Kas nii on õige.
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kas nii on õige.
- This topic has 10 replies, 4 voices, and was last updated 22 years, 7 months tagasi by
ercman.
-
AutorPostitused
-
juuni 13, 2003 at 6:09 e.l. #1298
ercman
MemberMiks räägivad osad tüübid siin foorumis, et nad treenivad nii. Näiteks lamades surumist:80 kg 8x, 85 7x, 90 6x, 95 4x.Mina olen ikka niipidi teinud et, näiteks 80 10x, 80 8x, 75 8x, 75 6x, 70 8x.
Vot näiteks nii. Ja 1-2 viimasel kasutan veel partneri abi, ja no rind saab peeneks. Minu arvates treenivad jõutõstjad seda esimest varianti kasutades ainult kordusi teevad vähem. Mina küll ei suudaks enda lihaseis maksimaalselt koormata kasvatamise eesmärgil, kui teen viimases seerias mingi 5 kordust, siis ma lihtsalt ei jõua aga lihas jääb ka koormamata. Palun kirjutage palju teie nt. surumisel kordusi teete.
juuni 13, 2003 at 6:42 e.l. #33562Arnold
MemberTegelikult on mõlematel õigus, juhul kui tulemused progreseeruvad .
Seda on ka korduvalt mainitud: proovige ja vahetage erinevaid treeningskeeme/kavasid.
Ehk tasub järgida vaid sellist reeglit : Kava, mis ei ole tööle hakkanud kahe nädala jooksul, tuleb välja vahetada.
juuni 13, 2003 at 7:56 e.l. #33563pumpiniron
MemberAlt poolt ülesse ikka. Ercman > soovitan proovida arvestades , et sa jõuad 80 kg max 10 kordust, sellist varianti : pärast soojendusseeriat 65 10x, 70 10x, 75 max, 80 max (tavaliselt jõutakse veel 85ga ka) . Rahulikud 4 seeriat, arvan et piisab, arvestades ikka, et rinnale veel teisi harjutusi ka plaanis.
Siiski väga õige on lause – tee kuidas teed, peaasi et tulemused progresseeruvad!
juuni 13, 2003 at 10:54 e.l. #33564Anonüümne
GuestTehakse jah alt poolt ülesse ja alustatakse sellise raskusega, millega saab 10* ära teha, sis liigutakse 5 kg ülesse poole ja lõpuks jõutakse sellise raskuseni, millega jõutakse maksimaalselt 1 – 2 * teha, ja siis hakatakse vaikselt tagasi liikuma.
Soovitan sellist püramiidi tehes endale kindlalt abiline leida.
Päris hästi arendab .
juuni 13, 2003 at 12:09 p.l. #33561Anonüümne
GuestÜlevalt alla tehakse siis, kui tahetakse korduste arvu samal tasemel hoida. Näteks: kui minu biitsepsile mõjub kõige paremini 10 kordust seerias, siis pean igas järgmises seerias natuke kergemaid hantleid kasutama, et korduste arv sama oleks.
juuni 15, 2003 at 8:31 e.l. #33565ercman
Membernagu bohemian… ütles. minu eesmärk on mass, ja 1-2 kordust ei ole teatavasti massile kõige kasulikumad (vähemalt minu puhul küll mitte)
seega pean hoidma korduste arvu 8-12 vahepeal ja milco meetodiga läheb see ju raskeks. Ja veel, kui mõned mehed väidavad et jõuavad teha 65 10x, 70 10x, 75 max, 80 max (tavaliselt jõutakse veel 85ga ka) siis järelikult ei tee nad esimesi seeriaid LÕPUNI. Mina teen kõik seeriad lõpuni ja veel peale ka. Seega ainuke võimalus kuidas püramiidi kasutada on siis kui esimesi seeriaid lõpuni ei tee. Aga eks aasta pärast räägime uuesti paegu areneb ja see on ju tähtis. bohemian.. ja arnold 10 punkti asjaliku nõu eest.
juuni 15, 2003 at 11:58 e.l. #33566Anonüümne
GuestErcman – kuidas sa sis teed ………
Püramiid on üks võimalusi enda taset proovida ja ma ei öelnud , et see kõigile sobib. Sellepärast tehaksegi koos kaaslasega, et inimene väsib ja korduste arv ikka väheneb.
Lihas areneb kõige rohkem siis, kui toimub maximaalne pingutus. Aga kindlalt võin öelda seda, et kui sa lükkad kogu aeg üht sama raskust — sis ei toimu mingit arengut.
juuni 15, 2003 at 3:47 p.l. #33567Anonüümne
GuestTsitaat: “65 10x, 70 10x, 75 max, 80 max (tavaliselt jõutakse veel 85ga ka) siis järelikult ei tee nad esimesi seeriaid LÕPUNI.”
just nimelt, nad ei tee lõpuni. Esimesed seeriad on rohkem soojendusseeriad.
Igatahes: jõudu tööle!
juuni 15, 2003 at 4:11 p.l. #33568Anonüümne
Guestsedand küll. Et saavutada tulemusi suurtel raskustel , peab enne tegema hakkamist paar seeriat kergemate raskustega, sest siis hakkab lihas tööle.
Ja see on loogiline, et kui surud rinnalt üle 100kg sis ei tee seeraid mingi 60 kg olgugi , et sooviks massi suurendada.
Edukaid jõutreeninguid
juuni 15, 2003 at 7:16 p.l. #33569pumpiniron
MemberSinu öeldu > Mina küll ei suudaks enda lihaseis maksimaalselt koormata kasvatamise eesmärgil, kui teen viimases seerias mingi 5 kordust, siis ma lihtsalt ei jõua aga lihas jääb ka koormamata. > kas saan õigesti aru, et kui sa ei jõua enam , siis pole lihas koormatud?
juuni 17, 2003 at 12:30 p.l. #33570ercman
MemberSee suur, et pumpinironile (see on päris lahe film) kas ma saan õieti aru, et massile on parim 8-12 seeriat ja kui ma teen viimases seerias 5 kordust siis sii on massile ju märksa kehvem kui nt 8 või 10 ja mõni mees ei saa vist aru et mul on hetkel massitsükkel mulle eesmärk on kasvatada lihast mitte saavutada tulemusi suurtel raskustel. milcole, trennis teen mina trenni mitte ei vaata oma taset.Ja see (kui kasutad kogu aeg üht sama raskust sis ei toimu mingit arengut) oli väga rumalasti öeldud. Head suve kõigile.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.