ahvatlevad need ka igat tõsist spordimeest aeg – ajalt. Teiselt poolt, võistlus võistluse järel, üks raske valmistumine teise järel, see võib olla küll okkaline ja raske, kuid selline suhtumine sünnitabki legende ja sportlikku surematust. Hea, eks!!!

Sellel mehel oli üldse hea elufilosoofia.

Krt, seda ma olekski pakkunud.Sest rohkem inimesi, kes seda võiks öelda, ma lihtsalt ei tea. Ja ma kugesin ka vene keele tunni raames raamatut Lurichist, kõlas tema moodi.Ta pidasd pahedeks naisi, hasartmänge, alhoholi, rämpstoitu jne.

Celone
    Member

kes ütles: ,, kes hommikuti jooksmas käib, see asjata ei longi, sest hommikud ju selle jaoks ongi”? <_<“>

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.