Kas see on normaalne?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kas see on normaalne?
- This topic has 19 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
aprill 24, 2008 at 3:43 e.l. #151704
ROtter
MemberMa ise proovisin üks hommik rasva- ja valgurikast ning süsivesikutevaest toitu – muna, kala ja hapukoor.Ei soovitaks küll seda.Peale korralikku neljaviljahelbe putru on palju parem tunne kogu päeva jooksul.Palju rohkem energiat.Võib-olla pingutasid millegagi üle – organism tahab natuke harjumist.
aprill 24, 2008 at 5:05 e.l. #151707Bonsuna
MemberEt tervislikult toitudes kaalust alla võtta selleks PEAB SÖÖMA 3-4 KORDA PÄEVAS. Saage aru, ennast näljutades võtate küll kaalust alla, kuid seda suuresti lihasmassi arvelt. Kui siis natukenegi mõnel päeval midagi rohkem süüa hakkab organism kohe seda lisaenergiat salvestama oma rasvarakkudesse. Kaal tõuseb kohe. Ehmatate ära ja nälgite veelgi rohkem. Tulemus, lihasmass aina väheneb, rasvapolster aina kasvab. Neil kel tahtejõud suurem suudavad küll ka koos lihasmassiga lõpuks rasvaprotsenti alla viia kuid selge on see, et kui nälgimine jätkub lõpeb see teadaga millega. Paremal juhul pideva ülikehva enesetunde ja unisusega. Ka sellisel juhul toimub kohe peale sellist dieeti megarasvumine kui vähegi rohkem sööma hakata, esialgu isegi sel juhul kui hakata sööma õieti.
MINU SOOVITUS KÕIGILE OLEKS:
RANNAHOOAJAKS VALMISTUMINE SELLEKS AASTAKS ON JÄÄNUD NATUKE HILJAKS, MIS AGA MUIDUGI EI TÄHENDA, ET EI VÕIKS ALUSTADA KOHE ÕIGE TOITUMISEGA. KUI ISE ÕIGE MENÜÜ KOOSTAMISEGA HAKKAMA EI SAA SIIS VALIGE SIIT LEHELT ENDALE VIRTUAALNE PERSONAAL TREENER KES TEIEGA TEGELEB JA TEID AITAB.
USKUGE, SELLELE KULUTATUD RAHA ON KÖÖMES SELLE JUURES MIS MAKSAB HILJEM RIKUTUD TERVISE TAASTAMINE.
aprill 24, 2008 at 5:50 e.l. #151710undisputed
MemberLõhe on ju samas hinnaklassis sealihaga ja odavam loomalihast, vähemalt Selveris. 40% hapukoort saab Maximast.Kui viimati vaatasin, siis tundus küll kallis. Aga noh, mis ma ka sellest asjast tean. Organism pole kalaga sinapeal
Aga selle 40% hapukoort peaks küll uurima, siiani 30% söönud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga süsivesikutega on mul hommikuti karm lugu. Pudrud, magusad kohupiimad, jogurtid jne. hakkavad peale 3 ampsu vastu ja tekib okserefleks. Organism taha neid mingil põhjusel kohe mitte näha hommikul. Thank god, et avastasin enda jaoks rasvast koosenva hommikusöögi
aprill 24, 2008 at 8:22 e.l. #151727Bonsuna
MemberHommikuks praetud peekon munaga, teraleib, kohvi, mesi. Mis sa veel oskad tahta.
Mulle isiklikult puder hommikuks ei sobi, magan kohe peale seda.)) Aga selline Inglise pärane hommikusöök küll.
aprill 24, 2008 at 9:16 e.l. #151729ROtter
MemberHommikuks praetud peekon munaga, teraleib, kohvi, mesi. Mis sa veel oskad tahta.Mulle isiklikult puder hommikuks ei sobi, magan kohe peale seda.)) Aga selline Inglise pärane hommikusöök küll.
Prae juurde veel sibulat, või tee omlett koos sibulaga ja pärast juurde natuke ketšupit.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.