Skip to main content

kas kreatiinist haige?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kas kreatiinist haige?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Priit
    Member

ma nüüd proovisin siin kaks esimest päeva kreatiini ja mõlemal päeval on pärast kreatiini kasutamist (1h – 3h pärast seda) on pea valutama hakanud. viimane kord ikka kõvasti kohe.. tabletid ka ei aita ja pea on ikka halb ja kestab terve järgmise päeva ka (tänase). oskab keegi kommenteerida? kas organism ei ole selle kogusega harjunud? või on asi hoopis muus? ületreenimine?

hary
    Member

ei usu et sellest. Samas ära võta tühjale kõhule. Ikka võtsid õige koguse? Mis see oli?

Priit
    Member

võtsin umbes 5g … teelusikatäis ilma kuhjata.. ega ise ka päris ei usu aga muud seletust ei tulnud nagu pähe (ainult valu). aga millest siis? vennal oli sama moodi kunagi et pea hakkas hirmsasti valutama.. siis sai teada et ta hingab trenni ajal valesti ja saab liiga vähe hapnikku.

madis_r
    Member

pea valutab reeglina kas hapnikuppudusest, madalast versuhkrust, vererõhu järsust muutusest või kõhukinnisusest. Jälgi muid faktoreid !

1 triiki teelusikas ei ole 5g, kuhjaga teelusikas on 5g. Kaalutud ja kindel.

Ruve
    Member

Mingi jama on selle kreatiiniga jah.Võtsin 4 * 5 ja õhtul pea valutas hullult.Esimesed kaks päeva ei olnud midagi,kolmanda päeva õhtul hakkas pea nagu paisuma…selline tunne oli,et pea hakkab lõhkema…Edasi võtan nüüd 5 g päevas peale trenni või WDGP-d ja ei ole midagi hullu.

Võimalik,et mõnele võib ka 5 g niimoodi mõjuda.

Peale minu on veel ühel nii olnud,niiet kolm inimest siis juba…

ok..
    Member

mul midagi sarnast…..laadimis kuuril suurte kogustega(päevas ca 20g) pea paks otsas.Arvatavasti neil kel kalduvus kõrgvererõhule(mul samuti)juhtub nii….aga pole hullu….5g kõik normis ja mis põhiline head tulemused….

Priit
    Member

neli juba.. niiet ei pannudki mööda.. ma arvan et mul hakkas juba 5g peal seetõttu et võtsin esimesel korral ja organism ei olnud ikkagi harjunud.. eks peab uuesti proovima.. loodan et see jamps ei kordu.. ega mõnus see peavalu küll ei olnud.

Ruve
    Member

Võtsin hommikul ärgates 5 g,järgmise kl.12,siis kl.16,edasi trenn kl.18 kuni 19.30,peale trenni võtsin viimase ja siis ennem üheksat “Seks ja Linn” vaadates hakkaski pea valutama…

Üldiselt tuleks need lisandid kõik vist peale trenni planeerida?Miskipärast jäi mulje,et õhtupoole mõjus rohkem kui hommikul.Võtsin ka esimest korda,jalad paisusid küll kõvasti…nüüd 5 g võttes nagu ei mõju eriti.

muksel
    Member

Esimene kreatiinikuur mõjub kõige hullemalt. Järgmised kuurid on juba lihtsamad. Mul endal kaasnesid esimese kuuriga ka mitmed probleemid. Lihased valutasid, äkiliste liigutuste peale tõmbusid karmpi, tõmblesid vastikult. Kusjuures tegin kõik õieti, kogused õiged, jõin normaalselt jne. Järgmiste kuuridega pole aga mingeid probleeme olnud, organism lihtsalt vajas harjumiseks aega vist.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.