Skip to main content

Kas selline kava sobib alguseks?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kas selline kava sobib alguseks?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    MRC
    Member

Pole siis varem suurt eriti trenni miskit teind..aind vahest kätekõverdusi..ja 190 pikk ja 66 kg :S .

Sobib selline kava alguseks päeva peale ära jaotatuna ? :

150 kätekõverdust

150 kõhulihast

200 seljalihast

150 kükki

9 minutit spagaati

100 hantlitõsteid parema käega

100 hantlitõsteid vasaku käega

palux nõu

Seda sa siis kavatsed kodus teha? Ja miks sa jõusaali suunduda ei soovi?

gmaster
    Member

iga päev ei soovita seda teha

vbl paar-max 3 korda nädalas, siis on tulemust ka loota

aga üldiselt oleks parem, kui saaksid suuremaid raskuseid kasutada. oleneb muidugi eesmärkidest

kuigi jah, saal oleks parem

matti
    Member

Pole siis varem suurt eriti trenni miskit teind..aind vahest kätekõverdusi..ja 190 pikk ja 66 kg :S .

Sobib selline kava alguseks päeva peale ära jaotatuna ? :

150 kätekõverdust

150 kõhulihast

200 seljalihast

150 kükki

9 minutit spagaati

100 hantlitõsteid parema käega

100 hantlitõsteid vasaku käega

palux nõu

Minu arust on kordusi liiga palju,liha kasvattamiseks tasuks vähem ja raskemalt teha.

delirium
    Member

Olen sellist asja ise ka harrastanud, see annab küll suhteliselt hea vormi ja ka vastupidavuse. Lihast ei kasvata,jõudu ei anna juurde märkimisväärsel ja pikemas plaanis muutub nagu aeroobseks tegevuseks.

gmaster
    Member

kui õigesti teha, siis annab täitsa korraliku põhja, ise olen alguses sarnast asja harrastanud, aint et lisaraskustega

MRC
    Member

Kodus kavatsen sellega tegeleda jah.See olekski nagu alguses ,mõni nädal teen ,siis suunduks edasi jõusaali. Kordusi tuleb vb palju jah ,aga mida praegu olen vormist no ikka nii väljas et üle 20 -kätekõverduse välja ei pigista ja ise 18 aastane :S . Et üritan selle koormusega ära harjuda siis saaks jõusaalis vaikselt algust teha . Ja praegu pole suurt aega ka veel minna jõusaali kuna tööd palju ja ei jõua sealt kõrvalt käia. Eesmärgiks on muidugi ikka lihasmassi kasvatada.

delirium
    Member

Mul tuleb sellega kohe ajateenistus meelde, seal lastakse lähedase kava järgi kolm kuud ja peale seda üldfüüsilist treeningut võib juba iga mees jõusaali suunduda või mis. :???:”>

gmaster
    Member

aga jõusaali pole ka mõtet karta, nii et võid julgelt ka kohe saali minna ja treeneri poole pöörduda, seal pole midagi häbeneda, et põhja pole all!

delirium
    Member

Jutt jumala õige :???:”>

Mr.Y
    Member

On ikka häbeneda küll, nt mõned treenerid (ja mina pean seda õigeks, pooldan ise ka seda) ei lase enne rinnalt suruma kui oma keharaskusega ikka 30 korralikku kätekõverdust ära ei tee. Kangitreening tuleb ka ikka välja teenida=treenida ja kui ikka liiga kehv siis ei saa.

matti
    Member

On ikka häbeneda küll, nt mõned treenerid (ja mina pean seda õigeks, pooldan ise ka seda) ei lase enne rinnalt suruma kui oma keharaskusega ikka 30 korralikku kätekõverdust ära ei tee. Kangitreening tuleb ka ikka välja teenida=treenida ja kui ikka liiga kehv siis ei saa.

Mis juttu sa ajad?Kangitrenn tuleb välja teenida? :???:”> Ega see sul auto või maja pole.Mõnedel kes võib-olla ei suuda korralikult kätekaid teha,on just surumine selleks päästerõngaks.

MRC
    Member

Okei sain teada suht,mis vaja oligi . Tänan

Mr.Y
    Member

Mis juttu sa ajad?Kangitrenn tuleb välja teenida?
    maximus89
    Member

Tahaks näha kedagi, kes kaalub 70-80kg ja surub 100kg, aga ei jõua 30 kätekõverdust teha.Siis ei tohiks naisi ka jõusaali lasta, sest paljud ei tee 30 kätekõverdust ära

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.