Skip to main content

Kas tasub proovida seda massilisajat?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kas tasub proovida seda massilisajat?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 54 total)
  • Autor
    Postitused
    mechanic
    Member

Leidsin siis ühe huvitava massilisaja ja tahaks teada, kas keegi on seda juba proovinud või oskab muidu soovitada (või hoopis vastupidi). Hind on päris krõbe, aga kui toime on selline nagu kirjas, siis pole ka midagi hullu. Kas selliste asjadega terviseprobleeme ei või tekkida või siis muid kõrvalnähtusi?

Anator P70

skip2me
    Member

kõige pealt tekib kohe muidugi kysimus kui kaugel sa oma treeninguga oled/kaua teinud oled?

sest levinum viga on see et arvatakse kui eismest korda jõusaali tullakse siis peab ka kohe metsikuid toidulisandeid sööma hakkama…

valgusheik oleks muidu väga hea, seda eriti juhul kui päevane toitumiskava väga eeskujulik ei ole….

isiklik arvamus on et kõik cell tech’i tooted on liigagi kõrge hinnaga ja nad on oma reklaami ja promoga ennast nii yles hype’inud et tulemus sellele lõpuks kahjuks ei vatsa, siinkohal ei ytle et tegemist halva tootega oleks, vaid et ei tasu niipalju lugeda neid jutte ja loota et woilaa, kui ostad selle toote oled varsti kohe suur, pidev rauaväntsutamine ja paljud muud tegurid millest võid siit foorumist söögi alla ja söögi peale lugeda…on need mis annavad tulemusi;)

McNeo
    Member

Leidsin siis ühe huvitava massilisaja ja tahaks teada, kas keegi on seda juba proovinud või oskab muidu soovitada (või hoopis vastupidi). Hind on päris krõbe, aga kui toime on selline nagu kirjas, siis pole ka midagi hullu. Kas selliste asjadega terviseprobleeme ei või tekkida või siis muid kõrvalnähtusi?

Anator P70

Paistab suht tavaline massilisaja koostis olevat, kuigi valgu/süsivesiku suhe võiks küll valgu suhtes suurem olla. Põhiosa võtab enda alla süsivesik ~60%. Kreatiin teadagi mis teeb ja C vitamiin kah asjalik lisand. Aga hind paistab küll üle pakutud. Sama raha eest saad näiteks 3 Fast’i HT-R’i (kokku 3900gr). Vahe ongi valgu/süsivesiku suhtes, ja multivitamiini tablette saab ka apteegist.

theONE1
    Member

Ära unusta et mõju on kõikide toodete puhul individuaalne ehk siis osadele mõjub paremin, osadele halvemini jne, aga ega muidu teada ei saa kui pead proovima kui rahakott kannatab

mechanic
    Member

Tegelikult ma väga kaua jõusaalis käinud ei olegi ja samas ei ole mul probleeme ka sellega, et lihas ei kasvaks. Probleem on pigem selles, et ma kardan, et suvel jääb jõusaalis käimine pooleli, sest siis pole kohta kus käia ja tööl käimine võtab ka suure aja ära. Tahaks lihtsalt ennast mõne kuuga korralikult vormi ajada, plaanis on jõusaalis käima hakata 4 korda nädalas, siiamaani pole nii tihti jõudnud.

Kui arvate, et hind on liiga kallis ja toime pole üldse selline nagu kirjas on, siis ehk oskate soovitada midagi paremat, mis kiiresti ja ohutult toimiks. Sel juhul kui antud massilisaja oleks hea toimega, käiks ma raha välja küll.

Ma ei hakka uut teemat tegema. Tahaks kuulda arvamusi Extreme XXL’i kohta.

sixtep
    Member

Ma ei hakka uut teemat tegema. Tahaks kuulda arvamusi Extreme XXL’i kohta.
    zerocool
    Member

Ise kasutan ka XXL-i ja tulemustega väga rahul. Maitse on täielik rõvedus küll minu jaoks aga kui see probleemiks ei osutu siis lase aga käia

mechanic
    Member

Tuleb siis välja, et anatori polegi keegi proovinud??

aries
    Member

Tuleb siis välja, et anatori polegi keegi proovinud??

Ma postitasin kunagi sarnase teema(pealkiri vist oligi anator p70).

Kasuta otsingut ja leiad selle teema yles.

Hinna krutib yles see, et valgud on synteesitud- imenduvad paremini.

Kui sul pappi nagu muda on, siis võid ära proovida ja öelda meile ka kuidas mõjus. Jutu järgi oleks see maailma parim massilisaja, aga arvatavasti on reklaam suurem kui tegelikkus.

sixtep
    Member

Ise kasutan ka XXL-i ja tulemustega väga rahul. Maitse on täielik rõvedus küll minu jaoks aga kui see probleemiks ei osutu siis lase aga käia :roll:

Sokolaadi omal pole tegelt häda midagi :o

zerocool
    Member

Sokolaadi omal pole tegelt häda midagi :roll:

šokolaadi omast ma räägingi kui aus olla :o eks ta maitse asi ole jah

sixtep
    Member

šokolaadi omast ma räägingi kui aus olla :o eks ta maitse asi ole jah

Ega ometi selle pärast jooda, et see maitseks :roll:

mechanic
    Member

Uurisin anatori kohta natuke infot ka teistest foorumitest. Toode ei pidavat mõjuma ja on ülehinnatud. Seega jääb see kraam ostmata.

Midagi oleks aga vaja ja tahaks, et inimesed, kes on kasutanud, soovitaksid midagi. Praegu on jäänud silma 100% Whey Gold Standard ja Extreme XXL. Kumba soovitaksite osta ja kumb toob lihased rohkem esile/kumb teeb lihased suuremaks?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 54 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.