Skip to main content

Kas tasub proovida seda massilisajat?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kas tasub proovida seda massilisajat?

Viewing 9 posts - 46 through 54 (of 54 total)
  • Autor
    Postitused
    Jupats
    Member

Leidsin siis ühe huvitava massilisaja ja tahaks teada, kas keegi on seda juba proovinud või oskab muidu soovitada (või hoopis vastupidi). Hind on päris krõbe, aga kui toime on selline nagu kirjas, siis pole ka midagi hullu. Kas selliste asjadega terviseprobleeme ei või tekkida või siis muid kõrvalnähtusi?

Anator P70

eem ma lugesin ameerika leheküljelt, et see massilisaja pöörab su DNA lihaskasvu arendama, nii ma lugesin sealt koduleheküljelt http://www.muscletech.com.

tootja koduleht ple alati kõige informatiivsem tegelikuse suhtes, kõige parem on kui googeldad ennem natuke.

http://www.supplementcritic.com/reviews/anator_p70

asdfghjkl
    Member

See lisand ei kategoriseeru “naturaalse kulturismi” mõiste alla, kui ta midagi su kehas programmeerib. Kui keha julgelt programmeerida, muuta seal insuliini, testosterooni vms muutujaid, siis naturaalne see küll pole, ja võib anda ettearvamuatuid tagajärgi, kuna inimese organism on üsnagi uurimata ju, erinevalt arvutist, mida programmeerides saame täpselt ennustada, mis tulemusi mingi instruktsiooni käivitamine enesega kaasa toob. Minu arvates see anaator-lisand pole küll kuigi naturaalne asi, ja milleks seda siis vaja on.

muc
    Member

See lisand ei kategoriseeru “naturaalse kulturismi” mõiste alla, kui ta midagi su kehas programmeerib. Kui keha julgelt programmeerida, muuta seal insuliini, testosterooni vms muutujaid, siis naturaalne see küll pole, ja võib anda ettearvamuatuid tagajärgi, kuna inimese organism on üsnagi uurimata ju, erinevalt arvutist, mida programmeerides saame täpselt ennustada, mis tulemusi mingi instruktsiooni käivitamine enesega kaasa toob. Minu arvates see anaator-lisand pole küll kuigi naturaalne asi, ja milleks seda siis vaja on.

Milline koostisosa väljatoodust (hüdrolüüsitud vadakuvalgu konsentraat, naturaalsed lõhna- ja maitseained, maltodekstriin, sukraloos, kreatiin monohüdraat, L-leutsiin, L-fenüülalaniin, raud, soodium, vitamiinid A ja C, kaltsium) täpsemalt seda DNA-d ja muid elukaid seal organsmis muutma peaks? On selleks aminohapped, süsivesikud, vitamiinid või mineraalid? Tehke mulle, lollile, ka selgeks.

Kreks
    Member

Kas seda võib ka kasutada proteiini, kreatiini ja dekstroosi kõrvalt? Nagu ses mõttes et teen neist peale trenni sheiki?

Kas seda võib ka kasutada proteiini, kreatiini ja dekstroosi kõrvalt? Nagu ses mõttes et teen neist peale trenni sheiki?

nagu mina aru saan siis see juba sisaldab kõike seda+paar vitamiini

Kreks
    Member

Nii et siis kasutan ennem selle proteiini + kreatiini + dekstroosi ära ja siis alles seda!?

asdfghjkl
    Member

Milline koostisosa väljatoodust (hüdrolüüsitud vadakuvalgu konsentraat, naturaalsed lõhna- ja maitseained, maltodekstriin, sukraloos, kreatiin monohüdraat, L-leutsiin, L-fenüülalaniin, raud, soodium, vitamiinid A ja C, kaltsium) täpsemalt seda DNA-d ja muid elukaid seal organsmis muutma peaks? On selleks aminohapped, süsivesikud, vitamiinid või mineraalid? Tehke mulle, lollile, ka selgeks.

Lugesin nüüd nõks selel kohta.

http://www.anabolex.com/forums/supplements…html#post148766

Sealt siis tsitaat

“some leucine derivatives exhibited the ability to stimulate p70S6k and the other derivatives acted as inhibitors against the leucine-induced activation of p70S6k.”

See p70S6k ja kaks sedasorti asja veel ongi dna-asjad, nagu ma aru saan, ja p70S6k ongi seotud lihaskasvuga.

Ja nagu see tsitaat ütleb, siis leutsiiniga suudeti kuidagi seda dna-ndust siis mõjutada.

Tundub, et jah tegu on reklaamitrikiga, et tegu on tavalise toidulisaga, midagi uudset seal pole, aga nad lasid vist teadlastel teha sellise uuringu, mille järel oleks juruuduliselt korrektne väita, et dna muutub selle lisandiga. Tegelikult muutub dna kogu aeg minuteada, ka siis kui joome vett või ei joo, see ongi muutuv asi, ja elu arengu aluseks, ses suhtes on korrektne väita iga toidu kohta, et ta muudab midagi, sh ka dnad.

Toote nimi tulebki nähtavasti p70S6k asjast.

gmaster
    Member

ootasingi, millal keegi loogilise juurdluse käigus selleni jõuab:)

nimelt dna-d mingis konkreetses inimese tahetud suunas muutvat ravimit pole tegelikult olemas. aga kõik toidulisandifirmad on selle haibi peal väljas, et kohe varsti tuleb

Viewing 9 posts - 46 through 54 (of 54 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.