Skip to main content

Kas kreatiin on ikka lubatud?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kas kreatiin on ikka lubatud?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Beavis
    Member

Lugesi tänasest õhtulehest,et Zidane tunnistab kreatiini kasutamist.Samas on seal ka kirjas ,et prantsusmaal ja hispaanias on see keelatud.Kunagi ütles ka Pijpers,et neil hollandis sai üks inimene kinga kui oli andnud sportlasele kreatiini.Äkki Ott vastab kas on siis keelatud või ei ja kas need lisandid mis amazonis müügil on lubatud?

Ott Kiivikas
    Member

Seda, et kreatiin on keelatud ainete nimekirjas kuulen esimest korda, olen küll kuulnud võimalikust variandis et võib minna keelatud ainete nimekirja, kuid siiani on see olnud jutu tasemel. Asi ju selles, et kõigil meil on juba looduse poolt kreatiini kehas olemas kindel hulk ja osadel inimestel on see looduse poolt suurem hulk kui teistel, nii et millised on kriteeriumid palju võiks olla lubatud kreatiini hulk. Organism töötleb kreatiini läbi neerude, misjärel eraldub uriiniga selline aine nagu kreatiniin. Siiani olen ka kuni võistlusteni kasutanud kreatiini ja dopingukontrolli tulemusi te teate.

Anonüümne
    Guest

Minu arust on see sama hea kui nt ära keelata sealiha tarbimine :-/

Olid need juudid või kes iganes kes sealiha ei tohi süüa. Et nagu nemad arvavad et päh-päh, siis peab ka teiste jaoks päh-päh olema. (Ei tahtnud edagi solvata tõin lihtsalt näite:)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.