Skip to main content

Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis???

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis???

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 197 total)
  • Autor
    Postitused
    Aile
    Member

enamus tahavad ikka ise heas vormis olla, selliseid blayboysid on ikka vähe ma arvan
    PT London
    Member

40% tervis

40% tulemused

20% naised/töö

Aga mis siin salata, naistega on asi ikka k6vasti kergemaks läinud ning ei pea enam nii palju moosima, keha esile toov riietus ja ongi olemas(it’s all 4 u girls

barbar13
    Member

need on need kulturistid.krt inimene tahab liccalt arendada end ning vormis hoida……

Brooklyn
    Member

No suvel ikka särki seljast võttes ei oleks eriti huvitatud et päris kõht rippub üle püksi ääre või on keha väga ebastandartne :???:”>, aga samas enda huvides ikka teen ka trenni

*Eks ikka naised ka.

*Enesekindlus

*Jõud

*Välimus

Aiky
    Member

ma käin selleks, et parem välja näha ja siis rohkem naistele ka meeldida ikka ja et rannas oleks ka ikka normi välimusega. Siis veel muidugi selleks, et jaksaks mööblit tõsta ikka kui vaja.

gmaster
    Member

jah

TANK
    Member

2x päevas trenni….

isegi naistele olen andnud korvi trenni pärast ja seadnud trenni tähtsuselt kõrgemale kohale.

ErkkiV
    Member

kusjuures masendav on, et me võime siin endale ette kuhutada, et käime ja pumpame ja olema suured ja siis naised kõik kiljuvad ja fännavad aga karm reaalsus on, et suurem osa naistele meeldivad millegipärast (MA EI TEA MIKS KRT) kälid kellel käed nagu kurejalad. Pea-asi et ARMAS oleks – fakk ma ei suuda neid kurejalgu kyll meeste alla liigitada…anoh eks siis on tore naisel vahest mees sylle võtta, ühte T-särki kahepeale kanda jne

SHOXi
    Member

ei ole nõus päris väitega, ma arvan, et ikka enamusele meeldib vormis keha. Kuskil oli uuring, et 90% meeldis vormis keha, aga selline nagu ronnie vms neid eelistas juba väga väike protsent.

Angel-liis
    Member

kusjuures masendav on, et me võime siin endale ette kuhutada, et käime ja pumpame ja olema suured ja siis naised kõik kiljuvad ja fännavad aga karm reaalsus on, et suurem osa naistele meeldivad millegipärast (MA EI TEA MIKS KRT) kälid kellel käed nagu kurejalad. Pea-asi et ARMAS oleks – fakk ma ei suuda neid kurejalgu kyll meeste alla liigitada…anoh eks siis on tore naisel vahest mees sylle võtta, ühte T-särki kahepeale kanda jne :ph34r:

Nii, et, ei spordile – nälgime ja üritame võimalikult emased välja näha – siis oleme tõeliselt popid

asi pole üldse nii,aga tydruku võlumiseks ei piisa ainult suurtest musklitest.Ja tavaliselt(mitte alati) on need suured jõumehed väga eneseimetlejateks muutunud ja sellisteks ülbeteks.Umbes,et nemad ja maailm.Ja pühendavad rohem aega jõusaalis kui koos tüdrukuga.Need nn.kõrendid,aga on hoopis teisest puust…nad hoolitsevad oma tüdruku eest, on tähelepanelikumad ja veedavad koos rohkem aega.Ega minule meeldivad ka ikka rohkem sportlikumad mehed…aga ma poleks nõus olema jõusaali järgi tähtsuselt teisel kohal. Selline on minu isiklik arvamus mis ei pruugi üldse ühtida teiste naiste omadega. :eek:

rapur
    Member

ikka enda pärast;)

Ja tavaliselt(mitte alati) on need suured jõumehed väga eneseimetlejateks muutunud ja sellisteks ülbeteks.Umbes,et nemad ja maailm.Ja pühendavad rohem aega jõusaalis kui koos tüdrukuga.

Ehh, mitut tõeliselt suurt nn jõumeest sa tunned? Need, kes ülbikuteks muutuvad, on lihstalt endast heal arvamusel ja ARVAVAD, et nad on jube suured ja lõpp kõvad tegijad….Nii palju kui mina kulturiste tunnen, siis julgen küll väita, et kõik, kaasaarvatud mu enda teinepool, hoiavad oma naisi väga ja pühendavad neile täiesti piisavalt aega. Ei ole küll kellegil põhjust kurtmiseks. Aga samas jah, igale naisele ei sobi olla kulturisti naine….selleks peab endal kah huvi trenni vastu olema, kuna tegu on nii spetsiifilise alaga, mis muudab kogu igapäevaelu.

Sir
    Member

Eino massimehed käivad küll naiste pärast või siis millegi kompenseerimiseks (psüholoogilised mitte füsioloogilised põhjused).

Mis see mass siis ikkagi on? – Jõu illusioon.

Mitte, et ma ise massi ei teeks.

marguzz22
    Member

noo ma arvan,et iga mees käib natuke ikka naiste pärast ja ,kes vastupidist väidab , see valetab.Sama on ka naistega,kes tahaks olla paks ja kole .

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 197 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.