Kas on piisav päevamenüü???
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kas on piisav päevamenüü???
- This topic has 38 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
juuli 12, 2009 at 8:18 p.l. #17592
x_Thomas_x
MemberTere jälle

Kuna eesmärk on mul kindel ja tahe suur siis on olemas ka pidevalt jälgitav toitumiskava.
Arvutasin oma päevase toitainete hulga ja kaloraaži välja ning selline ta siis umbes on –
Kalorid – 2700
Valgud – 264g
Süsikad – 230g
Rasvad – 80(selle sees on ka 3korda päevas võetav õli, kalamaksa ja oliivi oma).
Vanust on mul 23a.
Pikkus 183cm
Kaal ligikaudu 87 – 88kg
Rasva% – 20
Soov oleks hoida oma välimust kohe kindlasti mitte kuiva lihase peal…meeldib selline põkilikum välimus ja sixpackist ei hooli.
Küll ei taha aga kõhupeal võbisevat pekki, mida praegu veel paraku kahjuks on.
Kas peaksin oma päevast kaloraaži veel madalamaks viima ja ootama kuni pekk kõhupealt täitsa ära kaob ja siis massi lisama hakkama?
Või peaksin tõstma/langetama teatud toitainete osakaalu?
Trenni teen regulaarselt vähemalt 3 korda nädalas.
Tihtipeale tuleb ka 4 korda.
Ma ei taha absoluutselt kahtluse alla seada kava koostaja pädevust. Oh ei….
Kuid teema toomine laiema rahva sekka aitab ehk asjade kulgu kiirendada ja häid nippe kõrva taha panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aitäh kõigile
juuli 12, 2009 at 8:52 p.l. #206916behemott
Memberkalorite hulk on väike- sellise toitumisega põkiks 120+kg ei kasva aga jah esialgu nagu ma aru saan on plaan rasva vähemaks -siis peaksid õigel teel olema
juuli 12, 2009 at 11:43 p.l. #206928yamikazi
Memberpakun, et vormi aitab ikka parandada, kui süsivesikuid vähemaks kärpida ja selle asemel rasvu rohkem süüa. valku sööd niigi väga korralikult
ameerikas on kõik tooted 0% FAT ja diet, ikkagi on maailma ülekaalulisemad inimesed, vale arusaam et rasvad teevad paksuks, pigem on tänapäeva inimeste toitumisharjumustes liiga palju süsivesikuid, ma ei ütle et sa seda ei kõike ei teadnud vaid lihtsalt mainisin.
juuli 13, 2009 at 6:15 e.l. #206935daemonium
MemberTere jälle
Kuna eesmärk on mul kindel ja tahe suur siis on olemas ka pidevalt jälgitav toitumiskava.
Arvutasin oma päevase toitainete hulga ja kaloraaži välja ning selline ta siis umbes on –
Kalorid – 2700
Valgud – 264g
Süsikad – 230g
Rasvad – 80(selle sees on ka 3korda päevas võetav õli, kalamaksa ja oliivi oma).
Vanust on mul 23a.
Pikkus 183cm
Kaal ligikaudu 87 – 88kg
Rasva% – 20
Soov oleks hoida oma välimust kohe kindlasti mitte kuiva lihase peal…meeldib selline põkilikum välimus ja sixpackist ei hooli.
Küll ei taha aga kõhupeal võbisevat pekki, mida praegu veel paraku kahjuks on.
Kas peaksin oma päevast kaloraaži veel madalamaks viima ja ootama kuni pekk kõhupealt täitsa ära kaob ja siis massi lisama hakkama?
Või peaksin tõstma/langetama teatud toitainete osakaalu?
Ma ei taha absoluutselt kahtluse alla seada kava koostaja pädevust. Oh ei….
Kuid teema toomine laiema rahva sekka aitab ehk asjade kulgu kiirendada ja häid nippe kõrva taha panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aitäh kõigile
Mulle tundub,et taolise kaloraazhi ja rasvade-süsivesikute suhtega hakkad pigem lihast põletama.
Kas on mingi eriline põhjus,et üritad oma energiavajaduse valdavalt süsivesikutega täita?
juuli 13, 2009 at 7:19 e.l. #206943Aile
MemberSelleks, et meie saaksime midagi kommenteerida, peaksid sa olema oma toitumist j2lginud v2hemalt 5 p2eva punktipealt. Parem kui pikemalt.
Iga inimene on erinev.
Eelnevad kommenteerijad ei pane t2hele, et rasva% on ysna suur. St ollust, mis elab meie seljas n8 6hust ja armastusest on ysna palju.
Lihasmass, mis annaks t6staks ainevahetuse kiirust, ei ole aga eriti suur…
juuli 13, 2009 at 8:09 e.l. #206957ROtter
MemberSelleks, et meie saaksime midagi kommenteerida, peaksid sa olema oma toitumist j2lginud v2hemalt 5 p2eva punktipealt. Parem kui pikemalt.Iga inimene on erinev.
Eelnevad kommenteerijad ei pane t2hele, et rasva% on ysna suur.
Sa tead ju küll, millega meil rasva% mõõdetakse, vaevalt, et see näit on saadud kaliiber-meetodiga.
juuli 13, 2009 at 8:54 e.l. #206965x_Thomas_x
MemberSelleks, et meie saaksime midagi kommenteerida, peaksid sa olema oma toitumist j2lginud v2hemalt 5 p2eva punktipealt. Parem kui pikemalt.Iga inimene on erinev.
Eelnevad kommenteerijad ei pane t2hele, et rasva% on ysna suur. St ollust, mis elab meie seljas n8 6hust ja armastusest on ysna palju.
Lihasmass, mis annaks t6staks ainevahetuse kiirust, ei ole aga eriti suur…
Vabandan, et see märkimata jäi.
Toitumiskava olen järginud viimased 2-3kuud.
Treeninguga alustasin uuesti peaaegu 2 kuud tagasi.(üleüldse alustasin jõusaaliga ligikaudu 2 aastat tagasi, kuid vahepeal vahetasin elukota, asusin üksi elama teise linna ning kõik jäi soiku).
Igatahes, järgides ainult toitumiskava ja seda ilma trennita kaotasin nii 1,5kg kuus(olin ligi 88 ja kukkusin 85-84peale).
Mõtlen ise et see kukkumine oli ju küllaltki aeglane. Treenides püsib kaal küllaltki kindlalt 87-88 vahepeal.
Päevamenüüs on mul siin:
Hommikusöök kell 09:00
50 – 70 gr. Kuivainena helbeid (kiirkaerahelbed, neljaviljahelbed, jne.)
200 – 300 ml.
5 munavalget keedetuna + 2 kollast.
100gr. Kodujuustu rasvata
1 tomat, väiksem
1 värske kurk väiksem(või hapukurk)
mõni viil täistera leiba, fileesingiga.
1 tass kohvi või teed.
klõmm kalamaksa õli
NB – munale maitseks pisut majoneesi ja leivale pisut merevaiku
Lõunaoode kell 13.00
250gr. kodujuustu või 100g pakk vinnutatud kana või loomaliha
1 pirn, banaan, või õun
Lõuna kell 16.00
150gr. Fileena kanaliha keedetud vees
100g riisi või tatart
150gr. Toorsalatit, vabal valikul.
Tatrale panen peale pisut hapukoord maitseks.
Selle peale lonks oliivõli ja siis joon ühe rohelise tee
Enne trenni söön ühe puuvilja ja kodujuustu või kohupiima.
Peale trenni valgujook.
Trenn algab umbes kell 8 õhtul
Õhtusöök 22:00
250 gr. Kodujuustu 4% või sama hulk kanaliha
1 tomat väiksem
1 terakukkel fileesingiga) või teraleiba
1 hapukurki
jällegi lonks kalamaksa õli ja roheline tee sinna peale
Ja lisaks veel 2 küsimust.
Kas kana võib ka pannil soojaks lasta?(lisamata õli…)
Maitsevad väga oad ja herned…igal kujul…millal võiks neid julgemalt süüa?
suurimad tänud kõigile kes teemase süveneda viitsivad
juuli 13, 2009 at 8:56 e.l. #206966djfxl
MemberVanust on mul 23a.Pikkus 183cm
Kaal ligikaudu 87 – 88kg
Rasva% – 20
…
…
Olen umbes-täpselt samade karakteristikutega ja trenni intensiivsus sama (ülepäeviti saalis).
Sarnaselt eelkõnelejatele tundub süsikate osakaal sinu toitumises liiga suur. Soovitaks süsikaid vähendada ja rasvade osakaalu tõsta. Kindlasti võiks hoida süsikate-rasvade manustamise eraldi. Enda jaoks olen selle aasta algusest avastanud nn. keto, kaalu langetanud 6 kuuga ca. 12kg ja peegelpilt muutub aina paremaks
juuli 13, 2009 at 9:35 e.l. #206971Aile
MemberVabandan, et see märkimata jäi.Toitumiskava olen järginud viimased 2-3kuud.
Treeninguga alustasin uuesti peaaegu 2 kuud tagasi.(üleüldse alustasin jõusaaliga ligikaudu 2 aastat tagasi, kuid vahepeal vahetasin elukota, asusin üksi elama teise linna ning kõik jäi soiku).
Igatahes, järgides ainult toitumiskava ja seda ilma trennita kaotasin nii 1,5kg kuus(olin ligi 88 ja kukkusin 85-84peale).
Mõtlen ise et see kukkumine oli ju küllaltki aeglane. Treenides püsib kaal küllaltki kindlalt 87-88 vahepeal.
Treenides… ilma dieedita v6i on nyyd treening+dieet kaal t6usnud 87-88 kg peale. St see 2-3 kg on tagasi tulnud?
Kas sa j2lgid, kui palju sa t2pselt s88d v6i on toidukogused m2rkamatult “metsa” l2inud? See ei ole mitte lihasmass, mis on juurde tulnud.
Kord n2dalas t6sta kaloraazhi nii 10-20 % … Vastasel juhul l2heb ainevahetus pideva languse suunas.
Päevamenüüs on mul siin:
Hommikusöök kell 09:00
50 – 70 gr. Kuivainena helbeid (kiirkaerahelbed, neljaviljahelbed, jne.)
200 – 300 ml.
5 munavalget keedetuna + 2 kollast.
100gr. Kodujuustu rasvata
1 tomat, väiksem
1 värske kurk väiksem(või hapukurk)
mõni viil täistera leiba, fileesingiga.
1 tass kohvi või teed.
klõmm kalamaksa õli
NB – munale maitseks pisut majoneesi ja leivale pisut merevaiku
Lõunaoode kell 13.00
250gr. kodujuustu või 100g pakk vinnutatud kana või loomaliha
1 pirn, banaan, või õun
Lõuna kell 16.00
150gr. Fileena kanaliha keedetud vees
100g riisi või tatart
150gr. Toorsalatit, vabal valikul.
Tatrale panen peale pisut hapukoord maitseks.
Selle peale lonks oliivõli ja siis joon ühe rohelise tee
Enne trenni söön ühe puuvilja ja kodujuustu või kohupiima.
Peale trenni valgujook.
Trenn algab umbes kell 8 õhtul
Õhtusöök 22:00
250 gr. Kodujuustu 4% või sama hulk kanaliha
1 tomat väiksem
1 terakukkel fileesingiga) või teraleiba
1 hapukurki
jällegi lonks kalamaksa õli ja roheline tee sinna peale
Ja lisaks veel 2 küsimust.
Kas kana võib ka pannil soojaks lasta?(lisamata õli…)
Maitsevad väga oad ja herned…igal kujul…millal võiks neid julgemalt süüa?
suurimad tänud kõigile kes teemase süveneda viitsivad
Kalorid asnda kaloritega…St, kui tahad ube v6i herneid syya, siis asendad midagi kaloraazhilt ja valgu ja sysivesikute hulgalt samav22rsega.
juuli 13, 2009 at 9:39 e.l. #206972Sadist
Memberkahju et t2nap2eval on s2ilitusained in mis oluliselt suurendab riski haigestumisele .
juuli 13, 2009 at 10:14 e.l. #206983x_Thomas_x
MemberSa tead ju küll, millega meil rasva% mõõdetakse, vaevalt, et see näit on saadud kaliiber-meetodiga.
juuli 13, 2009 at 3:35 p.l. #207042Aile
MemberSa tead ju küll, millega meil rasva% mõõdetakse, vaevalt, et see näit on saadud kaliiber-meetodiga.
juuli 13, 2009 at 3:41 p.l. #207045Aile
MemberTead ehk öelda, kes või kus teostab usutavaid rasvamõõtmis protseduure?Loomulikult olen valmis selle eest ka vastavalt maksma.
juuli 13, 2009 at 4:33 p.l. #207056ROtter
Member…ja mis siin ikka m66ta, kui tegelikult on kaloraazh ju toitumiskava kirjutaja poolt ysna t2kkesse pandud.Selle kaloraažiga võtab ainult alla, põkilikku välimust küll ei saa.
juuli 13, 2009 at 5:22 p.l. #207060x_Thomas_x
MemberVeider on see, et kaalulangust pole selle kavaga eriti esile tulnud (õige pisut siis, kui asusin järgime korralikult ainult toitumist ja trenni veel teha ei saanud).
Koos trenniga püsib kaal koguaeg sama.
Ehk toimub tõesti selline nähe nagu rasva põletamine ja lihase kasvatamine samaaegselt, kuna kaal on paigal.
Peaks ehk kaloraaži tõstma ja trenni kõvemini tegema hakkama.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.