Kas suitsetate?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Kas suitsetate?
- This topic has 137 replies, 95 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
asdfghjkl.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 11, 2007 at 5:43 p.l. #101533
argonaut
MemberNatuke lugemist popsutajatele, kellele näiteks ei paku “tavaline” sigaret “pinget” või keda jätab külmaks sigar või sigarillo või mokatubakas või liiminuusutamine või peeru kaifimine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (no see viimane on üldiselt kahjutu), kuid hirmsasti armastab näiteks vesipiibutada (tulgu sellest siis head mõtted (näiteks bussiootepaviljoni akna sisse löömine või liiklusmärgi koju vedamine vms avalikud huligaanitsemised) või lihtsalt hea enesetunne, heas seltskonnas, relaxation
):Vesipiip viib kopsu sigaretist sada korda rohkem suitsu
Mina kunagi suitsetasin. Nüüd saab juba ligi kaks aastat vist juba, kui ei tee. Aga noh, kord poole aasta jooksul teen kas vesipiipu või pahvin ühe suitsu. Ja rohkem ei taha. Suitsupakid siiamaani kapis.
ei suitseta. vahest harva satub vesipiip ette. üldiselt suitsetamine ei paku pinget.Sotsiaalne vesipiibu tõmbamine vast ei tule arvesse
Vesipiipu tegin vahepeal iga päev , aga nüüd ühe vähem.. Nüüd on ettan heaks sõbraks saanud, kuid tean , et suudan iga hetk selle jama maha jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2007 at 4:03 e.l. #108951Archangel1
Membersuitsetan ainult siis kui joon alcot,muidu olen mingi 4-5 aastat suitsu teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2007 at 6:23 e.l. #108956Martini Bianco
MemberEI SUITSULE!
TEHTUD!
märts 9, 2007 at 9:40 e.l. #108982jrx
MemberSee vesipiibuartikkel oli küll liialdatud…
märts 9, 2007 at 10:07 e.l. #108984yamikazi
MemberSuitsetamine on halb harjumus. Mul vaid paar näputäit sõpru kes on tõeliselt maha jätnud ega olegi plaanis enam teha, enamus räägivad et ok see viimane pakk, et homsest ei suitseta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paljud annavad juba sellepärast alla et nad ei oska midagi teha kui nad suitsu ei tee, peaksite samalaadse tegevuse leidma mida saate iga 30min tagant teha.
Kui sa näiteks näriksid iga 30min tagant nätsu ja nii mitu kuud siis sellest ka raske lahti saada sest sellest tekib harjumus.
aprill 3, 2007 at 7:04 e.l. #111125MOTep3a
MemberOlen kaks korda suitsetamise maha jätnud. Esimesel korral, kui maha jätsin, ei teinud pea aasta suitsu, kuid siis tuli suitsu nälg tagasi ja hakkasin uuesti suitsetama. Aasta jagu tõmbasin, sporti ei teinud, iga nv pidu reedest-pühapäevani(vähemalt) ja tõmbas tervise nii alla. Vererõhk oli kõrge ja hakkasid tekkima probleemid südamega. Jätsin uuesti maha, hakkasin trennis käima ja nüüd üle aasta juba mõõdas viimasest suitsust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 3, 2007 at 7:35 e.l. #111127TANK
Memberpraegast liiga vaene ja ei saa endale lubada…
aga kui rikkaks saan ja muud teha enam pole siis hakkan suitsetajaks.
aprill 3, 2007 at 8:30 e.l. #111130kuuliks
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei ja ei hakka ka.aprill 3, 2007 at 12:31 p.l. #111155r2iner
MemberEi suitseta, küll aga tubakat muul kujul saab küll tarbitud.
aprill 3, 2007 at 12:34 p.l. #111156intsu007
Memberennem parema meelega pudel õlut suitsu asemel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga suitsetama ma ei hakka mitte kunagi!!!!!!!!!aprill 3, 2007 at 2:39 p.l. #111167inside14
MemberEnnem parema meelega pudel õlut suitsu asemel.Minu silmis see küll kõige parem alternatiiv Ei ole!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 3, 2007 at 2:54 p.l. #111169Liinu
MemberEi suitseta. Ei taha, ei meeldi, vihkan.. kursusel on 10 inimesest 2, kes ei suitseta.. mina ja üks kursaõde. samas on tutvusringkonnas ka palju neid, kes ei suitseta.
Elukaaslane suitsetas 5.aastat ja kui 18.aastaseks jättis päeva pealt maha. Hetkel pole 3 aastat suitsetanud ja puudust ei tunne.
aprill 3, 2007 at 3:58 p.l. #111177MargoL
MemberEi suitseta juba 3 kuud ja loodan ka mitte uuesti alustada.
aprill 3, 2007 at 5:01 p.l. #111196rinaldo
MemberSuitsetajad võiksid hoida mittesuitsetajatest kaugemale. Väga kaugele. Pole midagi suitsetajate vastu, küll aga suitsuhaisu vastu.
aprill 4, 2007 at 1:24 p.l. #111276argonaut
Memberennem parema meelega pudel õlut suitsu asemel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga suitsetama ma ei hakka mitte kunagi!!!!!!!!!Parem alternatiiv oleks näiteks iga õlle asemel loterii osta (või raha ära annetada heategevuseks)
praegast liiga vaene ja ei saa endale lubada…aga kui rikkaks saan ja muud teha enam pole siis hakkan suitsetajaks.
….ning TANK saaks siis loterii võiduga endale osta niipalju sigarette, sigareid, sigarillosid, mokatubakat, kummiliimi jms pahna kui ainult süda lustib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muidugi juhul kui tõesti ei ole enam muud paremat teha elus (?!?) -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.