Kas “pressite” endale sööki sisse?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kas “pressite” endale sööki sisse?
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
september 11, 2008 at 6:04 p.l. #14894
Elderm
MemberHeipa,
Mulle teeb ikka muret oma toitumine. Nimelt, on mul alati tunne, et söön liiga vähe (kaal on mul keskmine, osade meest natuke alla keskmise[67, vanus 17]) ja et saada päevaks vajalikke kcaloreid täis, siis ma põhimõtteliselt pressin endale natuke sööki sisse. Näiteks, peale trenni söön 200 g kohupiima (kuhu sisse on segatud kakaod / hapukoort või keefiri) 200 ml keefiri ja veel juurde tatraputru või juustu saiu või näiteks muna. Kuidas kunagi. Pudru või võileivad ma lihtsalt söön sellest, et peab. On see õige? Osad ütlevad, et söö nii palju kui on isu, mitte rohkem. Ise arvan, et pean sööma rohkem kui tahan tulemustega trenni. Ja arvan, et vähene söögiisu võib olla tingitud ka stressist.
september 11, 2008 at 6:08 p.l. #165565ROtter
MemberAlustame sellest, et mis eesmärk on – kas kaalu suurendada, vähendada, tervislikult toituda või toitu nautida?
september 11, 2008 at 6:18 p.l. #165568Elderm
MemberEesmärgiks kaalu suurendada. Muidugi lihasmassis nii palju kui võimalik. Tervislikult proovin ka ikka toituda.
september 11, 2008 at 6:35 p.l. #165573undisputed
MemberKui rahakott kannatab, siis anna tuld rasvaga. Peab vähem õgima ja cal tunduvalt rohkem, kui süsikates. Kui ma peaksin sööma siis, kui isu oleks, siis ma saaksin vabalt hakkama päevas 2 korraga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2008 at 9:38 p.l. #165603Void
MemberKui rahakott kannatab, siis anna tuld rasvaga. Peab vähem õgima ja cal tunduvalt rohkem, kui süsikates. Kui ma peaksin sööma siis, kui isu oleks, siis ma saaksin vabalt hakkama päevas 2 korraga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üle ei tasuks selle rasvaga ka pingutada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2008 at 10:14 p.l. #165607Hellboy
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endomorfidel selles osas veab, nagu mulgi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>@Void: Kui pikk sa oled? Ja kaua oled treeninud jõusaalis?
september 11, 2008 at 11:04 p.l. #165608Void
MemberEndomorfidel selles osas veab, nagu mulgi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
@Void: Kui pikk sa oled? Ja kaua oled treeninud jõusaalis?
Umbes 1.78 cm ja ainult mingi 9 kuud no peaaegu aasta täpselt ei mäletagi .
september 12, 2008 at 1:44 p.l. #165654maximus89
MemberSüsivesikutega on siiski kõige parem kaalu tõsta.Sellised asjad nagu riis, kartul, puder, pasta…need annavad massi küll hästi, eeldusel muidugi, et ka teiste makro- ja mikrotoitainete saamises puudujääke ei ole.Rasv tekitab liiga kiiresti täiskõhutunde ja vajalikud kalorid võivad saamata jääda.Lisaks võtab rasva seedimine kohutavalt kaua aega ja see täiskõhutunne püsib sul samuti liiga kaua.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.