Skip to main content

kas liigsel valgutarbimisel esineb kõrvalnähte?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » kas liigsel valgutarbimisel esineb kõrvalnähte?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

olen lihastrenni teinud juba umbes pool aastat, aga hiljuti (loe: eelmise nädala alguses) hakkasin tarbima valgulisandit Hera80, kuna selgus, et ma ei tarbi piisavalt valku. Mis oli ka loogiline, sest lihas arenes visalt.

Igatahes kui esmaspäeval hakkasin seda sööma, siis reedel tekkis kehal kihelus, ja tekkisid punnid. Meeletult need ei sügele, aga punnid on loomulikult koledad ja aeg-ajalt peab kratsima. Ise arvan, et nahalööve ja sügelus võis tekkida liigsest valgutarbimisest, kuna tänu toidulisandile kasvas päevane valgutarbimine hinnanguliselt 2-2.5 korda (60-70 grammilt 170-190 grammini). Olen 21 aastat vana ja mass on 93 kg.

Tarbin Hera80 toidulisandit kaks korda päevas šeigi kujul. Segan seda segumahlaga, kusjuures lisandit panen šeikerisse 2 dl kummalgi korral ehk siis 4 dl päevas.

ma ei tea, kas see on loogiline, kuid lugesin siin teisi teemasid ning mõnel on veel sarnased sümptomid esinenud.

oskab keegi sellest midagi arvata?

eintsius
    Member

Võimalik, et oled allergiline mõnele komponendile selles tootes. Mine perearsti juurde ning lase ennast allergoloogi juurde suunata vms.

Capricorn
    Member

See 170-190 g pole midagi eriliselt palju, ma kaalun sinust vähem ja tarbin rohkem. Aga kas sa tarbid seda Hera80-t ainult peale trenni või ka muul ajal kodus? Kui ka muul ajal, siis soovitaks selle ära jätta ja asendada valgurikka toiduga ja vaadata kas siis olukord muutub. See on minu arust jama kui valgupulbrit võetakse sel põhjusel, et muidu ei saa vajalikku ööpäevast valgukogust kätte.

gmaster
    Member

jah. või proovi teise firma lisandeid

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.