kas on foorumi siis nalja tegemis koht???
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » kas on foorumi siis nalja tegemis koht???
- This topic has 85 replies, 44 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
vares3636.
-
AutorPostitused
-
mai 19, 2008 at 8:37 p.l. #154808
smack
MemberMul on lihtsalt jäänud moderaatoritest mulje nagu need oleksid mingid treenerid, kes nõustavad treeningalastes küsimustes ja ei ütleks, et need nõuandimsed just alati õiged on:P
Nii et võtan selle koha pealt sõnad tagasi:)
mai 19, 2008 at 9:57 p.l. #154815Alexander Andrusenko
ModeratorModeraatorid ikka üldjuhul üht-teist teavad ja võimalusel ka aitavad. Kas nõuanded on õiged või valed, seda on üldse raske hinnata. Siin ei ole kedagi, kes ütleks, milline nõuanne on kindlalt vale ja milline õige. On olemas teatud teooriad ja spetsialistide arvamused, mis on tihtipeale vastandlikud. Eks igaüks leiab ise endale õige tee. Kui mingi asi sinu maailmapildiga kokku ei lähe, siis ei pruugi see veel vale olla. Kuigi võib.
Aga jah, mõni nõuanne võib tõesti lauslollus ja absurd olla. Siiski inimesed eksivad ja ei maksa sellest suurt tragöödiat teha. Isegi, kui eksinud on moderaator. See ei ole muidugi hea, kui keegi asjatundmatu inimene siin tarkusi lahkelt jagab.
mai 19, 2008 at 10:20 p.l. #154816Hellboy
MemberLihtsalt küsin huvi pärast, miks hakkavad inimesed omast vabast ajast(mida siin mõnel ei olegi) moderaatoriks? Küsin sellepärast, et ise pole kunagi olnud ja mis kasu te sellest saate(loogiline on, et ei pea saama alati kasu!) või miks ikkagi teete seda või kuidas te sellele teele sattusite?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 20, 2008 at 5:21 e.l. #154826MEE
MemberLihtsalt küsin huvi pärast, miks hakkavad inimesed omast vabast ajast(mida siin mõnel ei olegi) moderaatoriks? Küsin sellepärast, et ise pole kunagi olnud ja mis kasu te sellest saate(loogiline on, et ei pea saama alati kasu!) või miks ikkagi teete seda või kuidas te sellele teele sattusite?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma olen siin “cruisinud” 2003 aasta lõpust, jätsin suitsetamise ja lauslolluste tegemise maha ning mõtlesin, et mõistust nagu hakkab tekkima, võiks siis raam ka tugev ja terve olla.
modereerimine.. ermm.. ma olen võrreldes alessandroga väga passiivselt liikuv. Ta näeb ikka hulga rohkem vaeva ja jumal tänatud ka, et ma olen passiivne, muidu peaks ma koju minnes pidevalt relva kaasas kandma (ei taha, hõõrub rsk).
Ma olen siin ennekõike selleks, et end harida ja uusi suundi inimese füsioloogia arendamises tundma õppida ning muidugi ennekõike MMA ning loomulikult ka muude võitliskunstide mõttemaailma ning eripära “tutvustaja” jrx ja sweals abiga.
Kasu? ennekõike on kahju, enamus kipub meist halvasti arvama ega see popp “töökoht” pole aga noh… missioonitunne ehk?
mai 20, 2008 at 5:35 e.l. #154827daemonium
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhjuseks on Võim.
Täpselt samal põhjusel,soovivad inimesed saada tsaarideks,kuningateks,presidentideks etc.
Esmane sugugi mitte omakasu,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 20, 2008 at 7:37 e.l. #154834Alexander Andrusenko
ModeratorAlati ei peagi mingit omakasu taga ajama. Mõnikord peab ka ühiskonnale midagi kasulikku tegema.
Miks mina moderaator olen? Vahepeal lihtsalt nägin, et foorum vajab kedagi, kes oskab, suudab, viitsib ja kes on moraalselt tugev ja ei nuta iga õhtu patja, kui talle liiga tehakse. Kuna mul foorumite jms modereerimisel kogemusi piisavalt palju oli ja selles foorumis liikusin ma nagunii palju, siis olin nõus seda tööd tegema. Võim? Kui ma 15 olin, siis võib-olla tõesti oli võim “lahe”. Praegu ei tekita see mingeid emotsioone ega “egoboosti”. See on töö, nagu iga teine, ja keegi peab seda tegema.
mai 20, 2008 at 7:49 e.l. #154840MEE
MemberTANK reeglid kehtivad ka Sulle @ po**ui
mai 20, 2008 at 8:04 e.l. #154844Rebane
KeymasterAnna andeks TANK aga MEE ei jõua kah kõike su saasta kustutada ning seekord tegin seda ise.
Koos poppide postitustega said ka Rebase eriauhinna osaliseks. Naudi puhkust.
mai 20, 2008 at 8:10 e.l. #154849MEE
Memberpo**ui on üldlevinud vene keelne ropp sõna. Keelatud on ropendada, ja see ei ole põhjendatud, et ropendad vene keeles. Samuti nagu on keelatud ka inglise keelne F-tähega sõna on ropendamine in general keelatud. See foorum on multikultuurne mis eeldab, et ta peab olema puhas vähemalt eesti, vene kui ka inglise keeles.
mai 20, 2008 at 8:17 e.l. #154850Agnes1h
MemberTANK reeglid kehtivad ka Sulle @ po**uiTanki vastus sellele juba kustutati ära. Aga kommenteerin siis siia. Tank, isegi kui sa kirjutad mõistliku vastuse aga sinna lõppu saadad teatud asja või kohta inimese imema, siis pole ju ime, et terve postitus kustutatakse.
Tegelikult viskasin ka ise ükskord nö kildu ja see kustutati. Ainult juhuse läbi märkasin seda kustutust pärast. Tegelikult oli see tõesti mõttetu postitus ja ei salga, et see kustutamine asja eest oli. Kui kellegi postitus kustutatakse, siis selle kohta vist kasutajale automaatset teadet ei tule? Võiks ju tulla. Muidu inimene vbl ei teagi end parandada. Jõuad sa alati uuesti neid teemasid üle lugeda… vaevalt…
Jackie, ma toetan su eesti keele puhtuse hoidmise missiooni kahe käega!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 20, 2008 at 8:58 e.l. #154857vares3636
MemberKui küsimus on naljaga pooleks sis vastus ka.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.