Kas peaksin lõpetama kava järgi söömise?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kas peaksin lõpetama kava järgi söömise?
- This topic has 22 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
Siret25.
-
AutorPostitused
-
november 23, 2009 at 2:44 p.l. #236453
Annika Pärtel
MemberMa millegipärast arvan, et sul keskoht on laiemaks läinud kuna kõht SUUREM mitte paksem. Ehk siis 5 korda päevas süües venib magu ilusti välja:D. Aga sellest pole midagi! Ega sa vähe süües kasvama ei hakka kh, nii, et õgi edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Need nö cheating päevad on mõeldud, nii, et sööd seda mida vaja ja siis sinna juurde sööd kas oma burgerid või magusat vms. Mitte ei kompenseeri liha saiaga:D.Kipun arvama, et kui tegemist on tüüpilise nais-harrastajaga, kes ei tee selliseid trenne, et kangi all karjuma paneks ja silmamunad peast väljas on- siis pole kindlasti vaja selliseid rämedaid cheating päevi, kus sööd seda mida vaja, pluss veel shit- asju lisaks, nii et pärast veered!
november 23, 2009 at 3:11 p.l. #236460MoloM
MemberOlen nüüd analüüsinud oma toitumist ja treenimist, ja tundub, et tegu on vist tõesti nn. üle kaloraaziga. Ühesõnaga söön rohkem kaloreid päeva jooksul, kui õhtul trennis jõuan kulutada. Sest loogiline oleks vist, et seal kulutan rohkem, kui söön. Aga mis need numbrid olema peaks, palju kaloreid ma sööma peaks päevas ja vastavalt sellele, siis palju kulutama?Kui Sa tahad kasvatada lihats ja jõudu, siis peadki sööma rohkem, kui kulutad.. Pealegi süües päeval vähem kaloreid, kui õhtul trennis kulutad, sured varsti nälga, muu energiakuluga pead ka ikka päeva jooksul arvestama..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2009 at 4:44 p.l. #236471ROtter
MemberMis numbritest sa üleüldse räägid?? Sinu postituste põhjal ei saa mingeid numbreid kuskile soovitada!Mida ei ei PEA kuskil olema. See asi on nii individuaalne, nõuab eelteadmisi su päevasest energiakulust, treeningute iseloomust jpm. Kui tahad täpseid numbreid saada, pead laskma teha uue personaalse toitumiskava.
Ei ole sellepärast uut toitumiskava vaja, natuke korrigeerida.
november 23, 2009 at 4:50 p.l. #236472Annika Pärtel
MemberEi ole sellepärast uut toitumiskava vaja, natuke korrigeerida.Keegi ju ei tea kes ja millise kava talle tegi… mina teise treeneri kava küll tasuta põhjalikult korrigeerima nõus ei oleks, pigem teeksin uue omaenda põhimõtete järgi- siis tean et töötab, kuna omal ka kogemused olemas.
Tasuta lõunaid ei ole olemas, nagu öeldakse. Aga nohh, minu eesmärk polegi kavadega pappi kokku ajada, ma pole isegi mitte treeneri hakatis, nagu siin kuskil keski mainis ükspäev
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii et mida mina ka tean…november 23, 2009 at 5:09 p.l. #236477ROtter
MemberKeegi ju ei tea kes ja millise kava talle tegi…Asjaosaline ise teab ju.
november 23, 2009 at 6:59 p.l. #236492Annika Pärtel
MemberAsjaosaline ise teab ju.No meile on sellest vähe abi…
november 23, 2009 at 7:55 p.l. #236524Stardust
MemberOlen nüüd analüüsinud oma toitumist ja treenimist, ja tundub, et tegu on vist tõesti nn. üle kaloraaziga. Ühesõnaga söön rohkem kaloreid päeva jooksul, kui õhtul trennis jõuan kulutada.Ja mitte keegi ei maini, et asjaosaline on isegi sellest valesti aru saanud? (Edit, keegi ikka mainis, õige.) Kalorid ei kulu mitte ainult trennis, vaid ka magades ja igapäevaseid toimetusi tehes, eksisteerides. Päeva jooksul peadki sa rohkem kaloreid sööma, kui trennis kulutad, vastasel juhul on su organism varsti omadega ummikus.
Näe, tutvu näiteks selle kalkulaatoriga ja saa teada, palju sa umbes kaloreid tarbima peaksid. Seejärel võta mõni toidukalkulaator ja arvuta kokku, kui palju sa kaloreid reaalselt tarbid. Tee neist numbritest järeldused ja vastavalt neile korrektuurid. Praegu on kogu jutt väga ümmargune.
november 28, 2009 at 9:19 e.l. #237461Siret25
MemberEi no nii rumal ma nüüd ka pole, et mõtleksin, et pean nn.kulutatud kaloritega söödud kalorid ära nullima. Pean lihtsalt kulutama rohkem kaloreid kui söön. Arvutasin ära, et söön u. 1500 kcal päevas. Ja trennipäevadel näitab mu pulsikell õhtuks kulutatud kaloreid u. 2500. Aga probleem ongi pigem selles, et mitte trennipäevadel, mida on mul nädalas 3, peaksin äkki sööma vähem kui 1500 kcal, sest tarbin siis õhtuks vähem ära ju.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.