Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis???
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis???
- This topic has 196 replies, 123 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Poiss73.
-
AutorPostitused
-
august 16, 2006 at 5:46 e.l. #88932
redemption
MemberEks ikka naiste pärast käimegi… Paljud ei taha seda tunnistada, aga tegelt on see nii. Mõni ka võistleb ja tegeleb jõusaali kui elatisega, aga mina selline pole. Ma olen üle 2 aasta treeninud ja võistelda ei kavatse. Paljud räägivad, et treenivad endale ilusa keha, et oleks hea vaadata. Aga kelle jaoks hea, ikka naiste jaoks.
Nii see on, midagi pole parata.

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
august 16, 2006 at 5:46 e.l. #88933kame
Moderatornii meestel kui naistel mängivad hormoonid suurt rolli just vastas-soo suhtes ja alateadlikult tehakse palju selle nimel et saavutada mingi tähelepanu vastas-soo esindajailt! samas ka meeste omavaheline rivaalitsemine ja tung olla teistest parem on suureks motivatsiooniks – seda ka naistepuhul!
august 16, 2006 at 6:16 e.l. #88936M.M.
MemberEks ikka naiste pärast käimegi… Paljud ei taha seda tunnistada, aga tegelt on see nii. Mõni ka võistleb ja tegeleb jõusaali kui elatisega, aga mina selline pole. Ma olen üle 2 aasta treeninud ja võistelda ei kavatse. Paljud räägivad, et treenivad endale ilusa keha, et oleks hea vaadata. Aga kelle jaoks hea, ikka naiste jaoks.Nii see on, midagi pole parata.

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Näiteks Joker käib ainult meeste pärast ja see ei ole nali
august 16, 2006 at 10:53 e.l. #88946alr89
MemberNäiteks Joker käib ainult meeste pärast ja see ei ole nali
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
august 16, 2006 at 11:31 e.l. #88950shreku
MemberEks me taha jah omavahel konkureerida. Igaüks tahab olla parem kui naabrimees.
august 16, 2006 at 12:41 p.l. #88958redemption
MemberNäiteks Joker käib ainult meeste pärast ja see ei ole naliAsi kipub veidi imelikuks:)
august 16, 2006 at 12:46 p.l. #88959Annika Pärtel
MemberNäiteks Joker käib ainult meeste pärast ja see ei ole naliNo tore siis… Aitäh!
august 16, 2006 at 1:01 p.l. #88961rambo vennapoeg
MemberOk, kui see teema jälle üles kaevati, siis kokkuvõtvalt võib öelda, et muidugi pingutavad mõlemad sugupooled, et vastassoole atraktiivsed olla (kes treenib, kes ainult dieeditab jne). Ja loomulikult käivad treeninguga kaasas mitmed muud meeldivad hüved, mida siin foorumis ka hoolega juba üles loetletud.
Kes soovib aga peamiselt daamidele silmailu pakkuda, siis neli erinevat mehe keha tüüpvormi olgu välja toodud:
1) Mõõdukalt atleetlik sportlas-modelli keha. Sale piht, väljapaistvad kõhulihased, kerge V-shape, vähe rasva ja trimmis lihased (90%-ile naistest ideaaliks). link: NÄIDISPILT
2) Massiivne kulturisti keha. Ürgselt mehine ja suur (10%-ile naistest ideaaliks). link: NÄIDISPILT
3) Kõhna kehaehitus. Tänavapildis kõige tavapärasem. (ei ole ilmselt kellegi ideaal, aga enamus naisi lepivad sellisega, sest paremaid pole ju kah jalaga segada) link: NÄIDISPILT
4) Ülekaaluline. NO COMMENTS. (vähesed siiski lepivad sellega, sest ilmselt ollakse ise sarnased ja latti ei saa kõrgemale upitada). link: NÄIDISPILT
august 16, 2006 at 2:34 p.l. #88975SHOXi
MemberMulle näiteks lihtsalt meeldib käia saalis, näha arengut jms… olla teistest ( enamustest ) erinev. Kui mu põhieesmärk oleks naised siis ma arvan, et oleks ammu juba motivatsioon ja viitsimine saalis käia otsas. Aga muidugi eks ta ole selline hea pluss niigi meeldivale hobile. Kaks kärbest ühe hoobiga.
august 16, 2006 at 3:17 p.l. #88976Vikatman
MemberRambo vennapoeg sa hirmutasid ära mind viimase pildiga
august 16, 2006 at 6:38 p.l. #88993smitser
Memberma käin saalis siis kui midagi teha pole
suvel on näiteks palju teha, eelkõige kusagil õllet libistada päikese käes muru peal koos sõpsidega, siis ei viitsi
varsti sügis käes ja hakkab uuesti liigutama
SEB sügisjooks on stardiks
august 16, 2006 at 7:17 p.l. #88994Dude19
MemberMulle näiteks lihtsalt meeldib käia saalis, näha arengut jms… olla teistest ( enamustest ) erinev. Kui mu põhieesmärk oleks naised siis ma arvan, et oleks ammu juba motivatsioon ja viitsimine saalis käia otsas. Aga muidugi eks ta ole selline hea pluss niigi meeldivale hobile. Kaks kärbest ühe hoobiga.
august 16, 2006 at 7:22 p.l. #88995joker
MemberNäiteks Joker käib ainult meeste pärast ja see ei ole naliNoneh. Mina pihin sulle ja sa kuulutad niimoodi mööda ilma
august 21, 2006 at 9:27 e.l. #89261SHOXi
Membermingi csi ei viitsi mängida?viimati mängisin seda jaanuaris~ (okok 2 korda olen sõbra juures ka 10 minti mänginud)
august 21, 2006 at 11:42 e.l. #89275Raul1
Memberma tahaksin omale rinnaümbermõõtu saada 160 cm, Biitsepseid 65 cm ja reieümbermõõtu 100 cm jne…. Ühesõnaga värjalikke lihaseid. Teiste arvamus eriti ei huvita, et siis näen nõme välja vms…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.