kas proteiin või kreatiin?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kas proteiin või kreatiin?
- This topic has 38 replies, 20 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
AA.
-
AutorPostitused
-
märts 17, 2006 at 12:38 p.l. #75976
birra
Membersiis vastata talle, etProteiini võid ju osta, hea peale trenni juua.
Aga jumala eest miks sa siis ei vasta nii, selle asemel et karudest ja lurichitest rääkida ning sellest, et eriolukorras tuleb sellist ‘jahu’ süüa?
Ei tunne ennast süüdi kuidagipidi.
Edit: ja millisest sõltuvusest siin jutt on? Valgusõltuvus? Mismoodi selline asi väljendub?
valgusõltuvus on mentaalne sõltuvus
inimesed otsivad kiireid lahendusi ja rikuvad sellega oma seedimise ja ainevahetuse
ma ei räägi tippudest, kes annavad oma tegude eesmärkidest ja vahenditset (mitte alati – doping näiteks) endale aru
tavaline trennija ai vaja mingit valgupommi vaid lihtsalt valitud menüüd, mis ei ole eriliselt kallis ega ka eriliselt keeruline. proteiinipulbrid maksavad see-eest kõva kopika. sama raha eest saaks keskmine treenija korralikult söönuks ja musklisse ka ilma pulbriteta
proteiinikontsentraatidest on saanud sümbol. kui spetstopsist erijooki ei joo tähendab pole õige saalimees.
olen ise kuulanud kyuidas jõmmid (ehedad sellised)peale trenni saunalaval sente loevad, et proteiinipulbri ports kätte saada ja hommikuid pakipulbrisuppe luristades sisustavad
enam pole tähtis bodamine vaid joogi joomine
isegi treeningkavad allutatakse kontsentraatide toimeaegadele mitte ei võeta lisaaineid vastavlt treeningtsükli vajadusetele
abinõust on saanud eesmärk
ja seda seepärast, et tegemist on big businessiga
märts 17, 2006 at 12:40 p.l. #75978jrx
MemberEi väga naljakas ikka…
Esiteks on enamus 16-aastaseid siiski ilmselt arukamad kui sa arvad. Teiseks jääb mulje, et poiss joob peale trenni ühe valgusheigi ja KÕMMDI kasvavad sellised lihased, et liigese- ja kõõlusevigastused hakkavad tulema. Lihased kasvavad ikka vastavalt trennile ja alguses ta ei jõuagi ta tõenäoliselt teha rohkem trenni kui talle asjakohane on.
Ja selle peale sa ei mõtle, et kõige tähtsam on, et kasvav organism saaks kätte kõik makro- ja mikrotoitained mis vaja ning et kasvueas makrotoitainete puhul kehtib kindlasti põhimõte pigem natuke kõike rohkem kui vaja kui et vähem. See valk ei teeks midagi halba. Halvimal juhul ei ole tast lihtsalt erilist kasu.
Ja jutt oli ÜHEST sheigist trennipäeval.
märts 17, 2006 at 12:45 p.l. #75979birra
MemberEi väga naljakas ikka…Esiteks on enamus 16-aastaseid siiski ilmselt arukamad kui sa arvad. Teiseks jääb mulje, et poiss joob peale trenni ühe valgusheigi ja KÕMMDI kasvavad sellised lihased, et liigese- ja kõõlusevigastused hakkavad tulema. Lihased kasvavad ikka vastavalt trennile ja alguses ta ei jõuagi ta tõenäoliselt teha rohkem trenni kui talle asjakohane on.
Ja selle peale sa ei mõtle, et kõige tähtsam on, et kasvav organism saaks kätte kõik makro- ja mikrotoitained mis vaja ning et kasvueas makrotoitainete puhul kehtib kindlasti põhimõte pigem natuke kõike rohkem kui vaja kui et vähem. See valk ei teeks midagi halba. Halvimal juhul ei ole tast lihtsalt erilist kasu.
kullake kui kaua võtab aega, et luukude hakkaks suurenenud lihase kõrvale paremat toetust pakkuma
ja kui palju võtab aega, et kõõlused tugevneksid
ja kui palju kõige selle jaoks proteiini vaja läheb?
tee see endale selgeks
mina kasutan juhust ütelda välja mida ma arvan tüüpidest, kes higistamise asemel loodavad proteiinitopsile et ihu suuremaks pumbata
ega ma neid topse ja nätsikuid, mida saalides müüakse ümber kallama ei lähe ja ega ma saalis kedagi näpuga ka osata, aga siin on küll koht, kus arvamust avaldada
muidu jääbki nagadele mulje nagu teisiti ei saakski
märts 18, 2006 at 12:32 p.l. #76139Rambo vend
Membermina kasutan juhust ütelda välja mida ma arvan tüüpidest, kes higistamise asemel loodavad proteiinitopsile et ihu suuremaks pumbataEks ta ole, kõikidele küsimustele saab vastused ka rahvusraamatukogust, teeme nii, et mina küsin, kes on argentiina president ja sina uurid selle välja, aga interneti ei kasuta.
Samamoodi on ka lihaste kasvatamisega, hard way ja easy way. Ise ei kavatse päevagi ilma lisavalguta trenni teha ja ei soovita seda mitte kellelegi. Olenemata vanusest. Tulemuse vahe on liiga suur, ilma valguta jääbki ainult higistamise rõõm, sest mingeid lihaseid juurde ei kasva. Pekist saab muidugi lahti, aga see pole minu eesmärk.
Enamus valgupulbri vastaseid on lihtsalt kadedad, muud põhjendust mina küll ei leia.
märts 18, 2006 at 12:46 p.l. #76144olli
MemberKa mina ei soovitaks ilma lisavalguta massi üritada kasvatada – jääbki ainult ürituseks. Ma ei suuda tavatoidust vajaliku kogust valku sisse süüa – kõht saab ennem lihtsalt täis (aastakese püüdsin – mõtetu). Samas 300-400ml sheiki mõne toidukorra ja trenni peale juua on lihtne.
Niipea kui päevase valgunormi täis sain sheigi abiga, hakkas ka massi tulema (ja mitte lihtsalt pekki).
märts 18, 2006 at 4:08 p.l. #76163matu124
Membersöö peale trenni kohupiima 400g ja saad oma 25g valku kätte mis vaja on,ise teen nönda igatahes+sheik ka.Aga ma usun et sellest kohupiimast jätkub sulle küll aga kui sa osta tahad siis osta mölemad korraga.
märts 18, 2006 at 5:56 p.l. #76181Heix89
Membersöö peale trenni kohupiima 400g ja saad oma 25g valku kätte mis vaja on,ise teen nönda igatahes+sheik ka.Aga ma usun et sellest kohupiimast jätkub sulle küll aga kui sa osta tahad siis osta mölemad korraga.nalja teed???
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 400g! Loe ikka paki pealt ka ennem, mida ja kui palju kohupiim sisaldab
Lahjas kohupiimas, mida mina söön (250g pakk, hind 10 kr ) on sajas grammis 18 g valku. 400 g kohupiima tähendaks 4 x 18g = 72 g valku, millega sul korraga suurt midagi peale hakata pole, sest keha üle 30 g ei omasta ühe söögikorraga.Ja sinu jutust tuleb välja, et lased ühe sheigi ka veel alla, minu arust on see toidu raiskamine, see ei lähe ju sinna, kuhu peaks.
Parandega mind, kui ma eksin.märts 18, 2006 at 7:16 p.l. #76191veinikaarija
MemberEi väga naljakas ikka…Esiteks on enamus 16-aastaseid siiski ilmselt arukamad kui sa arvad. Teiseks jääb mulje, et poiss joob peale trenni ühe valgusheigi ja KÕMMDI kasvavad sellised lihased, et liigese- ja kõõlusevigastused hakkavad tulema. Lihased kasvavad ikka vastavalt trennile ja alguses ta ei jõuagi ta tõenäoliselt teha rohkem trenni kui talle asjakohane on.
kullake kui kaua võtab aega, et luukude hakkaks suurenenud lihase kõrvale paremat toetust pakkuma
ja kui palju võtab aega, et kõõlused tugevneksid
ja kui palju kõige selle jaoks proteiini vaja läheb?
tee see endale selgeks
mina kasutan juhust ütelda välja mida ma arvan tüüpidest, kes higistamise asemel loodavad proteiinitopsile et ihu suuremaks pumbata
ega ma neid topse ja nätsikuid, mida saalides müüakse ümber kallama ei lähe ja ega ma saalis kedagi näpuga ka osata, aga siin on küll koht, kus arvamust avaldada
muidu jääbki nagadele mulje nagu teisiti ei saakski
Et siis sinu jutu järgi ei tohiks kohupiima ka süüa, sest ISSAND kui palju valku seal on.
märts 18, 2006 at 7:28 p.l. #76192matu124
Membersöö peale trenni kohupiima 400g ja saad oma 25g valku kätte mis vaja on,ise teen nönda igatahes+sheik ka.Aga ma usun et sellest kohupiimast jätkub sulle küll aga kui sa osta tahad siis osta mölemad korraga.nalja teed???
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 400g! Loe ikka paki pealt ka ennem, mida ja kui palju kohupiim sisaldab
Lahjas kohupiimas, mida mina söön (250g pakk, hind 10 kr ) on sajas grammis 18 g valku. 400 g kohupiima tähendaks 4 x 18g = 72 g valku, millega sul korraga suurt midagi peale hakata pole, sest keha üle 30 g ei omasta ühe söögikorraga.Ja sinu jutust tuleb välja, et lased ühe sheigi ka veel alla, minu arust on see toidu raiskamine, see ei lähe ju sinna, kuhu peaks.
Parandega mind, kui ma eksin. ma saadaks su hea meelega p…. ,ma söön kohupiimakreemi 400g! Kes ütleb et selles on palju rasvu siis arvate valesti,seal on süsikaid 100g-is 20g mis kompenseerib selle täielikult.Ja just viimasel ajal on köhulihased rohkem esile tulnud ja rasvaprotsent vähenenud.
märts 18, 2006 at 7:37 p.l. #76194birra
Membermina kasutan juhust ütelda välja mida ma arvan tüüpidest, kes higistamise asemel loodavad proteiinitopsile et ihu suuremaks pumbata
Eks ta ole, kõikidele küsimustele saab vastused ka rahvusraamatukogust, teeme nii, et mina küsin, kes on argentiina president ja sina uurid selle välja, aga interneti ei kasuta.
Samamoodi on ka lihaste kasvatamisega, hard way ja easy way. Ise ei kavatse päevagi ilma lisavalguta trenni teha ja ei soovita seda mitte kellelegi. Olenemata vanusest. Tulemuse vahe on liiga suur, ilma valguta jääbki ainult higistamise rõõm, sest mingeid lihaseid juurde ei kasva. Pekist saab muidugi lahti, aga see pole minu eesmärk.
Enamus valgupulbri vastaseid on lihtsalt kadedad, muud põhjendust mina küll ei leia.
Kadedad?
Mille pärast. Ma võin sinu koos su valgupulbriga ära osta. Milleks olla kade kui naga ennast ise hävitab.
Kurb olen. Punkt.
märts 18, 2006 at 7:52 p.l. #76197veinikaarija
Membermina kasutan juhust ütelda välja mida ma arvan tüüpidest, kes higistamise asemel loodavad proteiinitopsile et ihu suuremaks pumbata
Eks ta ole, kõikidele küsimustele saab vastused ka rahvusraamatukogust, teeme nii, et mina küsin, kes on argentiina president ja sina uurid selle välja, aga interneti ei kasuta.
Kadedad?
Mille pärast. Ma võin sinu koos su valgupulbriga ära osta. Milleks olla kade kui naga ennast ise hävitab.
Kurb olen. Punkt.
Mis kuradi hävitamine?
märts 18, 2006 at 9:46 p.l. #76213birra
MemberSöö seda saasta
mine jämedaks
ma garanteerin, et saad mingi jäleda tõve
olin samasugune naga sovjetiajal
sõin riigi poolt antud sitta
läksin tugevamaks kui minuealised – täna on minul ja mõnel mu heal sõbral astma
üks mu kooliõdedest oli tubli kõrgushüppaja
sõi seda sitta ja mõne aastaga profileerus ümber odaviskajaks
olen rääkinud
pole minu asi ise tapad ennast
märts 18, 2006 at 9:56 p.l. #76214olli
Memberolin samasugune naga sovjetiajalsõin riigi poolt antud sitta
Piraatide arv maailma meredes võrreldes keskajaga on vähenenud. Globaalne temperatuur aga samal ajal järjest tõusnud. Järelikult on piraatide kadumine põhjustanud kliima soojenemist… täpselt nagu valgu sööminegi põhjustab astmat ja hüppevõime kadumist
märts 18, 2006 at 10:08 p.l. #76218birra
Memberolin samasugune naga sovjetiajalsõin riigi poolt antud sitta
Piraatide arv maailma meredes võrreldes keskajaga on vähenenud. Globaalne temperatuur aga samal ajal järjest tõusnud. Järelikult on piraatide kadumine põhjustanud kliima soojenemist… täpselt nagu valgu sööminegi põhjustab astmat ja hüppevõime kadumist
märts 19, 2006 at 6:30 e.l. #76225Kurupt
MemberSöö seda saastamine jämedaks
ma garanteerin, et saad mingi jäleda tõve
olin samasugune naga sovjetiajal
sõin riigi poolt antud sitta
olen rääkinud
pole minu asi ise tapad ennast
Kle, koli omadega sovjeti aega tagasi ole hea. Sovjeti ajal tehti ühele vennale kes tallinnas eesti lippu üles tõmbas mingi mõnus süst kah, vend on elulõpuni pooletoobine. See tähendab et gripi vastu enam vaktsineerida ei julge v?
Kas sa mees haige oled old v? Tead sa, et enamus ravimeid on v2ga toksilised mida valgud kohe kindlasti pole.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.