kas on normaalne treeningkoormus see?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » kas on normaalne treeningkoormus see?
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
rennu21.
-
AutorPostitused
-
detsember 5, 2007 at 8:58 p.l. #12695
mahmukas
Membertere! tahaks siis teada sellist asja, ei ole treeneritelt veel küsinud, kuid küsiks siin ära, kas on ok koormus, kui treenida järgmiselt (soov langetada kaalu):
Esmasp. Bodybalance
Teisip. Bodupump
Kolmap. vaba
Neljap. Step&Core
Reede PIlates
Laup-Pühap vaba
Ja kui kiirelt võiksid tulemused kah tulla
detsember 5, 2007 at 9:55 p.l. #133580joker
MemberJa kui kiirelt võiksid tulemused kah tulla
detsember 5, 2007 at 10:10 p.l. #133581rms
Memberno endal 4-5 x nädalas 3 h…ei nurise suure koormuse üle
detsember 6, 2007 at 8:12 e.l. #133591trennineiu
MemberMinule tundub ka täitsa ok.
Loomulikult pead ilusti toitumist jälgima, muidu pole kasu ning kaal ei lange.
Tean, mida räägin, ise kui alustasin trennitegemisega (3 korda nädalas), jälgisin ka hoolikalt toitumist, muidugi vahepeal patustasin ka, kuid energiakulutus peab sul olema suurem, kui sisse sööd.
Kui kaal ilusti langeb ning kui on saavutatud soovkaal, on minu arust seda küllaltki lihtne hoida, sest:
1. Oled harjunud uute toitumisharjumustega
2. Oled harjunud trenni tegema
3. Parem on ju olla ilus ja vormis, kui vormist väljas
detsember 6, 2007 at 1:01 p.l. #133616mahmukas
Membertänud vastajatele. Tean, et söögiga peab hoidma ja peab oskama süüa. Kardan, et see just ongi põhiprobleemiks. Tean põhitõdesid, üritan jälgida, kuid 1 kuuga ei ole kaal langenud mitte grammigi, seega ikka toitumine vale. Pikkust mul siis 170 cm ja kaal 64 kg. Ma ei ole näinud kunagi ühtegi toitumisplaani, seega on eelarvamus selle kohta, kuna ei ole vast väikeste laste kõrvalt võimeline alati kindlal kellajala sööma nö.salatit ja hapupiima. Ikka patustan kohukestega või kartuli ja kastega. Tean, et ka need on mingi määral lubatud. Samuti olen suuuuuuur shokolaadi sööja. Äkki peaks laskma teha ikk atoitumisplaani
detsember 6, 2007 at 1:58 p.l. #133621rennu21
MemberÄkki peaks laskma teha ikk atoitumisplaaninu eks see lihtsam on
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.