Skip to main content

Kas proteiinijoogid võivad ka tervisele kahjulikud olla?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kas proteiinijoogid võivad ka tervisele kahjulikud olla?

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • Autor
    Postitused
    daemonium
    Member

nii nagu mina ei muuda teie arusaami ümber, ei muuda teie ka minu omi. minu jaoks ei ole suhkur ikka veel kahjulik.

viki, millise osa või postituse järgi sa mind plõksjaks liigitasid, või on see mu üleüldine vastuolu?

Väited, et lumi on roheline ja et suhkur on parim taastusvahend, ei ole ikka samaväärsed. Üks põhineb objektiivsel ja korrataval vaatlusel, teine põhineb vastuolulistel uuringutel, millest osad järeldavad ühte ja osad järeldavad teist. Mõlemad järeldused, nagu näha, on võetud kuskilt netist, ja igaüks ise otsustab, millist väidet ta usaldab. 100% kindlusega ei saa minu arust selliste asjade kohta üldse midagi väita, kuna alati leidub mõni uuring, mis väidab vastupidist. Lume värvust aga kahtepidi mõõta ei saa – just mõõta, mitte silmaga vaadelda.

See oli siis väike offtopic. Aga topicusse: ärge nüüd kaklema hakake – igaüks kaitseb oma vaateid, kui need vaated millelgi põhinevad. Ei pea teda kohe plõksijaks sõimama, kui ta midagi mingist subjektiivsest asjast arvab.

IVARK
    Member

Tegelikult on elamine tervikuna kahjulik, sünnimomendist hakkab kulumine pihta. Mis töötab see kulub. Kulturisti maks, neerud, pankreas töötavad suuremal koormusel kindlasti kui lauatennise mängijal. Toiduainete osakaal lihtsalt on väga suur. Ma arvan siiski, et mõõdukalt tarvitades ei tee toidulisandid tervisele kahju. Tipptase on alati kahjulik. Päris kindlasti annavad nt. Mickuse tasemel lisandite sissekühveldamised lisaks liigesevaevustele vanemas eas tunda. Halvemal juhul tekib leukeemia, maksa või neerutalituse häired (Don Long, Dennis Newman) või pankrease vähk.

gmaster
    Member

Tegelikult päris hea aruteluteema. Kahju ainult, et inimesed kõike mustvalgena näha tahavad.

Kuigi tõesti 99% juhtudest on lisandid ohutud või kasulikud, võiks ju siiski teadlik olla ka võimalikest kõrvalmõjudest? Näiteks millised nähud võivad tekkida, enne kui tervisekahjustus tekib.

Minul tekkis iga kord peale biolabi valgu võtmist palavik ja olen kindel, et kui oleks vaatama sellele seda edasi tarbinud ja tiheminigi, siis oleks tekkinud ka mingi jääv tervisehäda.

Mina näiteks absoluutselt kõiki lisandeid ei tarbiks ja osade tervisehädade puhul soovitaks teatud lisandeid vältida.

Aile
    Member

Tegelikult päris hea aruteluteema. Kahju ainult, et inimesed kõike mustvalgena näha tahavad.

Kuigi tõesti 99% juhtudest on lisandid ohutud või kasulikud, võiks ju siiski teadlik olla ka võimalikest kõrvalmõjudest? Näiteks millised nähud võivad tekkida, enne kui tervisekahjustus tekib.

Minul tekkis iga kord peale biolabi valgu võtmist palavik ja olen kindel, et kui oleks vaatama sellele seda edasi tarbinud ja tiheminigi, siis oleks tekkinud ka mingi jääv tervisehäda.

Mina näiteks absoluutselt kõiki lisandeid ei tarbiks ja osade tervisehädade puhul soovitaks teatud lisandeid vältida.

Vahest on toidulisand mitte lihtsalt kahjutu vaid suisa vajalik

ROtter
    Member

Lugege ja imestage ning mõelge – kas nad tõesti ei tea toidulisanditest midagi?

http://sport.postimees.ee/?id=372816

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.