Kas on üldse lootust?
- This topic has 12 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 28, 2007 at 10:13 p.l. #9667
EiSuitsule
MemberOlen 178cm 63 kg – eesmärk kehakaalu tõsta, kuid probleem on selles, et tegelen jalgpalliga, seega jooksen väga palju ning ainevahetus on kah kiire. Kehakaalu läheb juurde vaja ainuüksi selleks, et jalgpallis paremini läbi lüüa. Seega pöördusin siia, et leida üldse motivatsiooni, et kas mul on üldse võimalik kaalu juurde saada kui treening näeb välja selline:
Esmaspäev: 30 min jooksmine + 90 min intensiivne jalgpall.
Teisipäev : 45 min jooksmine + jõusaal.
Kolmapäev: – (oleks võimalik lisada jõusaal)
Neljapäev: 90 min jalgpall.
Reede: 90 min jalgpall.
Laupäev: 90 min jalgpall.
Pühapäev: -(oleks võimalik lisada jõusaal)
Tean, et jalgpall ning suured raskused ei käi kokku, kuid kehakaalu on vaja ju tõsta. Ühesõnaga on mul üldse lootust?
jaanuar 28, 2007 at 10:33 p.l. #104342gmaster
Memberlootust on alati
kahju on see et sul pole vabu päevi, millal taastuda, hea on see et vähemalt aeroobne põhi on all
asi on iseenesest lihtne, pead õigesti toituma
jaanuar 29, 2007 at 7:08 e.l. #104362Kimber
MemberKindlasti on võimalik kui sa piisavalt süüa jõuad. Kerge see sul olema ei saa aga tulemus tasub vaeva ära. Sa pead sõna otseses mõttes meeletult sööma. Arvuta oma energiakulu kokku, lisa sinna veel kaloreid ja proovi iga päev see täis süüa. Hea oleks kui saaksid ikka päeva või paar nädalas puhata ka. Jõudu!
jaanuar 29, 2007 at 1:31 p.l. #104418inside14
MemberLisaks veel, et mitte lihtsalt süüa vaid kvaliteetselt süüa(kartulid paremad kui kartulikrõps
)!jaanuar 29, 2007 at 1:50 p.l. #104424maats
MemberMa tegelen samamoodi jalgpalliga, küll (enam) mitte nii intensiivselt kui sina, aga pikkust mul 174 cm ja kaal 82kg, kilod hakkasid mul tulema alles peale seda, kui ma hakkasin korralikult ja kvaliteetselt sööma.Ehk leiad siit väheke motivatsiooni
jaanuar 29, 2007 at 3:26 p.l. #104435Kuup
MemberLisaks veel, et mitte lihtsalt süüa vaid kvaliteetselt süüa(kartulid paremad kui kartulikrõps
)!ei! tuleb süüa rasvast kõvasti. Sellise kalorikaotusega peab üüratult sööma!! Muidu kaal ei tõuse elusees. Ja lihasmass tuleb alati koos rasvaga, usun et natuke rasva ei tee paha, ütleme kui praegu on 7-8% siis 12% ei ole midagi hullu, oled suurem ja sama kiire.
jaanuar 29, 2007 at 4:30 p.l. #104445inside14
Memberei! tuleb süüa rasvast kõvasti. Sellise kalorikaotusega peab üüratult sööma!! Muidu kaal ei tõuse elusees. Ja lihasmass tuleb alati koos rasvaga, usun et natuke rasva ei tee paha, ütleme kui praegu on 7-8% siis 12% ei ole midagi hullu, oled suurem ja sama kiire.Ma eelistaks küll kvaliteetset toitu!
jaanuar 29, 2007 at 5:46 p.l. #10446454321
MemberTasa ja targu… tuleks seda kaalutõsmist vast alustada… Aga kindlasti tee mõnel nädalal need päevad kus on võimalik lisada jõusaal, hoopiski puhke päev…
Kehakaal tõuseb kui saad rohkem kaloreid kui kulutad…Aga väldi nende saamist küllastunud rasvade arvelt… (majonees, või, krõpsud, vorstid jn)
jaanuar 29, 2007 at 5:50 p.l. #104466gmaster
MemberTasa ja targu… tuleks seda kaalutõsmist vast alustada… Aga kindlasti tee mõnel nädalal need päevad kus on võimalik lisada jõusaal, hoopiski puhke päev…Kehakaal tõuseb kui saad rohkem kaloreid kui kulutad…Aga väldi nende saamist küllastunud rasvade arvelt… (majonees, või, krõpsud, vorstid jn)
parem või kui margariin
jaanuar 29, 2007 at 7:18 p.l. #104486EiSuitsule
MemberSuurimad tänud, teen omad järeldused.
jaanuar 29, 2007 at 7:36 p.l. #104491eintsius
MemberOlen ise kunagi trenni teinud jalpalliga koos. Kuni teatud tasemeni on see suhteliselt teostatav, kuid edasi on raske. Üldist jõudu saab arendada väga hästi, kuid lihasmass ei kipu eriti kaasa tulema. Pikema aja korral hakkab lihasmassi lihaste võimsusest maha jäämine põhjustama igasugu vigastusi (põhiliselt kõõluste venitamine, halvema õnne korral liigese vigastused). Otsene tulemus, mis mulle endal kõige enam meeldis oli üldise liikumiskiiruse ning triblingu kiiruse kasvamine, muidugi kehaga mäng muutub samuti väga lihtsaks jalgade tugevuse kasvades.
Kava koha pealt:
Pööra ringi see päev kus kavas on enne jõusaali jooskmine. Jooksmine kulutab lihastele jõusaaliks vajaliku energia ära. Pärast jõusaali põletab lihtsalt rasva. Praeguse kava juures on jah tugevaks miinuseks puhkepäevad vähesus. Toitumise koha pealt on oluline just piisavalt süsivesikute saamine. Süsivesikud on lihase kasvatamise seisukohalt pea sama tähtsad kui valgud. Samas vähendab nende tarbimine jalgpalli mängimisel vastupidavuse arenemist. Efekt on sarnane vastupidavusaladel trenni keskel süsivesikute tarbimisega.
jaanuar 29, 2007 at 9:30 p.l. #104522sdmartin
Memberäkki on sellest http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3451 kasu
märts 2, 2008 at 12:02 p.l. #143607Sarge
Memberäkki on sellest http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3451 kasuSelle artikli ja siis veel selle: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2824 võiks panna algajate ABC’sse või midagi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.