Kas see meess teeb seda harjutust õigesti?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kas see meess teeb seda harjutust õigesti?
- This topic has 20 replies, 13 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
Hi.
-
AutorPostitused
-
august 10, 2008 at 10:15 e.l. #14524
zon
Member……mulle tundub et mitte!
august 10, 2008 at 10:18 e.l. #162656Samakamees
Member……mulle tundub et mitte!
Venitusfaas on minu teada kõige olulisem asi. Tema aga jahub , et ainult käsi tohib liikuda. Lollus…
august 10, 2008 at 10:47 e.l. #162663zon
MemberVenitusfaas on minu teada kõige olulisem asi. Tema aga jahub , et ainult käsi tohib liikuda. Lollus…Just venitusfaas on selle harjutuse võti. Ja ülemises faasis peab ikka töötama selg mitte õlg.
august 10, 2008 at 11:08 e.l. #162669joey
MemberMa panin selle video kinni juba, kui nägin milline hantel tal käes oli.
Üldiselt mulle ei meeldi see harjutus. Kõik räägivad, et hull hea harjutus, aga tee mis tahad mina seda teha ei oska. Ma ei tea milles on asi. Olen teinud seda pikalt ja kaua, katsetanud igatmoodi, aga ikka ei saa tehnikat sisse. Selle asemel eelistan kangi tõmbeid kõhu alla, lausa jumaldan seda.
august 10, 2008 at 11:41 e.l. #162675Bonsuna
MemberKui keegi õpetab mingi harjutuse sooritamist siis vaadake kõigepealt kuidas tal endal see lihasgrupp välja näeb.
Täielik jama mis see munapea seal ajab.
august 10, 2008 at 3:40 p.l. #1626914Qlimax
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täitsa lõpp, kus on alles munapeal tehnika!
august 10, 2008 at 3:53 p.l. #162694Hi
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Täitsa lõpp, kus on alles munapeal tehnika!
No igastahes parem tehnika kui neil tavalistel jõusaalis hängivatel tegelastel, ta on lihtsalt rõhku pannud äärmisele isoleeritusele kus lihaskiudude rakendumise hulk on väiksem kui teise tehnika puhul. Eks igal ühel kujuneb oma arusaam …
Eks selline treeningtehnika arendab ka kindlasti lailihast kuid jah … vähemulatuslikumalt kui teise tehnika puhul..see on minu arusaam, ise teen sama harjutust samuti erinevalt, kui seal videos näidatud on.
august 10, 2008 at 5:41 p.l. #162704zon
MemberNo igastahes parem tehnika kui neil tavalistel jõusaalis hängivatel tegelastel, ta on lihtsalt rõhku pannud äärmisele isoleeritusele kus lihaskiudude rakendumise hulk on väiksem kui teise tehnika puhul. Eks igal ühel kujuneb oma arusaam …Eks selline treeningtehnika arendab ka kindlasti lailihast kuid jah … vähemulatuslikumalt kui teise tehnika puhul..see on minu arusaam, ise teen sama harjutust samuti erinevalt, kui seal videos näidatud on.
Päris nii see ei ole! Kui kellelegi tulla midagi õpetama siis ikka õigesti, mõni võtab õppust valest ja vehibki 3 aastat ja masendub kuna selg ei arene
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 10, 2008 at 8:09 p.l. #162736Hi
MemberPäris nii see ei ole! Kui kellelegi tulla midagi õpetama siis ikka õigesti, mõni võtab õppust valest ja vehibki 3 aastat ja masendub kuna selg ei arene
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki seletad lahti mida sa mõtled selle pealiskaudse lausega – “Päris nii see ei ole”, et need jõusaalis juttu ajamas käivatel tüüpidel on parem tehnika? Inimesed on erinevad ja kes teab mõnele sobib üks tehnika teisele teine .. kolme aastaga peaks inimene ise järeldusele jõudma mis temale õige on ja kõige parema tulemuse annab, ei saa ju ainult õpikust maha teha mõtlemata väljaspool piire ja julgemata katsetada. Ja vb ongi mõne inimese areng kinni kuna nad on ise nii rutiinis kinni ja teevad need kolm aastat trenni oma samade vanade arusaamade järgi. Peace, arendan lihtsalt diskussiooni, need on minu mõtted …
august 10, 2008 at 8:44 p.l. #162739AlanBStard
ModeratorAga krt tahaks ise 47-selt sama heas vormis olla kui see tüüp.
august 10, 2008 at 8:44 p.l. #162740zon
MemberÄkki seletad lahti mida sa mõtled selle pealiskaudse lausega – “Päris nii see ei ole”, et need jõusaalis juttu ajamas käivatel tüüpidel on parem tehnika? Inimesed on erinevad ja kes teab mõnele sobib üks tehnika teisele teine .. kolme aastaga peaks inimene ise järeldusele jõudma mis temale õige on ja kõige parema tulemuse annab, ei saa ju ainult õpikust maha teha mõtlemata väljaspool piire ja julgemata katsetada. Ja vb ongi mõne inimese areng kinni kuna nad on ise nii rutiinis kinni ja teevad need kolm aastat trenni oma samade vanade arusaamade järgi. Peace, arendan lihtsalt diskussiooni, need on minu mõtted …Minu pealiskaudse lause taga olev mõte -nendel “jõusaalis juttu ajavatel” tüüpidel ongi just selline vale tehnika nagu seal videos…
august 10, 2008 at 9:05 p.l. #162744Hi
MemberMinu pealiskaudse lause taga olev mõte -nendel “jõusaalis juttu ajavatel” tüüpidel ongi just selline vale tehnika nagu seal videos…tahaks näha ühte algajat kasvõi kes seda lailihase harjutust tehes nii paigal oleks. Siiski see on suurema isolatsiooni astmega variant, mis vajab suuremat keskendumist..
august 10, 2008 at 9:25 p.l. #1627454Qlimax
Membertahaks näha ühte algajat kasvõi kes seda lailihase harjutust tehes nii paigal oleks. Siiski see on suurema isolatsiooni astmega variant, mis vajab suuremat keskendumist..Selle harjutuse puhul ongi ju kõige suurem rõhk lailihase täielik venitus ja ülemises faasis pead lailihase ka pingule tõmbama, et tunneksid kuidas see lihas töötab. Tema soorituse puhul läbid pool sellest liigutusest, mida tegelikult peaksid tegema, et see seljaharjutus oleks.
august 11, 2008 at 8:07 e.l. #162760Bonsuna
MemberSelle harjutuse puhul ongi ju kõige suurem rõhk lailihase täielik venitus ja ülemises faasis pead lailihase ka pingule tõmbama, et tunneksid kuidas see lihas töötab. Tema soorituse puhul läbid pool sellest liigutusest, mida tegelikult peaksid tegema, et see seljaharjutus oleks.Õigus! Sama hästi võiks õpetada tegema poolkükke ja väita et see ongi õige ja nii ainult peabki. VM ig.
august 11, 2008 at 10:23 e.l. #162776BULDOOSER
MemberSellise pisikese hantliga ei saagi õiget tehnikat näidata, et tehnikast reaalne pilt saada võiks raskus olla ikka mingi 70-80% maksimumist , mõttetu video.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.