Skip to main content

kas sellest on üldse kasu mida/kuidas ma teen?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » kas sellest on üldse kasu mida/kuidas ma teen?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    lehm
    Member

Tere,

Mul kodus oma kang. Üritan seal iga päev vastavalt võimalustele ja ajale natuke sikutada. Vahest teen 3×10 rinnalt ja natuke kätele mõnikord vastupidi. Tavaliselt peale ühe seeria tegemist on juba kõik keha nii väsinud et rohkem ei jõuagi. Kasutan raskuseid milliseid ma reaalselt jõuan, vahest on jõudu ja energiat rohkem siis panen ka raskust juurde. Mõnikord ei puutu ma kangi mitu päeva. Siit siis küsimus: kas sellisest nö.treeningust mingit kasu tuleb? kas lihas sellega kasvab jne? Mingit toitumist mul paigas pole. Kas minu treening peaks olema rangelt sätestatud?

Mida tegijad arvavad?

Nesatur
    Member

Ma arvan, et tee 4 x 10 ja veel harjutusi. 3-4 korda nädalas, järjepidevalt.

Siis peaks ‘midagi’ tulema.

MWEchamp
    Member

Kui sa ei söö siis sa ka ei kasva. Treenimine treenimiseks, aga alustada tuleks ikkagi toitumise korrigeerimisest. Kasuta otsingut ja loe!

timo116
    Member

Igasugune liigutamine on parem kui mitte midagi tegemina, mingi kasutegur on ikka, aga püüa ikka järjepidevalt teha

Mkala
    Member

Jah, ma arvan ka just samuti ,et tegelikult on igasugusest liigutamisest palju kasu. Iseasi mis on sinu eesmärgid. Kindlasti ei saa nii just proffikulturistiks või rammumeheks, kuid ega kõik seda just ei ajagi taga. EDU !

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.