kas on võimalik?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » kas on võimalik?
- This topic has 21 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Tohman.
-
AutorPostitused
-
märts 11, 2009 at 5:45 p.l. #9264
Tanel—
Memberpõhimõtteliselt käin jõusaalis ja tarbin ka samaaegselt greatiini, ja näiteks seljalihased ,kui panna lihased pinge siis on neid ilusti näha aga kui lasta lõdvaks siis on selle kohapeal palju pekki lihtsalt mis võiks öelda isegi et lotentab seal ja samas kui mull on lihas pinges siis on seal peal ka veidi pekki näha. muidu seda pekki polnud umbes 4 nädalat tagasi… Et mis se tähendab kas greatiinist tekib pekk ???
märts 11, 2009 at 5:48 p.l. #186151Jarmo Oberst
Memberpõhimõtteliselt käin jõusaalis ja tarbin ka samaaegselt greatiini, ja näiteks seljalihased ,kui panna lihased pinge siis on neid ilusti näha aga kui lasta lõdvaks siis on selle kohapeal palju pekki lihtsalt mis võiks öelda isegi et lotentab seal ja samas kui mull on lihas pinges siis on seal peal ka veidi pekki näha. muidu seda pekki polnud umbes 4 nädalat tagasi… Et mis se tähendab kas greatiinist tekib pekk ???See aine on ilmselt kreatiin mida kasutad. Kreatiinist küll pekki ei tule, kreatiin seob natuke rohkem vett su organismis, et lihastes veidi rohkem vett. Sellise postituse põhjal ei oska öelda ka millest see “pekk” sul tulnud on. Olen kindel, et toitumine ka sul paigas pole. Hari ennast foorumis ja loe artikkleid !
märts 11, 2009 at 5:48 p.l. #186153Sõlm
MemberEi, kreatiini toimel hoiustatakse lihastes lihtsalt rohkem vett. Lihased tunudvadki nö. “pehmemad”.
– no näed, jõuti ette, ja palju põhjalikumalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2009 at 8:12 p.l. #186190Tanel—
Memberno olgu siis nii. ei usu et toitumisest se tekkist!! aga muidu kui nüüd oleks vaja sellest pekkist lahti saada kas siis tarbin ikka kretiini edasi ja teen lihtsalt trenni ja ajapikku se kaob siis??? ega ei tea kaua se aega võtab kui 5 korda nädalas trenni tegemine käib????
märts 11, 2009 at 8:15 p.l. #186194Tohman
MemberSee pole ju pekk!
See on vesi, mida kreatiin su lihastes hoiab, seetõttu jääb paisunum/vesisem v-o isegi lotendavam mulje
märts 11, 2009 at 8:16 p.l. #186195Sõlm
MemberKallis inimene, loe kreatiini kohta enne kui tarbima hakkad.
See, et lihastest rohkem vett on ei kaogi ära ennem, kuni tarbimise lõpetad.
märts 11, 2009 at 9:41 p.l. #186215Tanel—
Memberkas se vesi näeb siis välja täpselt nagu pekk jne??
märts 11, 2009 at 9:52 p.l. #186217raits90
MemberSee, et lihas tundub pehmem….oleneb kuidas see kaugelt vaadates kellegile tundub. Aga peki alget pead otsima kuskilt mujalt, mis on tekitanud sulle seda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2009 at 3:28 p.l. #186302big poppa pump
MemberLihtsalt kõrvalmärkus, ÄRA KASUTA IGAS KÜSIMUSES NII MITUT KÜSIMÄRKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
See häirib.
märts 12, 2009 at 5:14 p.l. #186314Karu
MemberLugupeetud Tanel,
Kui sa esitad niivõrd rumalaid küsimusi, siis julgen sajaprotsendise enesekindlusega väita, et see on sul just nimelt toitumisest.
no olgu siis nii. ei usu et toitumisest se tekkist!! aga muidu kui nüüd oleks vaja sellest pekkist lahti saada kas siis tarbin ikka kretiini edasi ja teen lihtsalt trenni ja ajapikku se kaob siis??? ega ei tea kaua se aega võtab kui 5 korda nädalas trenni tegemine käib????märts 12, 2009 at 5:56 p.l. #186317daemonium
Memberpõhimõtteliselt käin jõusaalis ja tarbin ka samaaegselt greatiini, ja näiteks seljalihased ,kui panna lihased pinge siis on neid ilusti näha aga kui lasta lõdvaks siis on selle kohapeal palju pekki lihtsalt mis võiks öelda isegi et lotentab seal ja samas kui mull on lihas pinges siis on seal peal ka veidi pekki näha. muidu seda pekki polnud umbes 4 nädalat tagasi… Et mis se tähendab kas greatiinist tekib pekk ???Üldiselt – enne kui midagi tarvitama hakkad,tee endale selgeks,mida ja milleks võetakse ja kuidas see mõjub.
Su küsimuse asetus näitab,et sul pole mingit ettekujutust,kuidas kreatiin mõjuma peaks ja milleks seda üldse vaja.
No nii ei lähe mitte,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2009 at 6:48 p.l. #186326Samakamees
MemberÜldiselt – enne kui midagi tarvitama hakkad,tee endale selgeks,mida ja milleks võetakse ja kuidas see mõjub.Su küsimuse asetus näitab,et sul pole mingit ettekujutust,kuidas kreatiin mõjuma peaks ja milleks seda üldse vaja.
No nii ei lähe mitte,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jah , ma ka aru ei saa , et milleks üldse osta , kui ei tea mida see teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2009 at 7:04 p.l. #186333Heix89
MemberNo kreatiini kasutades lihas nüüd küll miskitmoodi pehmem pole kui ilma kreatiinita…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tiba suurem ja “vesisem”, st halvemini välja joonistunud võib tõesti näida. Kui lihase peal on midagi pehmet, võdisevat ja liikuvat, on 95% tõenäosusega tegemist justnimelt pekiga – mis omakorda on massiperioodi või vale toitumise korral vältimatu kõrvalnähtus.märts 12, 2009 at 8:36 p.l. #186357Tanel—
MemberNO SEDA ET MA OLEN IKKA PÄRIS PALJU LUGEND KREATIINI KOHTA!! LIHTSALT KUI VAADATA MINU VARASEMAID POSTITUSI ,TEEMASID SIIIS MULL PLE HEAD VÄLENDUMIS OSKUST JA MUST EI SAADA ERITI ARU JA SEE JÄTAB RUMALA MULJE SIIS!!! LIHTSALT TEKKIS VEEL KÜSIMUSI MILLE KOHTA PLE MINUL KÜLL ÕNNESTUND KUSKILT LUGEDA VÕI POLE MA ARU SAAND! (minu meelest ongi se foorum et abi saada ja end ka mingis mõttes harida) TÄNAN ABI EEST!!!!!!
märts 12, 2009 at 8:50 p.l. #186359rinaldo
MemberNO SEDA ET MA OLEN IKKA PÄRIS PALJU LUGEND KREATIINI KOHTA!! LIHTSALT KUI VAADATA MINU VARASEMAID POSTITUSI ,TEEMASID SIIIS MULL PLE HEAD VÄLENDUMIS OSKUST JA MUST EI SAADA ERITI ARU JA SEE JÄTAB RUMALA MULJE SIIS!!! LIHTSALT TEKKIS VEEL KÜSIMUSI MILLE KOHTA PLE MINUL KÜLL ÕNNESTUND KUSKILT LUGEDA VÕI POLE MA ARU SAAND! (minu meelest ongi se foorum et abi saada ja end ka mingis mõttes harida) TÄNAN ABI EEST!!!!!!Rahu nüüd.
Esiteks: Caps Locki loetakse foorumis karjumiseks. Teiseks: piisab ühest kirjavahemärgist, kaht samasugust pole järjestikku vaja. Kolmandaks võiksid sa enne lugeda sellest, mida omale sisse sööd. Märksõnaks kreatiniin.
Tarbin ise kreatiinmonohüdraati ja tean sellest nii mõndagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.