Kas on ka siin poksijaid / kickpoksijaid?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kas on ka siin poksijaid / kickpoksijaid?
- This topic has 26 replies, 18 voices, and was last updated 20 years, 3 months tagasi by
Vägivaldur.
-
AutorPostitused
-
oktoober 14, 2005 at 7:20 e.l. #60634
Raivo Piiber
MemberPärnus on taekwon-do ja kaks shotokan karate klubi.
oktoober 14, 2005 at 7:23 e.l. #60635Raivo Piiber
Memberja veel – mine vaata pärnu linna kodukalt http://www.parnu.ee, seal spordiklubide alt leiad kõik registreeritud ja tegevuslubadega klubid!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2005 at 8:53 e.l. #60637Training
Memberise tegin kuskil poolteist aastat kick-boxi(poksi trenni meil siin Rakveres pole kahjuks) aga vaheldumisi jõusaaliga!nii et paar kuud tegin puhtalt kicki,siis olin juba tehnika enam-vähem selgeks saanud ja siis käisin veic jälle jõusaalis ja siis jälle kicki!kui oli juba tehnika selge siis sain juba ise harjutada poksikoti peal või siis sõbraga poksides.ainult kick-boxi tehes läks kaal nii väikseks ja väga raske oli suurtemate meestega poksida,aga kiirus arenes kõvasti!
ja ilma venitusharjutusteta pole kyll mõtet jõusaalis käia,mul tõmbab laksu pealt jalad jummala kinni,eriti puusad:S praegu olen otsustanud ainult jõusaali kasuks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nii palju sai ikke õpitud seda kick-boxi et kui tekib mingi kaklus vms,siis saab ikka omal käel probleemi ära lahendatud…aga viimasel ajal olen hakanud arvama et kaklemine on suht mõtetu tegevus
oktoober 14, 2005 at 11:41 e.l. #60638Smiler
MemberTo Trainig: kelle juures käisid, villu või jüri?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2005 at 1:43 p.l. #60641Training
Memberolen mõlema juures käinud,aga villu juures rohkem!
enam villu juurde asja pole,kuna seal tehakse rohkem tehhnikat,jüri juures ikke rohkem poksi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2005 at 3:46 p.l. #60647hawker
MemberVõi et jõusaal ei sobi poksiga või muu võitlusega kokku. Khm.
Ütleme nii, et ega kaalukategooriad pole poksis päris ilmaasjata.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2005 at 9:30 e.l. #60657Smiler
Membertavapoks ja kick on ikka päris erinevad asjad…seega ei saa neid omavahel nii väga võrrelda
oktoober 15, 2005 at 1:04 p.l. #60663saldejums
Memberüldiselt ongi, et jõudu tee, aga venita lihaseid korralikult alati jõutreeningu lõpus, ja mina soovitaksin jõusaalis teha jõuvastupidavust, seega üle 15 korduse ühes seerias. Ja kõhule on mõtet kõvasti rõhku panna, muidugi siis rinnalt surumine või kätekõverdused ja randmed on poksis ülitähtsad, kui need nõrgad ja löök tugev siis on vigastused kerged tulema(nende tugevdamiseks sobib kangiga käte kõverdamine pealthaardes).
oktoober 15, 2005 at 3:21 p.l. #60671Titaan
MemberMiks seda arvate ,et jõusaal ja poks kokku ei lähe poksiga saab ikka päris hea aeroobse:P
Ma ise teen küll kahte korraga ei ole midagi viga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 16, 2005 at 3:33 e.l. #60701Smiler
Membertegelikult peab iga üks ise tunnetama, kuidas kehehitus ja kaal on…samas kui oled olemuselt sellise tugevama kehahitusega, siis vist vajdust ei ole…aga kui ikka siuke väiksema poolne,siis ikka veidike võiks küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>selle massi kohapealt tuli ka erinevaid ütlusi liikumise kohta ka, aga see teine teema
oktoober 16, 2005 at 9:53 e.l. #60718taks
Membermuidugi siis rinnalt surumine või kätekõverdusedrinnalt surumine teeb löögi aeglasemaks, triitsepts on põhiline kiiruse ja jõu allikas
oktoober 16, 2005 at 1:22 p.l. #60731Vägivaldur
Membertaksile
Kui käe kohapealt vaadata, siis tuleb löök rohkem õlast ja õigesti treenides ei kao kiirus kuhugile. Lihtsalt erialast jõu ja tehnilist treeningut on vaja kõrvale teha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.