Skip to main content

Kas lihas kasvab ilma süsivesikuteta

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kas lihas kasvab ilma süsivesikuteta

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Tiit Mets
    Member

Tahaksin tead kas lihas kasvab ilma suurema hulga süsivesikuteta nii umbes 1gr keha kg kohta, kui valku võtan piisaval 2-2,5g kega kg kohta?

Teodor Muna
    Member

üks teine asi ilma süsivesikuteta,kui sind armas Tiit paljalt riideruumis piilun.

Anonüümne
    Guest

Kui võtad piisavalt valku, siis võta piisavalt ka muid asju.

ps. siin on sellest ka varem juttu olnud

Renita
    Member

kulge poisid, get a room or something… see pole mitte see portaal…

Arnold
    Member

Lihase kasvuks on süsivesik hädavajalik.

Kui tahame midagi kasvatada siis ei saa mingit defitsiiti olla, ei toitumisel, treeningul ega ka vaimses plaanis. Arengule on soodne, kui kõike on tasakaalukalt ja piisavalt.

Tiit Mets
    Member

Seega kas ma saan õieti aru, et lihaskasvuks ei piisa ainult korralik valgu kohus nii 2gr keha kg kohta ning korralik trenn? Aga ma olen aru saanud et süsivesikud on energiaks, kuid kui ma tunnen et mul on energiat piisavalt sellest 1 gr keha kg kohta siis miks ei kasva lihas?

Arnold
    Member

Normaalseks peetakse 4-6 gr keha kilo kohta päevas.

Anonüümne
    Guest

Mida sul kaotada on, kui sa süsivesikuid normaalselt sööksid? Toitumine peab olema täiuslik.

Sacatini
    Member

Indek Otsus soovitab süüa 6-8g keha kg kohta. Kuid seda vaid minul. Süsivesikute annus on igal inimesel erinev. Nii mõnelgi teeb see 6+8 g kindlasti paksuks…

Anonüümne
    Guest

et 1 gr keha kg kohta on ilmselgelt vähe.

Ott Kiivikas
    Member

Selline süsivesikute kogus on üldjuhul kulturistidel tühjendus päevadel, nendel päevadel enam trenni ei tehta ja õhtuks väsid päris ära kuna energiat ei ole. Tugevaid trenne nii vähese energia hulgaga ei tee, rääkimata lihaste kasvust.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.