Skip to main content

kas on foorumi siis nalja tegemis koht???

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » kas on foorumi siis nalja tegemis koht???

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 86 total)
  • Autor
    Postitused
    wilson
    Member

no siis ajab ikka kyll närvi kui tuleb yks mõtetu postitus ja teine sinna otsa.no seda on ikkagi liiga palju <_<“>

Acid
    Member

Egas jah, suht nõme kui ühel lehel on kümme küsimust a`la kuidas treenida kõhulihaseid.

Edit: nendele, kes seletavad, et pole asjaliku juttu. Eestis on sadu foorumeid kus rumala küsimuse/lause eest saadetakse igasugustesse kohtadesse. On isegi politseisse üles antud üks sepp kes tunnistas üles, et ostis varastatud fototehnikat. Niiet sellel foorumil pole häda midagi.

wicked
    Member

leian, et asjad peaks kuidagi ära komplekteerima, et oleks hea ühe teema alt vaadata ja muidugi peaks olema keegi, kes jätaks asjalikud kommentaarid alles!

tähtsamatest ja korduma kippuvatest teemadest vöiks ju kohe “kleepekad” teha, et “noor” kasutaja ei jääks kimbatusse!

ja kindlasti peaks kasutajad end ära registreerima, ennem kui söna vötta saavad!

tekkinud on ka küsimus, et mida see “hoiatusi” seal nime alla tähendab? kes hoiatab ja mille eest hoiatatakse?

mönedel kasutajatel, kes aga liigapalju läbustavad vöiks “aja maha” vötta!

palju, väga palju peab panema röhku et inimesed kasutaksid otsingut!

ei ole mötet üldse hakatagi teemat lahkama, kui juba selliseid asju on kümmekond! lihtsalt

wilson
    Member

enamus asi vaatad foorumis on et yks ja sama kysimus tuleb iga paari postituse pärast.nt:kõhulihased,nende kohta on nagu palju teemat.ja nagu näha on pole mina ainuke kellele foorumi hetkeline olemus ei meeldi!

midagi peaks siis ette võtma?

aga mida?

noobie
    Member

Ma arvan, et meil endil kõigil meeles, kuidas me samasugused tainad olime ja suhteliselt lolli sousti suust välja ajasime.. see on täiesti loomulik asjade käik. Tuleb vist silm kinni pigistada ja sellega leppida.

wicked
    Member

kuidas me samasugused tainad olime ja suhteliselt lolli sousti suust välja ajasime..

ei ole mötet hakata üldistama!

selleks et sellist asja ei juhtuks, tulebki teha eeltööda, mitte siin heietada!

Tsaar
    Member

minumeelest on see rohkem nagi No1 kummardajate klubi

Anonüümne
    Guest

Mul on selline idee.

Esiteks, minumeelest ei ole probleem naljades, mida ikka võib teha, et see foorum siin liiga tõsiseks ei lähe, vaid probleem on samades küsimustes mida küsitakse jälle ja jälle. See tuleneb sellest, et uued kasutajad ei vaevugi otsingut kasutama ning teevad tuhinaga kohe uue teema. Seda probleemi aitaks vältida see, kui uue kasutaja postitamisõigus aktiveeruks alles ~2 päeva pärast. Siis on tal piisavalt aega, et proovida oma murele lahendus leida foorumist ja kui tõesti ei ole ta küsimusele siin juba vastatud siis saab ta teha endale teema ja nõu küsida ikka mõne päeva pärast.

Mis arvate?

Tsaar
    Member

samas, äkki tal on selline teema, mida pole varem käsitletud? Siis muutuks see 2 päeva süsteem piiranguks!

wilson
    Member

vb panna iga kasutajale juurde nt vanus või trennistaas see aitaks ka asjale kaasa,kuna igasugune 14a ei tea ikka paljugi veel(mõni võib teada aga yldistan hetkel)enamus siin neist 14 aastastest arvavad et pakk protekat ja tuleb selline lihasmass et ei kujuta kohe ette. <_<“>

kaiv
    Member

vb panna iga kasutajale juurde nt vanus või trennistaas see aitaks ka asjale kaasa,kuna igasugune 14a ei tea ikka paljugi veel(mõni võib teada aga yldistan hetkel)enamus siin neist 14 aastastest arvavad et pakk protekat ja tuleb selline lihasmass et ei kujuta kohe ette. <_<“>

Üpris hea idee, samuti ütleb pilt väga palju!

wilson
    Member

pilt võiks olla ikka enda oma mitte mingine siin on ju mitmel cutler ja coleman ja ma ei tea kes veel aga ise on 50kg ja sellise kavaga et “ma nyyd omme lähen ja mis proteiini ma ostma peaks”pildi laseks ikka kohe panna kuna kui panna nt 100postitusest alates siis paneksid palju igasse teemasse mingit jama millest nad isegi kuulnud pole.

wicked
    Member

pilti saab juba alguses vist oma suva järgi panna? aga see selleks.

mina olen kasutaja Zz et vöiks ikka alguses piirata seda postitamist, ei usu et sellega nüüd nii kiire on!

ja vanuse ja trenni ?taazi kohapelt peab ikkagi jälle ju usuldama inimest, sest kunagi ei tea, mis seal numbrite taga tegelikult olla vöib!

ja piltide suhtes, ma ei usu, et kaagi nüüd oma päris pilte siia paneb! sest inimesed on ikka piisavalt arad, et asju näost näkku öelda!(ma ei räägi siinsestest proffidest, nagu ott, vendv kalmus jne).

pole ju mötet hakata mingeid reidi kontosid siia tegema hakata!

nii et proovime tasa ja targu oma siinset keskonda korrastada!

wilson
    Member

võiks olla kasvõi nii et mingi 10 sisutut postitust ja kustutamine! see 10 pole just kindel arv vüiks ka miskit muud olla!

TANK
    Member

ega on jah… pigem küsimused on rumalad…. ja mõned ei viitsi rumalale küsimusele targalt vastata….

samas… mina julgen isegi selle teema asjalikkuses kahelda… <_<“>

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 86 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.