kas on foorumi siis nalja tegemis koht???
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » kas on foorumi siis nalja tegemis koht???
- This topic has 85 replies, 44 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
vares3636.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 26, 2006 at 11:07 e.l. #6366
wilson
Memberma ei saa enam asjast aru,paned mingi kysimuse ja vastusteks tulevad mingid mõtetud naljad.või mis värk on ?või siis minu viga?
jaanuar 26, 2006 at 11:14 e.l. #68079Rebane
KeymasterAsja nimi on demokraatia.
Niipea, kui proovin kätt vahele panna karjuvad 100 kasutajat vastu, et inimestele postituskeeldude panemine ja postituste kustutamine on tõsine kuritegu.
Tahtsite head ja ilusat läbustamistkohta – saite. Nii et ärge kurjustage siis inimestega, kellel meeldib läbustada ja jura kirjutada.
jaanuar 26, 2006 at 11:17 e.l. #68080wilson
Memberpõhimõtteliselt mitte miskit teha ei saa
jaanuar 26, 2006 at 11:41 e.l. #68083theONE1
Membermõningad teemad lähevad tõesti juba naljaks kätte. Kahju on neist, kes soovivad siit saada tõest infot, aga võivad mingi nõmeda nalja otsa sattuda!
jaanuar 26, 2006 at 12:01 p.l. #68088susim
Memberoige jutt krt
jaanuar 26, 2006 at 12:18 p.l. #68090BULDOOSER
MemberTõest infot? No ma ei tea , tõest infot otsiks küll mujalt.Kui vastavad siinsed spetsialistid nagu Leesman või Antson jne ,siis on asi selge, aga teiste puhul on nii , et mõned hüperaktiivsed noored üritavad õpetada neid , kes on ikka mõnda aega treeninud ja lugenud ka midagi, kõige parem on veel see , et tegelikult sa ei küsigi midagi. Wilson , sa said ju vastuse , see kuidas keegi asjasse suhtub ei olegi tähtis ,pealekauba see foorum ongi liiga tõsine.
jaanuar 26, 2006 at 12:19 p.l. #68092pumper
Memberma ei saa enam asjast aru,paned mingi kysimuse ja vastusteks tulevad mingid mõtetud naljad.või mis värk on ?või siis minu viga?
jaanuar 26, 2006 at 12:37 p.l. #68096wilson
Memberenam jagu on siin sellised kes on 13-15 aastat vanad ja ajavad sellist möla.kui ma ei kysigi midagi mis ma siis teen???on mu postitus selline:”Rebend”.
selline asi ajab licalt närvi,keegi postitab teemasse ,ise asjast midagi ei tea ja sisu on lähed lõhki,no kas ma pean seda naljana võtma??
kui minu viga siis vabandust aga kysitlusest on ka näha et ma pole ainuke kes seda arvab või siis teised kes nii vastavad,ka ei kysi oma postituses midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
jaanuar 26, 2006 at 12:45 p.l. #67866Vägivaldur
MemberLolle küsimusi pole olemas, inimene ei pea kõike teadma. Selle kohta mul pretensioone pole. Nalja võib ka teha, huumor on terviseks.
Häiriv ja ka kurnav on see, et kui tuleb mingi küsimus, siis vastavad enamasti need, kes asjast mõhkagi ei tea. See võtab teadjatelt vastamise isu ära ja üha vähem neid ka küsimustele vastamas käib. Võiks ikka mingi enesekriitika olla. Tõesti ei ole mõtet alustada küsimusele vastust sõnadega: “ma küll ei tea midagi, aga…”
jaanuar 26, 2006 at 1:04 p.l. #68098Rebane
KeymasterIse ei leia probleemi foorumi puhastamisega – mängu tuleb nüüd küll aga väike AGA.
Igal alal on tiba oma spetsiifikat, ning ei mina (kui ka usun et suurelt momendil olevad moderaatorid) ei halda 100% kõiki kategooriaid (Toitumine, Kulturism, Jõutõstjad jne jne).
Seega võtan ka süü omaks ja ütlen, et sageli ei tea ka mina, kas asja kustutada või mitte, kuna ei jaga piisavalt palju asjast matsu. Näide: üks ütleb et triitsepsile on mingid tõmbed paremad ja teine karjub vastu et hoopis mingid lükked. Ma pole sertifaadiga treener ning seega ei oska ka öelda, kummal on õigus (ja vale jutt lihtsalt maha kustutada – kuigi igasugune nägelemine on teretulnud, niikaua kuni rahvas sellest kasu saab).
Seega ootaks foorumi rahva enda poolt väikeseid ülesastumisi. Nimelt, Globaalsed moderaatorid on meil igati asjalikud aga oleks vaja ka alamfoorumite moderaatoreid (need kes jagavad nii ala ennast kui ka tiba arvutit, et foorumipostitustega tegeleda).
Seega – ootan asjalike inimeste kandidatuure foorumitele:
* Kulturism ja Fitness
* Toitumine/Dieet
* Jõumehed
* BodyPump
Sellega langeks ka koormust ära tiba momendil olevate moderaatorite õlgadelt ning saaks tibakene VEELGI korda majja lüüa (oi kartke inimesed, kurjad moderaatorionud hakkavad nuhtlema).
On olemas ka endapoolsed ideed iga foorumi moderaatorikohale ootan ka rahvalt abi, nii et kui sinu arvates jagad ise või sinu sõber hästi matsu, ära häbene ja anna endast teada.
Ootan erasõnumeid või vasta teemal SIIN
jaanuar 26, 2006 at 4:24 p.l. #68146wilson
Memberma võin hakata kyll !
jaanuar 26, 2006 at 7:25 p.l. #68190zwen
“>Tõesti. Vastused võiksid olla selged, konkreetsed ning teemakohased. Kui tead vastust, kirjuta, kui mitte, siis pole mõtet teemat kõiksugu jamaga risustada.
jaanuar 26, 2006 at 7:51 p.l. #68194Andreaz
Memberminuarust vastused pole probleem on asjalikke vastajaid küll ka aga suurem probleem on äärmiselt tobedat ja rumalad küsimused et nii loll ei anna olla!
n. kysimus-kas algajana võin valku tarbida? -kammoon valku sööme me kõik sünnist surmani ja treeniv sportlane vajab taastumiseks rohkem!
äärmiselt totraid küsimusi on siin sitaks. 10 aastased nagu olex küsijad.
mina enne jõusaali minekut palju aastaid tagasi lugesin ikka enne vastavat kirjandust, raamatuid ja ajakirju läksin oli kava omal olemas ja toitumisest ka selge pilt.
veel on väga rumal kui 14-15 aastane põnn küsib kuidas ma näen välja sel pildid kas tasub võistelda? vastus: kammoon nii noorelt ei saa midagi ollagi enne kasvatage hulka aastaid massi ja siis vaadake kas tasub võistlustele mõelda!
atleetvõimlemises lihased kasvavad visalt aastaid ju 15 aastastel ei ole veel midagi näidata!
jaanuar 26, 2006 at 7:58 p.l. #68196bohemianrhapsody
Memberminuarust vastused pole probleem on asjalikke vastajaid küll ka aga suurem probleem on äärmiselt tobedat ja rumalad küsimused et nii loll ei anna olla!n. kysimus-kas algajana võin valku tarbida? -kammoon valku sööme me kõik sünnist surmani ja treeniv sportlane vajab taastumiseks rohkem!
äärmiselt totraid küsimusi on siin sitaks. 10 aastased nagu olex küsijad.
mina enne jõusaali minekut palju aastaid tagasi lugesin ikka enne vastavat kirjandust, raamatuid ja ajakirju läksin oli kava omal olemas ja toitumisest ka selge pilt.
veel on väga rumal kui 14-15 aastane põnn küsib kuidas ma näen välja sel pildid kas tasub võistelda? vastus: kammoon nii noorelt ei saa midagi ollagi enne kasvatage hulka aastaid massi ja siis vaadake kas tasub võistlustele mõelda!
atleetvõimlemises lihased kasvavad visalt aastaid ju 15 aastastel ei ole veel midagi näidata!
Ma olen sellega nõus. Väga palju tuleb viimasel ajal küsimusi, mida lugedes on raske tõsiseks jääda.
“>jaanuar 26, 2006 at 8:48 p.l. #68209ronija
MemberNoh ma olen palju abi kysinud ja seda saanud ja pole häirinud kui m6ni viskab vahelduva nalja vahele, ma sellepärast kyll nii vihane poleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Foorum on foorum ja ma arvan, et neid naljategijaid on igas foorumis ja ega siingi pääsu pole. Muidu arvan et siin kehtiks ka teismelise ja ema poliitika
“>Mida rohkem ema keelab seda rohkem lapsuke tahab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.