Kas naiskulturismis on selliseid katsetusi tehtud?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kas naiskulturismis on selliseid katsetusi tehtud?
- This topic has 29 replies, 15 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
KS66.
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2010 at 1:54 p.l. #262757
Aile
MemberJutt jumala õige ju, naiskulturiste on eestis olnud 1, teised on fitnessistidMa ei pea minema kaugemale kui 2009. Gerbel Mikk võitis Eesti Meistrivõistlustel…kulturismis…ja võitis samal aastal ka Belgias. Millegipärast leiti ka seal, et ta on kulturist ja väärib kuldmedalit.
märts 27, 2010 at 2:29 p.l. #262761smitser
MemberSel juhul on Gerbel maailma kõige kenam naiskulturist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga mõistlikus vormis, ta pole end sterokatest megasuureks ja koledaks söönud ning hääl on tal ka kena ja naiselik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2010 at 2:38 p.l. #262763daemonium
MemberJutt jumala õige ju, naiskulturiste on eestis olnud 1, teised on fitnessistidoot …
kuidas see naiskulturistideks-fitnessistideks jagamine siin käib üldse,kas nii et kui meditsiinilise erihariduseta inime saab aru,et tegemist naisega,on fitnessist ja kui ei saa aru,on kulturist …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2010 at 2:52 p.l. #262764Aile
Memberoot …kuidas see naiskulturistideks-fitnessistideks jagamine siin käib üldse,kas nii et kui meditsiinilise erihariduseta inime saab aru,et tegemist naisega,on fitnessist ja kui ei saa aru,on kulturist …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah… Tüüpiline eestlase vingumine. Meil on siin kõik halvasti jne jne.
Loomulikult on läbi ajaloo ka naiskulturism muutunud. 80 -ndate tippnaiskulturistid olks teil vist kõigil suud vesiseks ajanud. Nemad olid tipud omal ajal… Pikemat aega äritatakse kulturismi jälle naiselikumaks tagasi pöörata.
märts 27, 2010 at 3:00 p.l. #262765daemonium
Member
Ah… Tüüpiline eestlase vingumine. Meil on siin kõik halvasti jne jne.
Loomulikult on läbi ajaloo ka naiskulturism muutunud. 80 -ndate tippnaiskulturistid olks teil vist kõigil suud vesiseks ajanud. Nemad olid tipud omal ajal… Pikemat aega äritatakse kulturismi jälle naiselikumaks tagasi pöörata.
1.Kus oli vingumine?
2.Kus oli väide,et meil on kõik halvasti?
märts 27, 2010 at 3:09 p.l. #262767Eluminal
MemberNojah Gerbeli unustasin ära, aga on ju võistlustel eraldi fitness ja kulturism, või ei ole?
märts 27, 2010 at 3:13 p.l. #262769Aile
Member1.Kus oli vingumine?2.Kus oli väide,et meil on kõik halvasti?
Vabandust, et ma selgemalt ei väljendunud. Ma ei mõelnud mitte teid vaid eelnevaid postitajaid, kes väitsid, et naiskulturiste ei eksisteeri ja ei ole ka kunagi eksisteerinud Eestimaal peale ühe. Ma arvasin, et teie kommentaar oli väga naljakas ja samas asjakohane.
Nojah Gerbeli unustasin ära, aga on ju võistlustel eraldi fitness ja kulturism, või ei ole?Eraldi tõesti… Kuid lihasmassilt ja eeldatavasti ka vormilt peaks olema erinevus olemas. On loomulikult ka bodyfitnessis juba v2ga “kuivi” tüdrukuid. Hindamiskriteeriumid on ka erinevad.
märts 27, 2010 at 6:36 p.l. #262788Jackie
MemberSinu post on solvav kõikidele meie naiskulturistidele.Sinu kommentaari järgi ei ole meil ka mitte ühtegi meeskulturisti… Inna Uit on eksmaailmameister kulturismis. Ainuke Eesti kulturist, kes seda väita saab. Küll on meil nii mees- kui naiskulturismis olnud võistlejaid, kelle medalivärv on vähe kahvatum. Spordiala on spordiala ja sportlane on sportlane ning kuldmedal antakse ainult üks.
Selle asemel, et nii laia suuga klassifitseerida, tee ise vormi ja tule lavale.
Kuule Aile, ära aja taas segast!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unustasin kõigest lisada sõna tõsiseltvõetav ja sa kohe solvud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui sa veel tähele ei pannud, siis jutt ei käinud meeskulturistide vorpimisest, vaid küsiti naiste kohta, seega ei hakanud meestest siin midagi rääkimagi. Loe palun esimene postitus läbi ja siis mõtle oma kommentaar meeskulturistide kohta uuesti üle.Ja ma ei klassifitseeri kedagi, vaid avaldan kõigest oma arvamust. Eks neid naisi ole teisigi, kes enda lihased bodyfitnessistidest suuremaks pumbanud on, kuid mina klassifitseeriks nad eelkõige “klassikalise kulturismi” alla, sest kulturisti mõõtu nad minu silmis välja ei anna. Ja kui vaadata maailma tasemel, siis meie naiskulturistid annavadki muu maailma bodyfiytnessisti taseme ainult välja.
Tehke, mis tahate, aga ainuke Eesti naiskulturist (minu silmis) on siiani ainult Inna Uit olnud!
märts 28, 2010 at 6:15 e.l. #262812Aile
MemberKuule Aile, ära aja taas segast!
Unustasin kõigest lisada sõna tõsiseltvõetav ja sa kohe solvud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui sa veel tähele ei pannud, siis jutt ei käinud meeskulturistide vorpimisest, vaid küsiti naiste kohta, seega ei hakanud meestest siin midagi rääkimagi. Loe palun esimene postitus läbi ja siis mõtle oma kommentaar meeskulturistide kohta uuesti üle.Tehke, mis tahate, aga ainuke Eesti naiskulturist (minu silmis) on siiani ainult Inna Uit olnud!
Esimeses postituses solvad kaudselt ja selles postituses kordad oma mõtet ja lisaks sellele veel kirjutad otsese solvangu, või äkki on sul endal sõnade mõistmisel probleeme.
Meil on olnud siin ennegi inimesi, kes avaldavad arvamust, et meil ei olegi Eestis ka meeskulturismi… on ainult klassikaline kulturism. Üs ei ole just originaalne.
märts 28, 2010 at 7:33 e.l. #262815Capricorn
MemberNaiste kulturismi (õnneks) küll Eestis ei ole jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2010 at 8:21 e.l. #262816Aile
MemberInna Uidi sarnast kulturisti ei ole meil ka meeste seas. Nii muskulaarsuselt kui ka kuivuselt, punkt.
märts 28, 2010 at 8:41 e.l. #262819Bonsuna
MemberNaiste kulturismi (õnneks) küll Eestis ei ole jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis õnn see nüüd siis on niiväga? Sulle ei meeldi siis sellega ok. Saad olla õnnelik. Olen kindel, et tuleb ka selliseid naisi kes kulturismis võistelda tahavad. Aasta viie või kümne pärast. Mis siis saab? Muutud õnnetuks? Naturaalne naiste kulturism on igati tervitatav nähtus. Annab sama pildi nagu maailmas pro fitnessi naised pm.
märts 28, 2010 at 8:08 p.l. #262953Capricorn
MemberNaturaalselt (ja ikka tõeliselt, mitte selles mõttes, et J.O.K.K. ehk et vahele pole jäänud) treenides jah ok (näide), sel juhul pole naistel õnneks võimalik kaugeltki mitte selliseks saada nagu allpool piltidel.

märts 29, 2010 at 5:00 e.l. #262975Aile
MemberMa olen alati pooldanud naturaalset kulturismi, nii meestele kui ka naistele.
märts 29, 2010 at 6:04 e.l. #262977KS66
MemberJess Inna! Ma buduaaris käija pole, aga just Inna`t puudutavad artiklid loen läbi. See polnud tema viimane postitus seal – viimane asub siin.Muljetavaldav tegelikult see, mis ta tegi. Minu meelest naised, kes jõusaalis käivad on üsna tavaline nähtus. Kuidas ma isegi tahaks sinna minna, aga asi on liiga spetsiifiline, kui tahta seda õigesti teha. Seega – ma jään veel oma liistude juurde vist (body pump). Ma alustasin ka täiesti nullist omale lihase ehitamist, kuna olen seni tegelenud ainult aeroobsega. Ja kuigi body pump`is suuri lihaseid ei kasvata olen ma ikkagi vasikavaimustuses iga kord kui avastan, et on midagi juurde kasvanud.
PS! Toitumisprogrammi nimi, mida Inna jälgib on Role
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma sellepärast just antud artikli valisin, et seal pildid enne ja pärast kohe olemas. Mina käin ka ainult Inna blogi budus lugemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu Sulle treeningutel ! -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.