Kas tasub proovida seda massilisajat?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kas tasub proovida seda massilisajat?
- This topic has 53 replies, 24 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2007 at 1:11 p.l. #105215
SiimN
MemberUurisin anatori kohta natuke infot ka teistest foorumitest. Toode ei pidavat mõjuma ja on ülehinnatud. Seega jääb see kraam ostmata.Midagi oleks aga vaja ja tahaks, et inimesed, kes on kasutanud, soovitaksid midagi. Praegu on jäänud silma 100% Whey Gold Standard ja Extreme XXL. Kumba soovitaksite osta ja kumb toob lihased rohkem esile/kumb teeb lihased suuremaks?
Whey Gold oleks 100% valik minu poolt!:)Massilisajad lisavad mõttetult palju rasva!
veebruar 5, 2007 at 2:01 p.l. #105227MuskulaarKobras
MemberAga siin on kirjutatud, et Extreme XXL on massilisaja, millega saavutab kiiremini ja kuiva lihasmassi. See justkui aitab kaasa rasva põlemisele.
veebruar 5, 2007 at 2:13 p.l. #105231greenu
Memberreklaamis on alati jutt roosiline
veebruar 5, 2007 at 3:04 p.l. #105245MuskulaarKobras
Memberreklaamis on alati jutt roosiline
Seda kindlasti
veebruar 5, 2007 at 3:06 p.l. #105246SiimN
MemberAga siin on kirjutatud, et Extreme XXL on massilisaja, millega saavutab kiiremini ja kuiva lihasmassi. See justkui aitab kaasa rasva põlemisele.Jutt on alati roosiline!Keegi ei kirjutaks ju sinna,et ei pruugi mõjuda jne…!Proovi ära ja saad teada,kas sobib või mitte!Ise võtaks Whey Gold’i,aga võid ju selle massilisaja ära proovida,kui süda muidu rahu ei anna!
veebruar 5, 2007 at 5:48 p.l. #105278mechanic
MemberKui suur vahe ja mis vahe massilisajal ja proteiinil on? Minu teada peaks proteiin ka põhinema valgul ja valk soodustab lihaskasvu. Ise ma kilosid taga ei ajagi, pigem tahaks, et lihased tuleks ilusti esile ja kasvaks väheke. Palju pole ma küll jõusaalis käinud, aga isegi ilma proteiinita on lihase kasvu näha.
veebruar 5, 2007 at 6:54 p.l. #105287algaja17
MemberProteiin ongi valk see on lihtsalt teine nimetus valgul
veebruar 5, 2007 at 8:17 p.l. #105296McNeo
MemberTäpsustuseks veel seda, et massilisajat on kasulik tarbida vahetult peale treeningut, siis kui organismis energiavarud otsakorral ja taastamist vajavad. Selleks siis, et organism iseennast lammutama ei hakkaks energia saamiseks, saab ta seda süsivesikute kaudu. Ja nii see mass kasvabki. Energianälg rahuldatakse süsvesikutega ja lihaste taastamiseks/kasvatamiseks valgud sealtsamast joogist. Valgud massilisajas on reeglina kiiresti imenduvad.
ps. piltlikult kujutades saad massilisajat ka ise teha. Võta üks lahja kodujuust, lisa sinna mõned supilusikatäied suhkurt, sega ära ja ongi valmis. Vahe tegelikult “päris” massilisajaga on see, et tolles olevad ained imenduvad ja seeduvad kiiremini.
veebruar 6, 2007 at 11:44 e.l. #105342Mesku
MemberNo “päris” massilisaja saab ka ise teha ja tuleb kõvasti odavam kui valmis segatud massilisajad. Ostad selle 100%whey goldi ja dextroosi ja maltoosi segad kõik kokku ja ongi valmis. Vahekord siis 50%:25%:25% (valk:dextro:malto) Hea kui see kompott b-rühma vitamiine ka sisaldaks, mis selle valgu reaalselt lihastesse kannab.(whey goldis oli vist olemas)
Peale trenni ainult nii peakski jooma valku, et valgust maksimaalselt kasu oleks.
Vahetult peale trenni läheb kõikvõimalik söödud/joodud energia esmalt glükogeeni varude taastamiseks. Palju kasulikum oleks, kui glükogeeni varusi taastab suhkur mitte valk. Palja vee ja valgupulbriga jook peale trenni on nagu valgu raiskamine.
veebruar 6, 2007 at 1:25 p.l. #105351mechanic
MemberKas dextrot ja maltot saab ka tellida fitness.ee poest? Kas keegi on sellist kokkusegatud “kompotti” juba proovinud?
Kui toimib ja on hea segu, siis oleks mul vist mõttekam kõik asjad korraga ära tellida.
veebruar 8, 2007 at 9:10 p.l. #105689LLjunday
MemberIse kasutan ning olen äärmiselt rahul selle tootega. Soovitan!proovisin seda täna. 4 mõõtlusikatäit ja 500ml vett, seda pulbrit läheb sinna ju ikka päris palju või mis?! maitse on küll jälk ja lahus suht tõmmine-paks. ööääk, aga peab ära kannatama!
veebruar 8, 2007 at 9:18 p.l. #105692mechanic
MemberMa tellisin Dextro, Malto ja 100% Whey Gold Standardi juba ära. Järgmine nädal saab siis seda kraami proovida, ma tõesti loodan, et sellest on kasu
veebruar 9, 2007 at 7:54 e.l. #105721MuskulaarKobras
MemberTellisin täna selle Exteme XXL’i ära. Eks vaatab, mis saama hakkab
, ise loodan kõige paremat
veebruar 9, 2007 at 8:05 e.l. #105724algaja17
MemberEks anna teada mis maitse on siis kah Muskulaarkobras! Sellel ei saanud vist maitset valida?
veebruar 9, 2007 at 8:12 e.l. #105726MuskulaarKobras
MemberEks anna teada mis maitse on siis kah Muskulaarkobras! Sellel ei saanud vist maitset valida?Sai küll. Valida sai vanilje ja shokolaadi vahel. Ise võtsin shokolaadi maitselise. Aga jah, eks ma siis annan oma maitseelamustest teada, kui kraam käes
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.