kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust?
Avaleht » Forums » Treening » Algajad » kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust?
- This topic has 57 replies, 16 voices, and was last updated 14 years, 4 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
oktoober 7, 2011 at 10:54 e.l. #316470
AlanBStard
ModeratorGeneetika on ainult üks faktor. Ja neid faktoreid on palju. Eks neid inimesi ole veelgi, kes pea samale tasemel jõudnud. Isegi siin Eestis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tal on geneetiliselt arnolidisarnane nägu ja proportsioonid nii et ära räägi et geneetika on ainult 1 tegur
oktoober 7, 2011 at 10:57 e.l. #316472Archangel
MemberTal on geneetiliselt arnolidisarnane nägu ja proportsioonid nii et ära räägi et geneetika on ainult 1 tegur
oktoober 7, 2011 at 11:23 e.l. #316376AlanBStard
Moderatorsee kuulsus mis talle osaks sai bodybuilding.comis on puhtalt tänu arnoldisarnastele piltidele
oktoober 7, 2011 at 11:28 e.l. #316475Archangel
Membersee kuulsus mis talle osaks sai bodybuilding.comis on puhtalt tänu arnoldisarnastele piltidele
Seda kindlasti jah. Kuigi tema vanuse kohta oleks ta oma lihasmassiga arvatavasti ükskõik kus kuulsaks saanud, olgu tal see geneetiline lihaskuju mis iganes. 19 aastaselt ikka 120kg kaaluda nii, et sixpack nähtaval. Mnjaa. Palju selliseid ikka leidub.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2011 at 11:47 e.l. #316480daemonium
MemberMhm. Einoh lase käia siis… näita mõne aja pärast oma Arnoldi rinda.
*** Jälle üks massimeedia poolt ajupestud inimene.
Ka mina ootan kannatamatult seda pilti; arnoldi rinnaga kodanik kurejalgadel – jalatrenni ju kavas ikka ei olnud.
Peaks selle siis kohe voorumi avalehele riputama, hoituseks noortele keenjustele, et milliseks värdjaks saab isiklikust lollusest end muuta …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2011 at 12:38 p.l. #316491bigmuscles1
MemberHolger raamatutes liiga palju kinni. Pole olemas inimest kes ei kannataks 30 seeriat rinda teha, naeruväärne!
Iga seeria ei pea suutlikuseni minema. Kord nädalas selline pull on ” ohutu” aga samas effektiivne. Mugav on lihtsalt öelda ja kaagutada ,et ületreening bla bla.
oktoober 7, 2011 at 12:43 p.l. #316492Archangel
MemberHolger raamatutes liiga palju kinni. Pole olemas inimest kes ei kannataks 30 seeriat rinda teha, naeruväärne!Iga seeria ei pea suutlikuseni minema. Kord nädalas selline pull on ” ohutu” aga samas effektiivne. Mugav on lihtsalt öelda ja kaagutada ,et ületreening bla bla.
No lase siis käia.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu pärast tee nagu meeldib, aga sa peaksid tikutulega taga otsima ühtegi jõusaalitreenerit, kes sulle sellist asja soovitaks. Aga kui sa arvad, et tead paremini siis anna aga minna. Minu poolest oleks äge, kui sul Arnoldi rind oleks.
oktoober 7, 2011 at 1:02 p.l. #316495bigmuscles1
MemberNo lase siis käia.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Minu pärast tee nagu meeldib, aga sa peaksid tikutulega taga otsima ühtegi jõusaalitreenerit, kes sulle sellist asja soovitaks. Aga kui sa arvad, et tead paremini siis anna aga minna. Minu poolest oleks äge, kui sul Arnoldi rind oleks.

Paljud jõusaalitreenerid on ebakompetentsed. Tüüpilist 3 seeriat x 8-10 kordust jutu eest maksma ei hakka.
oktoober 7, 2011 at 1:26 p.l. #316499Alexander Andrusenko
ModeratorOot-oot, inimene, kes alles kirjutas “Tere! Olen 20 aastane algaja. Olen trenni teinud 7 kuud.” ja kes ei tea, mis asi on proteiin, nüüd üritab teha mingeid põhjapanevaid avaldusi rinnatreeningust ja treenerite ebakompetentsusest? Lubage naerda.
oktoober 7, 2011 at 1:33 p.l. #316501bigmuscles1
MemberOot-oot, inimene, kes alles kirjutas “Tere! Olen 20 aastane algaja. Olen trenni teinud 7 kuud.” ja kes ei tea, mis asi on proteiin, nüüd üritab teha mingeid põhjapanevaid avaldusi rinnatreeningust ja treenerite ebakompetentsusest? Lubage naerda.If experience was so important, we’d never have had anyone walk on the moon. ~Doug Rader
oktoober 7, 2011 at 1:40 p.l. #316504Alexander Andrusenko
ModeratorKui sa nii tark oled ja kogemusi vaja ei ole, siis miks sa selle teema üldse tegid?
oktoober 7, 2011 at 1:42 p.l. #316505Archangel
MemberIf experience was so important, we’d never have had anyone walk on the moon. ~Doug Rader
oktoober 7, 2011 at 1:43 p.l. #316506bigmuscles1
MemberKui sa nii tark oled ja kogemusi vaja ei ole, siis miks sa selle teema üldse tegid?Tahtsin tagasisidet saada! Ja kas kõigega mis kirjutatakse peab alandlikult nõustuma? Kui kõigega nõustuda siis näiteks 10 vastuse korral on mul 10 erinevat teooriat kuidas treenida.
oktoober 7, 2011 at 1:48 p.l. #316507Okk
MemberIf experience was so important, we’d never have had anyone walk on the moon. ~Doug RaderEga seal kuupeal käimiseks erilist kogemust vaja ei läinud jah , seitsme kuuga ehitati sputnik valmis ja käidi kähku ära…
.. kui käidi muidugi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2011 at 2:13 p.l. #316512Alexander Andrusenko
ModeratorKui ma nüüd ei eksi, siis sina oled see isik (vähemalt IP on küll sama), kes meil natuke aega tagasi väitis, et jõutõmme on mõttetu harjutus. Nüüd ma vaatan, et jõutõmme ikka ilusti kavas. Veensime ümber vist
AutorPostitused- The topic ‘kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust?’ is closed to new replies.