Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis???
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis???
- This topic has 196 replies, 123 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Poiss73.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 7, 2007 at 1:49 p.l. #100884
jrx
MemberEino massimehed käivad küll naiste pärast või siis millegi kompenseerimiseks (psüholoogilised mitte füsioloogilised põhjused).Mis see mass siis ikkagi on? – Jõu illusioon.
Mitte, et ma ise massi ei teeks.
jaanuar 7, 2007 at 2:42 p.l. #100894matti
MemberKa siis kui kegii käib naiste pärast,siis lõppude lõpuks käib ta ikkagi enda pärast.MOTT
jaanuar 7, 2007 at 3:02 p.l. #100896roulling
Memberminakäin jõusaalis sp et hea välja näha, olla sportlik ja püstida aina uusi rekordeid ningmuidugi et saada uusu rekordeid
aga võin öelda kõik mu tüdrukud on olnud rahul mu hea füüslisega ning kurtnud ei ole keegi, võibolla mingi väikse osamäära võib lugeda ka teie mõjuks miks jõusaalis käime
jaanuar 7, 2007 at 5:19 p.l. #100909Andreaz
Memberkusjuures masendav on, et me võime siin endale ette kuhutada, et käime ja pumpame ja olema suured ja siis naised kõik kiljuvad ja fännavad aga karm reaalsus on, et suurem osa naistele meeldivad millegipärast (MA EI TEA MIKS KRT) kälid kellel käed nagu kurejalad. Pea-asi et ARMAS oleks – fakk ma ei suuda neid kurejalgu kyll meeste alla liigitada…anoh eks siis on tore naisel vahest mees sylle võtta, ühte T-särki kahepeale kanda jne
jaanuar 16, 2007 at 1:13 p.l. #102261compu
Memberma tean täpselt miks ma käin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mäletan veel aega kui olin teismeliseks saanud ja kuulsin kuidas vanem õde ja ema rääkisid omavahel et näe poiss oleks päris pandav kui natuke lihast ka veel peale kasvab. Eks see oli see lause mis lükkas asjale hoo sisse. istusin maha ja mõtlesin natuke, läksin poodi ostsin hantlid ja surumis pingi jne. Siis hakkas tekkima vaikselt sõltuvus, varustuse ostmine motiveeris ja sattusin ka robocopi lehele, siis oli tööjuures lugemist küll ja kuna asi muutus nii põnevaks et teen seda tänaseni. mida rohkem ma trennis käisin seda rohkem nägin endas vigu ja paika sujus eraelu kool ja kasvas tahe ja sihikindlus. tol hetkel kui alustasin poleks uskunud et jõusaal võib nii palju juurde anda inimeselejaanuar 16, 2007 at 1:16 p.l. #102262greenu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mäletan veel aega kui olin teismeliseks saanud ja kuulsin kuidas vanem õde ja ema rääkisid omavahel et näe poiss oleks päris pandav kui natuke lihast ka veel peale kasvab. Eks see oli see lause mis lükkas asjale hoo sisse. istusin maha ja mõtlesin natuke, läksin poodi ostsin hantlid ja surumis pingi jne. Siis hakkas tekkima vaikselt sõltuvus, varustuse ostmine motiveeris ja sattusin ka robocopi lehele, siis oli tööjuures lugemist küll ja kuna asi muutus nii põnevaks et teen seda tänaseni. mida rohkem ma trennis käisin seda rohkem nägin endas vigu ja paika sujus eraelu kool ja kasvas tahe ja sihikindlus. tol hetkel kui alustasin poleks uskunud et jõusaal võib nii palju juurde anda inimeselesu ema ja su õde arutlesid teemal kui pandav sa olid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. huhh… päris huvitavad peresuhted ….jaanuar 16, 2007 at 1:54 p.l. #102280Flex250
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mäletan veel aega kui olin teismeliseks saanud ja kuulsin kuidas vanem õde ja ema rääkisid omavahel et näe poiss oleks päris pandav kui natuke lihast ka veel peale kasvab. Eks see oli see lause mis lükkas asjale hoo sisse. istusin maha ja mõtlesin natuke, läksin poodi ostsin hantlid ja surumis pingi jne. Siis hakkas tekkima vaikselt sõltuvus, varustuse ostmine motiveeris ja sattusin ka robocopi lehele, siis oli tööjuures lugemist küll ja kuna asi muutus nii põnevaks et teen seda tänaseni. mida rohkem ma trennis käisin seda rohkem nägin endas vigu ja paika sujus eraelu kool ja kasvas tahe ja sihikindlus. tol hetkel kui alustasin poleks uskunud et jõusaal võib nii palju juurde anda inimeseletäiza p… ja sa oled veel selle yle uhke et su ema ja õde vaatavad sind pilguga “kui pandav”
pealegi mehed panevad naisi mitte naised mehi ju ikka
jaanuar 16, 2007 at 2:17 p.l. #102287greenu
Membertäiza p… ja sa oled veel selle yle uhke et su ema ja õde vaatavad sind pilguga “kui pandav”pealegi mehed panevad naisi mitte naised mehi ju ikka
nooo mõnikord panevad naised ikka mehi ka … selles mõttes et kui ma olen selili ja naine mul peal on siis ma küll ei saa öelda et ma teda panen … ikka tema mind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
jaanuar 26, 2007 at 9:25 p.l. #104094inc1
Memberei ole nõus päris väitega, ma arvan, et ikka enamusele meeldib vormis keha. Kuskil oli uuring, et 90% meeldis vormis keha, aga selline nagu ronnie vms neid eelistas juba väga väike protsent.Tegu on nais ürginstinktiga: laiad õlad, suur rind ja kitsas vöökoht näitasid immuunsussüsteemi tugevust omal ajal. Paarilist otsides, püüab naine (alateadlikult) edasi anda parimad geenid oma järglasele.
kusjuures masendav on, et me võime siin endale ette kuhutada, et käime ja pumpame ja olema suured ja siis naised kõik kiljuvad ja fännavad aga karm reaalsus on, et suurem osa naistele meeldivad millegipärast (MA EI TEA MIKS KRT) kälid kellel käed nagu kurejalad. Pea-asi et ARMAS oleks – fakk ma ei suuda neid kurejalgu kyll meeste alla liigitada…anoh eks siis on tore naisel vahest mees sylle võtta, ühte T-särki kahepeale kanda jne
jaanuar 26, 2007 at 9:56 p.l. #104103Lible
Memberikka naiste kelle siis veel .. !!
ja tugevaks jõusaalis ei saa tugevaks sünnitakse
aprill 29, 2007 at 7:17 e.l. #113640Ahha
MemberEi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nad käivad ikka eelkõige et ennast vormi saada ja, et end vormis hoida.
aprill 29, 2007 at 7:20 e.l. #113642matti
MemberMehed käivad jõusaalis selleks,et jannipäeval võita kasti hoidmine ja ka oma haige ego rahuldamiseks.
aprill 29, 2007 at 8:34 e.l. #113650rait000
Memberhöhö.. miks ma ei ole kuuld sellist põhjust nagu “kaitse”? ma käin ka sellepärast et teine mees mõtleks kaks korda enne kui minu kullatükki vahtima hakkab… tilgutagu ila kusagil nurgas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väga õige juttt…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2007 at 8:33 p.l. #1169461Dhit
Memberise käin põhiliselt naiste pärast.
Kõhu peal on lihtsalt LIIGa hull õllekas. Et jah minu jaoks on põhiline üleliigse rasva kaotamine.
juuni 5, 2007 at 8:45 p.l. #116948MEE
Memberlugesin pisteliselt ja OW MY GOD ! et nagu prioriteedid on ikka väga paigast ära! selleks, et tunda end kellegina või millegina peab mujalt saama aktsepti?!

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.