Kas liiga kitsas kang võib olla põhjuseks, miks rind ei arene??
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kas liiga kitsas kang võib olla põhjuseks, miks rind ei arene??
- This topic has 20 replies, 13 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
kreits.
-
AutorPostitused
-
oktoober 29, 2009 at 6:53 p.l. #19221
kreits
MemberAlustasin trenni umbes aasta tagasi. Algul arenes rind vägagi hästi ja lihas kasvas ka nähtavaks.
9 kuud tegin kuskil massikava ja nyyd kuskil 4 kuud jõu kava teinud, kuid rinnale ei tule nagu mitte midagi praktiliselt juurde, igate pidi üritanud.
Küsikski seda, et olen treeninud suhteliselt kitsa kangiga, kus ketas läheb vastu rannet mingil momendil surumisel ja ka tugede peal toetudes ja käed kylge pannes on raskused randme vastas. Kas see võib olla põhjus, miks areng peatunud, kuigi algusega võrreldes on juurde tulnud 25kg rekordile ja nyyd juba 2-3 kuud selline seisak. Olen proovinud tagasi minna massikava juurde rinna puhul, kuid see pole aidanud. Õlgadel, triitsepsil ja seljal jõudu kyll ja tuleb juurde ka.
oktoober 29, 2009 at 7:00 p.l. #231200timo116
MemberHaardelaiusest nagu ei tohiks väga oleneda…hantlitega surumist pole proovinud? kaldeid vahetada?
oktoober 29, 2009 at 7:07 p.l. #231201kreits
MemberHaardelaiusest nagu ei tohiks väga oleneda…hantlitega surumist pole proovinud? kaldeid vahetada?hantleid teen ka jah, aga kallet vahetada pole veel proovinud.
Praegu yritan Kaido Leesmanni kavaga tulemust paremaks saada.
see sama kava mis seal tööriistatde all surumine on, aga muud asjad ka lisatud.
oktoober 29, 2009 at 7:44 p.l. #231208emmimees
MemberKui teed seda Leesmanni rinnaltsurumise porgrammi, siis peaksid need “muud asjad” küll ära jätma, rinnale ma mõtlen. Ei taastu piisavalt ära muidu.
oktoober 29, 2009 at 7:47 p.l. #231211kreits
MemberKui teed seda Leesmanni rinnaltsurumise porgrammi, siis peaksid need “muud asjad” küll ära jätma, rinnale ma mõtlen. Ei taastu piisavalt ära muidu.Sellega on selline lugu, et muid rinnalt surumisele tähtsaid lihasgruppe tuleb ka arendada(triitseps, ülaselg, õlad)
oktoober 29, 2009 at 7:51 p.l. #231213Bulletproof
Membervb peaksid natuke puhkust andma rinnale…
oktoober 29, 2009 at 7:53 p.l. #231214killerleib
MemberLaia haardega surumine annab oluliselt juurde,vähemalt mulle on andnud.
oktoober 29, 2009 at 8:09 p.l. #231217timo116
MemberSellega on selline lugu, et muid rinnalt surumisele tähtsaid lihasgruppe tuleb ka arendada(triitseps, ülaselg, õlad)Leesmani kavas on ju need sees, miks sa eraldi lisad? või sain ma valesti aru
oktoober 29, 2009 at 8:19 p.l. #231229emmimees
MemberSain ka lihtsalt nii aru, et teeb seda kava+programmi ..kuid ainult programmis pole muid harjutusi peale surumise sees. Ise teen ka Leesmanni kava hetkel, kus rinnaltsurumise programm on sees kahel nädalapäeval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2009 at 8:36 p.l. #231238kreits
MemberLeesmani kavas on ju need sees, miks sa eraldi lisad? või sain ma valesti aruma mõtlengi, et kava sees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2009 at 8:38 p.l. #231243kreits
MemberSain ka lihtsalt nii aru, et teeb seda kava+programmi ..kuid ainult programmis pole muid harjutusi peale surumise sees. Ise teen ka Leesmanni kava hetkel, kus rinnaltsurumise programm on sees kahel nädalapäeval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei ma teen ikka kava järgi ja seal kavas ju sees juba need muud lihasgruppid, lihtsalt sõnastasin valesti veidi võibolla.
oktoober 29, 2009 at 11:00 p.l. #231283Indrek18
Membermitu korda sa nädalas rinda teed. äkki on ületreening hoopis. tee lisaks kangile surumise ka hantlitega surumist ning lendamist + venita ka loomulikult.
oktoober 31, 2009 at 3:50 p.l. #231632xintoc
Membermitu korda sa nädalas rinda teed. äkki on ületreening hoopis. tee lisaks kangile surumise ka hantlitega surumist ning lendamist + venita ka loomulikult.Olen märganud, et paljudel on rind üks lemmikharjutusi. Kui õigesti teha, ei jää areng seisma midagi. Tasub kava perfektseks lihvida.
oktoober 31, 2009 at 4:05 p.l. #231637Wire
MemberOlen märganud, et paljudel on rind üks lemmikharjutusi. Kui õigesti teha, ei jää areng seisma midagi. Tasub kava perfektseks lihvida.Iga areng võib seisma jääda, kui üksluiselt treenida.
oktoober 31, 2009 at 5:26 p.l. #231656Tigerkutsu
MemberSunni ta raibe kasvama ja küll hakkab ka. Rohkem mind powerit, sest tuimalt ei tulegi suurt midagi!
(Kui tohib küsida, kui vana oled, mis on kaasl ja kui suure raskusega trennis rinnalt surud?!)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.