Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud
- This topic has 69 replies, 31 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
märts 4, 2010 at 6:57 p.l. #259772
Alexander Andrusenko
Moderatorvabandust minu kirjaviga, sain III laskurklassi v/k sportpüstolist, ja 5 koha, lastes siis eesti meistrikatega võidu.III laskurklass on siis pmst 3. olümpiajärk? Mnjah, meil on siin palju rahvusvahelisi meistersportlasi jõutõstmises.. Kolmas järk ei vääri küll erilist mainimist.
Mul tuli ka meelde üks juhtum. Kunagi ammu käisin maletrennis, aasta oli vist 2000. Treeneriks oli rahvusvaheline meistersportlane, kelle nime enam kahjuks ei mäleta. Mängisime sõpradega kolmekesi treeneri vastu (treener mängis ilma liputa) ja võitsime. Treener ütles, et me olime esimesed tema õpilased, kes teda elu jooksul võitnud on (ka ilma 1 figuurita). Olime tol ajal selle üle väga uhked.
märts 4, 2010 at 7:02 p.l. #259773jaagok
MemberKui jutt läks juba järkude peale, siis seal olen ma I järgu kätte saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2010 at 8:23 p.l. #259788smack
MemberMis autorikaitse ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Üldse ei saa ma sinu postitustest aru, kas selgemalt ei viitsi kirjutada ?
Ta mõtleb seda, et ei taha ega peagi sulle oma nime ütlema.
Kui jutt läks juba järkude peale, siis seal olen ma I järgu kätte saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millest, väiksekaliibrilisest püstolist, püssist?
märts 4, 2010 at 8:35 p.l. #259790jaagok
MemberMa lasen väiksekaliibrilise püstoliga jaa. vahest harva olen ka suuremat kaliibrit katsunud.
märts 4, 2010 at 8:42 p.l. #259794Jarmo Oberst
MemberTa mõtleb seda, et ei taha ega peagi sulle oma nime ütlema.Ei taha ega pea aga kirjutab ikka oma nime ? Samahästi oleks võinud PM-i saata kui ei taha nime avaldada.
märts 4, 2010 at 8:42 p.l. #259795smack
MemberVäike tähelepanek täpsusklassidest laskmisel.
Laskurklassid:
– II klass
– I klass
– Esilaskur
Kütiklassid:
– II klass
– I klass
– Esikütt
Kohe ei saa hüpata 0-st esikütiks, vaid peab kõik klassid enne sooritama ning iga klassi sooritamise vahel peab vist 3 kuud olema, kui ma ei eksi.
märts 4, 2010 at 8:44 p.l. #259796jaagok
MemberMeil on tegelikult vist nii, et on III, II, I , siis tuleb meister ehk M. ja siis tuleb suurmeister ehk SM. Aga see klasside omastamise jutt peaks õige olema jah.
See leht, kust sa selle jutu koppisid, seal on spetisaalsed kaitseliidu normatiivid.
märts 4, 2010 at 8:45 p.l. #259797smack
MemberEi taha ega pea aga kirjutab ikka oma nime ? Samahästi oleks võinud PM-i saata kui ei taha nime avaldada.Härra Harry, kuigi jh autorikaitse õigused…Härra ees -või perenimi? Mulle jäi mulje nagu Harry eesnimi ja perenime ei tahtnud öelda:P
märts 4, 2010 at 8:47 p.l. #259798Jarmo Oberst
MemberHärra ees -või perenimi? Mulle jäi mulje nagu Harry eesnimi ja perenime ei tahtnud öelda:PMinuteada ta nimi ongi Harry Härra.
märts 4, 2010 at 9:08 p.l. #259801JamesC
MemberVäike tähelepanek täpsusklassidest laskmisel.Laskurklassid:
– II klass
– I klass
– Esilaskur
Kütiklassid:
– II klass
– I klass
– Esikütt
Kohe ei saa hüpata 0-st esikütiks, vaid peab kõik klassid enne sooritama ning iga klassi sooritamise vahel peab vist 3 kuud olema, kui ma ei eksi.
See kuulub tabelvarustuses oleva automaadi AK-4/Galil SAR laskmisega.Muidu olümpia laskmisel on muud märgid ka olemas jh…selles osas on paljudel täitsa õigus
muidugi olen lasknud siis Ak-4 kal.7,62mm Lamades laskeasendis 100silma, rindkujusse.
märts 4, 2010 at 9:18 p.l. #259802Jumal666
MemberLaseb kuuli varbasse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Varbasse on isegi reaalsem.Lehes just hiljuti oli ,et jahimees lasi pihku endale.
märts 4, 2010 at 10:02 p.l. #259810Capricorn
MemberTa mõtleb seda, et ei taha ega peagi sulle oma nime ütlema.AUTORIKAITSE peaks üldse natuke teiste asjadega tegelema .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2010 at 10:03 p.l. #259811Samakamees
MemberVarbasse on isegi reaalsem.Lehes just hiljuti oli ,et jahimees lasi pihku endale.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ilus pealkiri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2010 at 10:31 p.l. #259815Capricorn
MemberKindlasti ma ei ole ainuke Eestis, aga ikkagi üsna haruldane juhus ja tasub mainimist. Nimelt olen olnud toas kuhu keravälk sisse tuli ja mitte midagi halba korda saatmata välja tagasi läks. Korstna ja puuküttega pliidi kaudu, pliidiuksest tuli sisse. Ma nüüd täpselt ei teagi kas sealt alumise nö. tuhaukse kaudu või lõi ülemise ukse lahti. Olin liiga väike, et selgelt midagi mäletada. Vanaemaga olime toas kui see juhtus. Keravälk olevat suure pauguga sisse tulnud, mõned sekundid veidi maas särisenud ja edasi veerenud (veidi minu poole) ning siis pärast kõva pauguga jälle pliidi kaudu välja läinud. Midagi nagu väga uduselt mäletan, aga ei ole päris kindel kas see ongi reaalne meelde jäänud sündmus või vanaema meenutustest silme ette joonistunud pilt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2010 at 8:09 p.l. #268076smack
MemberKindlasti ma ei ole ainuke Eestis, aga ikkagi üsna haruldane juhus ja tasub mainimist. Nimelt olen olnud toas kuhu keravälk sisse tuli ja mitte midagi halba korda saatmata välja tagasi läks. Korstna ja puuküttega pliidi kaudu, pliidiuksest tuli sisse. Ma nüüd täpselt ei teagi kas sealt alumise nö. tuhaukse kaudu või lõi ülemise ukse lahti. Olin liiga väike, et selgelt midagi mäletada. Vanaemaga olime toas kui see juhtus. Keravälk olevat suure pauguga sisse tulnud, mõned sekundid veidi maas särisenud ja edasi veerenud (veidi minu poole) ning siis pärast kõva pauguga jälle pliidi kaudu välja läinud. Midagi nagu väga uduselt mäletan, aga ei ole päris kindel kas see ongi reaalne meelde jäänud sündmus või vanaema meenutustest silme ette joonistunud pilt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures, mulle meenus midagi. Ma noorena nägin päise päeva ajal välku. Aga ma arvan, et kuna jalgpallis sain vahetult enne seda palliga kubeme piirkonda, siis see välk oli pigem mu peas:D
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.