Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud
- This topic has 69 replies, 31 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
juuni 10, 2010 at 3:27 e.l. #268079
Janar Rückenberg
MemberKui teema juurde tõsiselt tagasi tulla, siis olen üpriski kindel, et peale minu pole 100 kg – ga 104 kükki järjest keegi teinud, vähemalt Eestis mitte.
juuni 12, 2010 at 5:53 e.l. #268238Aile
MemberKui teema juurde tõsiselt tagasi tulla, siis olen üpriski kindel, et peale minu pole 100 kg – ga 104 kükki järjest keegi teinud, vähemalt Eestis mitte.Mina igastahes ei ole…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on olnud “kirju” elu… ma loodan, et keegi ei taha järgi teha
juuni 12, 2010 at 8:39 e.l. #268245rait83
MemberKindlasti ma ei ole ainuke Eestis, aga ikkagi üsna haruldane juhus ja tasub mainimist. Nimelt olen olnud toas kuhu keravälk sisse tuli ja mitte midagi halba korda saatmata välja tagasi läks. Korstna ja puuküttega pliidi kaudu, pliidiuksest tuli sisse. Ma nüüd täpselt ei teagi kas sealt alumise nö. tuhaukse kaudu või lõi ülemise ukse lahti. Olin liiga väike, et selgelt midagi mäletada. Vanaemaga olime toas kui see juhtus. Keravälk olevat suure pauguga sisse tulnud, mõned sekundid veidi maas särisenud ja edasi veerenud (veidi minu poole) ning siis pärast kõva pauguga jälle pliidi kaudu välja läinud. Midagi nagu väga uduselt mäletan, aga ei ole päris kindel kas see ongi reaalne meelde jäänud sündmus või vanaema meenutustest silme ette joonistunud pilt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 31, 2010 at 10:53 p.l. #285063frh
MemberVana teema, aga siiski…
jaanuar 1, 2011 at 10:38 e.l. #285068Mart Muru
MemberEi tea kas olen just esimene, aga nii mulle vähemalt öeldi..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1 aastase sprinditrenniga jooksin 100m 10,68s
jaanuar 1, 2011 at 12:45 p.l. #285069smack
MemberEi tea kas olen just esimene, aga nii mulle vähemalt öeldi..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
1 aastase sprinditrenniga jooksin 100m 10,68s
Treeneri käe all treenisid ikka?
Jaga meile ka edu saladust:D
jaanuar 1, 2011 at 6:05 p.l. #285081Mart Muru
MemberTreeneri käe all treenisid ikka?Jaga meile ka edu saladust:D
Enamuse ajast siiski omaette. Omad meetodid, treenisin ja treenin siiamaani sisetunde järgi. Mingeid kindlaid kavasi ei järgi.
Edu saladuseks on arvatavasti kaasasündinud “andekus”, rohkem kiireid lihaskiude töös. Eks muidugi lisaks parkouri trenn, mis arendas minu plahvatuslikku jõudu/kiirust tublisti.
jaanuar 2, 2011 at 8:32 e.l. #285107henriiiii
MemberOlen paremakäeline, kuid mängin vasakukäeliselt kitarri. Põhjuseks siis õnnetus, mis juhtus, kui olin 15-aastane ning mille käigus kaotasin nimetisõrme, ja ei tunne peale selle veel keskmist ning neljandat sõrme. Kuid ikkagi õppisin mängima. Ja peale seda suudan trenni ka teha.
Vaevalt leidub kedagi samataolist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sooviksin ka klaverit õppida, kuid 7 sõrmega ei tule see vist välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui on tahtmist, siis suudame kõik ära teha, olenemata sellest, et raskendatud kujul…
Nii, et ärge öelge, et te ei suuda.
jaanuar 2, 2011 at 8:40 e.l. #285108Aile
MemberOlen paremakäeline, kuid mängin vasakukäeliselt kitarri. Põhjuseks siis õnnetus, mis juhtus, kui olin 15-aastane ning mille käigus kaotasin nimetisõrme, ja ei tunne peale selle veel keskmist ning neljandat sõrme. Kuid ikkagi õppisin mängima. Ja peale seda suudan trenni ka teha.Vaevalt leidub kedagi samataolist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sooviksin ka klaverit õppida, kuid 7 sõrmega ei tule see vist välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui on tahtmist, siis suudame kõik ära teha, olenemata sellest, et raskendatud kujul…
Aamen selle peale…
Kuid mul on siiski teemad, mille osas on mul ennast kergem motiveerida ja teemad, milles jälle raskem.
jaanuar 3, 2011 at 7:08 e.l. #285183jrx
MemberOlen paremakäeline, kuid mängin vasakukäeliselt kitarri. Põhjuseks siis õnnetus, mis juhtus, kui olin 15-aastane ning mille käigus kaotasin nimetisõrme, ja ei tunne peale selle veel keskmist ning neljandat sõrme. Kuid ikkagi õppisin mängima. Ja peale seda suudan trenni ka teha.Vaevalt leidub kedagi samataolist
Neid, kes mängivad “valekäeliselt” kitarri on ikka üsna mõned (ka eestis). Põhjused selleks on erinevad. See muidugi ei kahanda kuidagi sinu oskuse väärtust sinu jaoks ja see ongi just oluline:)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.