Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis???
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis???
- This topic has 196 replies, 123 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Poiss73.
-
AutorPostitused
-
aprill 20, 2006 at 9:36 e.l. #80807
Metalstorm
MemberRohkem ikka nagu enda pärast. Kuidagi tuleb ju ennast vormis hoida. Niisama passimune tüütaks ka ära.
aprill 20, 2006 at 9:44 e.l. #80809Andreaz
MemberArniel on imo väga vastik jutt..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei saa aru. mis imo? aga minu arust lõpp lahe jutt mitte vastik vaid siuke musklimehe jutt mulle just meeldibgi!
mis seal vastikut on?
aprill 20, 2006 at 9:59 e.l. #80811Annika Pärtel
Memberausõna ei valeta, tahan suureks ja tugevaks saada hoopisSeda räägivad nad kõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No pagan….ma niigi ilus, selleks küll pole vaja saalis käia et mehi leida…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul mehi juba niigi palju!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahan ka suureks ja tugevaks saada…
aprill 20, 2006 at 10:07 e.l. #80814Metalstorm
MemberRohkem nagu enda pärast. Peale trenni on hea enesetunne.
aprill 20, 2006 at 10:43 e.l. #80822Andreaz
Memberausõna ei valeta, tahan suureks ja tugevaks saada hoopisSeda räägivad nad kõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No pagan….ma niigi ilus, selleks küll pole vaja saalis käia et mehi leida…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul mehi juba niigi palju!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahan ka suureks ja tugevaks saada…
naine tahab suureks ja tugevaks saada???miks siis? kuidas nii? naised ju õrnem sugu.
aprill 20, 2006 at 11:09 e.l. #80828Annika Pärtel
MemberAndreaz, aga miks mitte? Ei ole igas olukorras naised midagi niiväga õrnem sugu, on tulnud ka vastupidist ette–et trennist on kasu olnud enese naha päästmisel. Ja uskuge, hea tunne oli pärast!
Ja ega miski kolliks treenides nagunii ei saa, selleks peakski oma elu saalile pühendama. Niikaua kuni on vaba aega enda päralt ja töö tugevolemist nõuab (professionaalsus ennekõike!), niikaua kavatsen igatahes kasvada ja tugevneda.
aprill 20, 2006 at 11:28 e.l. #80830AA
MemberHea tervis, hea enesetunne, hea väljanägemine, rohkem energiat ja pingetaluvust jne jne! Pigem tõesti küsimus, miks mitte oma pakendi eest hoolt kanda?! Eestimaa on täis vanu ja noori vedelaid pakse ja kilusid. Inimesi, kes noorena infarkti saavad või lihtsalt liigutada, ega peale pooleliitrise õlle midagi tõsta ei jõua. Sport rahvale!
aprill 20, 2006 at 8:57 p.l. #80927Andreaz
MemberAndreaz, aga miks mitte? Ei ole igas olukorras naised midagi niiväga õrnem sugu, on tulnud ka vastupidist ette–et trennist on kasu olnud enese naha päästmisel. Ja uskuge, hea tunne oli pärast!Ja ega miski kolliks treenides nagunii ei saa, selleks peakski oma elu saalile pühendama. Niikaua kuni on vaba aega enda päralt ja töö tugevolemist nõuab (professionaalsus ennekõike!), niikaua kavatsen igatahes kasvada ja tugevneda.
hea kui naised treenivad end trimmi. aga ei mõista kui naine “SUUREKS” lausa saada tahab. see ju nigu ikka meeste soov naised ju tahavad väiksed just olla reeglina
aprill 21, 2006 at 10:00 e.l. #80941mike
MemberVeidi mõtlemisainet küll, kui ühe naisega 10 aastat koos elatud, mingit väljavahtetamise soovi ei ole ja teisi naisi ei vaata (noh selles mõttes).Siiski mõned aspetid antud teemal.
1)Kui küsida 100-lt naiselt, kas nad tahaksid, et nende omamees näeks välja nagu Ronnie Coleman, vastaks jaatavalt vaevalt 20. Näiteks Mark Wahlbergi puhul oleks sama küsimuse protsent ilmselt 99.
2)Mehe ja naise vahelises tõmbes mängivad otsustavat rolli feromonid. Esimesest pilgust armumise puhul ei tea me veel midagi objekti ajust ja kehastki on on ainult hägus ettekujutus (väga harva näeb inimene oma armastatut esimest korda alasti, pealegi on tänapäeval olemas igasugused push-upid, strechid jms.)
Naistele peale minevate feromonide tase mehe organismis on kaasasündinud ja muuta seda ei saa. Mõned mehed võivad ükskõik millised välja näha aga ikkagi naisi nagu sokke vahetada.
3)Naisi saab alati lihtsamalt kui aastate kaupa jõusaalis rassides või ennast infarktieelsesse seisundisse töötades (et liisinguga ostetud autoga eputada).
aprill 21, 2006 at 10:51 e.l. #80945Mesku
MemberMingis vanuses naised pidid jah vaatama, kui kena on mees mitte kui ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga noortele “naistele” meeldivad ikka ilusad ja rambod mehed (kuked) ning kiired ja madalad autod!
Kuigi tõsi ta on, et jõusaalis sai hakatud noorena käima küll suuresti tänu sellele, et naistele rohkem meeldida, no oma panus oli ka muidugi Schwarzenegger’i filmidel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . See on täpselt sama põhjus, et miks hakatakse suitsetama – et “kõvem mees” olla, tunnistagu seda parem kõik suitsetjad. Aga noh palju sellest kasu oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – mitte midagi. Küsimusele: Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis??? vastaksin mina -sellepäarst sai sinna mindud poisikesena, kuid täiskasvanuna nendel samadel eesmärkidel enam muidugi ei käi või vähemalt see eesmärk ei ole kaugeltki mitte primaarne . Oma naist tundes võin õelda, et absoluutselt ei huvita teda, kui suur mingi muskel on või ei ole.
Muidugi ilus treenitud keha on alati lisa väärtus naiste jaoks (ja vastupidi) lisks sellele ,et naine on oma mehega õnnelik siis treenitud kehaga kaaslase üle saab veel uhkust ka tunda, kui teised kadedalt põrnitsevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et suuremal või vähemal määral on ikka ja jälle naine (naised) põhjuseks miks me püüame paremad olla, olgu selleks ilusam keha, ilusam auto või ilusam maja …
aprill 23, 2006 at 7:25 e.l. #81113Crissu
MemberKui lugeda küsimuse esitaja esimest lauset: miks mehed end nii hirmsasti vormis tahavad hoida, siis vastaks, et see pole ju nii. Tegelt hoiavad end vormis ikka väga väike protsent mehi. Enamik libistab õltsi ja kasvatab punnis õllekõhtu. Ja ainuke lihas mis võibolla areneb on parema käe lihas, õllekannu tõstmisest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neid kes käivad end vormi ajamas, ei tee seda mitte just naiste pärast (tavaliselt, kuid on ka erandeid), kuid teevad seda just seepärast, et austavad oma keha ja tahavad ise peeglist talutavat vaatepilti näha. Ja siis on muidugi need, kellel see on tõeline hobi – sinna alla kuulub jõusaalis musklite suurendamine, õige toitumine, toidulisandid jne. Ja siis veel professionaalid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen naine ja muidugi ei tea nii täpselt, kuid mulle on selline mulje jäänud.
Mu oma kutt on päris suurte musklitega ja ma küll ei kujutaks ette, et oleks koos mingi 8-ndat kuud “raseda” mehega või siis sellisega, kel käed nagu õlekõrred….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 23, 2006 at 4:55 p.l. #81138jorsik
MemberIssand, naistel on savi kas mehel on kena keha või mitte?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mu lootused, et naised mulle nüüd suuremat tähelepanu hakkavad pöörama, purunesid kildudeks..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina käin, sest pole rahul oma kehaga aga naistele rohkem meeldimise aspekt on ka loomulikult sees, mismoodi siis häbelik möku nagu mina saaks veel naistele silma torgata?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 23, 2006 at 5:02 p.l. #81139tonic
MemberMina hakkasin kunagi jõukas käima trenni pärast, läksin sõbraga kaasa ja hakkas meeldima. Nüüd enam ei saa ilma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ja jõukas käin ikka enda pärast. Sa liigutad ikka enda jaoks, mitte teiste jaoks.august 15, 2006 at 7:21 p.l. #88917MaxFactor
MemberOma välimuse pärast ikka.Endal ju hea olla, kui oled vormis ja välimus on ok.
Eks selles asjas loevad paljud asjad, ka naised kelle pärast end vormis hoida.Aga tore on kui inimesed tegelevad millegiga mitte ei passi teleka juures ja õlu pihus.Ehk siis tugitooli sportlased.
Ikka sport ja õige toitumine ja tervis tuleb.
august 15, 2006 at 8:08 p.l. #88920