Skip to main content

Kas selline trenn sobib rasvapõletuseks?

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kas selline trenn sobib rasvapõletuseks?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Max40w
    Member

Kui eesmärgiks on rasvapõletus, kas selline treeningkava on sobilik;

E spinning

T spinning

K fatburn

N lihastreening (body)

Kas peaksin midagi juurde lisama?

Mõõdud on mul metsikud

MEE
    Member

nagu aru saan siis tegu naisega. Ma soovitaks see jaotus rohkem hajutada. Muidu sul 4 trenni üksteise otsas. Ei taastu ära ju…

Max40w
    Member

Mõtlesin muidu ise lisada siia R- rattasõit vabas looduses

plastik
    Member

no ma jätakas teisipäevase trenni ära, sa kurnad ennast lihtsalt üle ja ei pea kaua nii vastu. Kui tõesti energiat üle, siis võid T rattasõitu teha, aga ei soovita. Muidu kurnad ennast suure vaimustusega ära ja pärast jätad kõik pooleli

ero
    Member

tere,

sellise vähese info pealt on väga raske koostada korralikku ja põhjalikku treeningplaani mis viiks sind oodatud tulemusteni.

Enne kui hakatakse koostama treeningplaani tuleks natukene alnalüüsida mis on põhjustanud kehakaalu tõusu, millised on olnud senised kokkupuuted spordiga, kas on mingeid traumasi/vigastusi, milline näeb välja söögiplaan jne.

Kui ikka pole aastaid sporti teinud ja nüüd hakata kohe tegema viiel päeval nädalas võib üsna varsti oodata ületreeningut, organismi liigne kurnamist ja isegi immuunsussüsteemi nõregenemise tulemusena haigestumist.

Alustada tuleb teadlikult ja rahulikult: kes tasa sõuab, see kaugele jõuab.

Kirjelda palun lähemalt ennast ja enda senist treening ja toitumiskava. Seejärel suudedakse anda ka siin konkreetsemaid nõuandeid ja juhiseid edaspidise planeerimiseks.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.