Skip to main content

Kas ma võtan õigesti valke?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kas ma võtan õigesti valke?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Poisike
    Member

Tere.

Võtan valke nii: Lasen shakerisse 300ml vett, seejärel panen vee peale ühe suure lusika täie proteiini, sellise lusika täie: http://juveel.live.ee/img_prod/60_1_11010300-.jpg

Siis segan lusikaga ja raputan segi, ning peale trenni joon ära, on nii õieti?

salver
    Member

Esiteks, on “õigesti”, mitte “õieti”

Teiseks, talita nii, nagu vastaval pakendil kirjas, siis on kõik “vinks-vonks”

Poisike
    Member

Esiteks, on “õigesti”, mitte “õieti”

Teiseks, talita nii, nagu vastaval pakendil kirjas, siis on kõik “vinks-vonks”

Ma ei saa täpselt sealt pakilt aru selleks küsingi, kirjas on seal ni.

30 g (1dl) pulbrit segatakse 3-4dl vee, mahl või piimaga.

Saan aru et 300-400ml veega, mahla või piimaga.

Aga ma ei tea ju palju 30g (1dl) pulbrit on, seega postitasingi lusika pildi et kas see üks suure lusika täis on õige panna

zwen
    Member

1dl on 100ml. Kui sa oskad võtta 300ml vett, siis täpselt samamoodi mõõdad 100ml pulbrit.

Poisike
    Member

1dl on 100ml

Ma tean ju!! Ma teengi 3/4dl = 300/400ml vedelikuga.

Aga ma ei oska seda pulbrit MLides mõõta, kui seal on kirjas et 1dl ehk 100ml pulbrit, siis kas selle suure lusikaga on õige panna või jääb väheks?

salver
    Member

seda lusikat kutsutakse supilusikaks, mille maht on ca 25ml (sõltuvalt lusika funktsionaalse osa kujust, paar ml siia-sinna, pole ju vahet)

paned seega 4x25ml (4 SEDA lusikatäit) ja saadki 100ml…..alternatiiv: mõõda sama anumaga, millega sa vett mõõdad, ka pulber, nagu zwen juba mainis

Ainuke probleem on see, et 30ml ei ole tavaliselt võrdne 30 grammiga, vaid vähem. Selle pulbri tihedus on väiksem kui 1g/cm^3.

Mina panen tavaliselt 3-4 supilusikat valgupulbrit (supilusikad ei ole väga suure kuhjaga).

Aga sa pead veel sheikerisse süsivesikuid lisama ~50g.

Poisike
    Member

Ainuke probleem on see, et 30ml ei ole tavaliselt võrdne 30 grammiga, vaid vähem. Selle pulbri tihedus on väiksem kui 1g/cm^3.

Mina panen tavaliselt 3-4 supilusikat valgupulbrit (supilusikad ei ole väga suure kuhjaga).

Aga sa pead veel sheikerisse süsivesikuid lisama ~50g.

Sain selgeks, aitäh kõigile

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.