Kas nii peabki olema ?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kas nii peabki olema ?
- This topic has 7 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Leraak.
-
AutorPostitused
-
september 16, 2009 at 11:50 e.l. #18488
Anonüümne
GuestPikkus 186cm
Kaal ~ suts üle 100kg
vanus 18+
Mulle ei jõua kohale, et kas see peabki nii olema, kui ma möllan nüüd 4 korda nädalas 1-2h trenni jõusaalis ( Treeneri käe all, kes ütleb mida kuidas palju teha ) ning ometi ma olen jälle kaalust mingi 2kg vms juurde võtnud.
Magusat ei tarbi eriti, rämpstoitu tarbin vähe ( kuus kord, 2 )
Sisuliselt päeva menüü on selline
hommikul ala 8: 00 Mõned võilevad ja suts jogurdit + vett
11:45 Koolis lõunat
16 : 00 ajavahemikus kodus söök
16:30 – 17:45 või 18:00 jõusaali siis
Tulen koju ja õhtuni lasen arvutis või keeran ära magama/ pikutan vms.
Et siis, kas peabki see kehakaal tulema nii või on asi selles, et lihased hakkavad kaalu juurde andma või mis värk on :S ma arvan, et minu pikkuse juures on üle 100kg pisut palju.
Äkki peaks midagi muud proovima või, mis teie arvate ? Idee on siis body vormi saada ja saavutada normaalne kehakaal.
Ise olen mõelnud, et annaks reklaamitava http://topshop.ee/index.asp?tn=productview…;c=0&ils=18 tuure juurde, aga kardan, et need asjad ei tööta.
Ühesõnaga ootaks tabavaid ja abivalmis lahendusi.
september 16, 2009 at 12:20 p.l. #219942Amarillo
Membertoitumine täiesti null ju, ei saagi mingeid tulemusi oodata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2009 at 12:21 p.l. #219943router
Membertoitumine on täiesti paigast ära
kõige kergem on tellida siit endale toitumiskava, kui on võimalik (oma kogemusest võin öelda, et see aitab palju)
vastasel juhul hakka lihtsalt fitnessi lehelt artikleid lugema toitumise kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2009 at 12:22 p.l. #219944masterofceremony
MemberTabav ja abivalmis lahendus = Söök korda! Soovitan toitumiskava võtta M.Kalmuselt ja küll siis hakkab paremaks minema.
september 16, 2009 at 12:45 p.l. #219949kimmel
Membersõna TOPSHOP õtlebjuba ära et see asi ei tööta:D
september 16, 2009 at 2:32 p.l. #219965Vilps
MemberTreener võib sulle öelda, kuidas jõusaalis midagi teha, aga nagu aru saan, siis tema sinu toitumist ju ei kontrolli.
Hommikuks unusta võileivad ära – puder, omlett/munad, tatar, kohupiim jne…Koolitoit on koolitoit…ega seal midagi muud peale süsivesikute vast pole. Omast ajast mäletan, et liha anti harva ja tavaliselt maailma kõige õhukeseim tükk.
Kindlasti peaksid ka midagi peale trenni sööma…valk ja kiire sv kohe ning kodus eeldatavalt valk/rasv baasil midagi…
Seda Ab-teeme-sulle-kuuspaki-kuuajaga küll ära osta. Investeeri see raha pigem toidukavasse, säästad 700 krooni ning usu mind, et tasub kõvasti rohkem ära, kui suudad sellest ka kinni pidada. Loomulikult ma ei ole ekspert, ega saa kindlalt väita, et too aparaat ei tööta, aga tõesti arvestades, et sul on vibravöö ümber kõhu…no kamoon
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõudu!
september 16, 2009 at 3:35 p.l. #219973uskumatu
MemberTee nädalas 2-3 korda aeroobset ka. Näiteks jookse. Rattasõit, rulluisutamine jms ajab ka asja ära.
september 18, 2009 at 2:23 p.l. #220365Leraak
MemberKui huvi on, siis lase paika panna omale toitumiskava. Hakkad treeningkavajärgi jõusaalis käima, vahepeal ka aeroobset, siis peaks ka tulemusi ilmnema.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.